بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۷
طیب نیا به توقف نماد پالایشگاه ها در بورس طی یکسال گذشته اشاره کرد و با ابراز نارضایتی از توقف نمادها گفت: آقای زنگنه لحظاتی پیش به بنده اعلام کرد که بخشنامه لازم در رابطه با پالایشگاه ها صادر شده و بزودی می توانیم نماد پالایشگاه ها را در بورس باز کنیم.
کد خبر : ۱۴۴۵۶۷
نویسنده :
کیوان فر

به گزارش بورس نیوز، وزیر امور اقتصادی و دارایی در جریان رونمایی از شاخص قیمت و هم وزن گفت: بر اساس قولی که داده بودیم زمینه انتشار شاخص قیمت که خواسته فعالان بازار سرمایه بود را فراهم کردیم و در آینده نزدیک نیز شاهد رونمایی از شاخص های متنوع دیگر خواهد بود.

علی طیب نیا در نشست هم اندیشی فعالان بازار سرمایه با مسئولان ارشد اقتصادی که دیروز برگزار شد، تنگنای مالی را مهمترین مشکل اقتصادی کشور دانست و افزود: از گذشته تاکنون اقتصاد ما بانک محور بوده و برهمین اساس حجم زیادی از منابع مالی از طریق نظام بانکی تامین شده، اما برنامه ریزی کردیم تا سهم زیر 30 درصدی بازار سرمایه از تامین منابع مالی به 70 درصد افزایش یابد تا بازار سرمایه به جایگاه واقعی خود برسد.

وی بازار سرمایه را در بلند مدت بهترین محل برای سرمایه گذاری مردم اعلام کرد و گفت: مردم حق دارند دارایی های خود را در مکانی سرمایه گذاری کنند که متناسب با ریسک های موجود بازدهی مطلوبی نیز در برداشته باشد و بازار سرمایه در بازه زمانی بلندمدت بهترین گزینه است. بطوریکه اگر می خواهیم التهابات را از بازار ارز، طلا و کالا بگیریم بایستی سرمایه ها را به سمت بازار سرمایه سوق دهیم. علاوه بر اینکه ورود منابع مالی مردم به بورس سازگار با سیاست های دولت و عقود اسلامی است و هیچ شائبه ای برای ربوی بودن آن وجود ندارد.

وزیر اقتصاد با اشاره به جوان بودن فعالان بازار سرمایه بر لزوم فرهنگ سازی و ارتقای فرهنگ سهامداری در بازار همپای توسعه آن تأکید کرد و گفت: این بازار بازاری جوان است، اما همزمان با رشد تحصیلات عالی در این بازار فرهنگ سرمایه داری در آن رشد نکرده است از این رو هیجانات و تلاطمات زیادی را در این بازار شاهد هستیم. از این رو باسیتی با آموزش و ارایه مشاوره به سهامداران بازار شاهد هیجانات کمتری در این بازار باشیم.

طیب نیا افزود: سیاست های اقتصادی دولت و مجلس باید با ثبات باشد تا مردم چشم انداز دقیقی از سرمایه گذاری خود داشته باشند و اگر با افزایش قیمت خوراک پتروشیمی و یا حق انتفاع معادن مخالفت می کنم به این علت است که تفکری منفی مبنی بر اینکه قیمت ها هر روز عوض می شود در ذهن سرمایه گذار شکل نگیرد و سرمایه گذاران بتوانند با برنامه ریزی سرمایه گذاری کنند.

طیب نیا بهبود محیط کسب و کار را اولویت راهبردی وزارت اقتصاد معرفی کرد و گفت : دولت نباید در تعیین قیمت ها دخالت کند بلکه این منطق بازار است که قیمت را بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می کند. البته وظیفه ما این است که از شرایط رقابتی در بازار حمایت کنیم.

طیب نیا به توقف نماد پالایشگاه ها در بورس طی یکسال گذشته اشاره کرد و با ابراز نارضایتی از توقف نمادها گفت: آقای زنگنه لحظاتی پیش به بنده اعلام کرد که بخشنامه لازم در رابطه با پالایشگاه ها صادر شده و بزودی می توانیم نماد پالایشگاه ها را در بورس باز کنیم.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
سهامدار
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۷
باید ببینیم اینبار بین گفته های ای آقایون و نیات آنها واگرایی وجود دارد یا خیر.
رضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۱
به حضرت عباس به دين به پيغمبر تمام اين حرفها دروغ دولت شديدا دچار كسري بودجه است پولي در بساط نيست نفت دوباره زير 50 دلار آمد نفت تا 30 دلار پائين مي آيد مذاكرات هم كه سر كاري است هرچي سهام داريد بفروشيد سهمهاي خودرويي ورشكست شده اند با بدهيهاي وحشتناك حالا خودتان قضاوت كنيد .
ناشناس
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۱
این که میگن خودرو ورشکسته شده برای عوام میگن . انصافا پزو 405 35 میلیون ارزش داره ؟ چقدر خرج پزو 405 میشه که 35 میفروشنش ؟
مشتری
چهارشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۰
باشه حرص نخور شما
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
اقای وزیر شما گفتید ما هم خریدیم ولی بجز زرر چیزی ایدمان اقای وزیر اقدام عملی باید انجام با هلوا هلوا دحن شیرین نمیشود
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳
آقای وزیر بلند مدت برای بازار سرمایه یعنی تاکی منتظر بمونیم؟!!!!!
موسسات یکساله 30% سود میده!!! بدون استرس.
آیا بورس در طول 3 سال میتونه سرمایه منو 2 برابر کنه؟!!!!!
چرا با این حرفاتون با زندگی و سرنوشت مردم بازی میکنید؟

این در راستای اقتصاد مقاومتی است؟
رضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۶
بورس نيوز چرا كامنت رو نمي زني صادق باش
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹
ببینیم وتعریف کنیم دوصد گفته چون نیم کردار نیست
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۲
نرخ سود بالا برای شرایط رونق اقتصادی ونرخ پایین برای رکود اقتصادی .ایا مادر شرایط رونق اقتصادی هستیم که سود بانکی بالا ست ؟؟؟؟؟
یاور همیشه مومن
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱
عجب اشتباه کردم پالایشی خریدم خدا میدونه چند باز گشایی !!!!!!!!!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰
کچینی سود سال 92 رو پرداخت نمیکنه. قرار بوده دی ماه پرداخت کنه ولی پرداخت نکرده و اصلا تلفنشون هم جواب نمیدن. چند ساله توی بورس خرید و فروش میکنم. از این شرکت بدتر و درپیت تر ندیدم تاحالا. ما که تهران نیستیم کجا میتونیم پیگیری کنیم؟؟؟
جلال
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۴
با سخنان گهر بار شما بازار سهام اینک رشد چشم گیری کرد و همه سهامها صف خرید را به خود میبینند//
امجدی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷
بورس نیوز جان از آقای دکتر فطانت بابت اعلام شاخص های قیمت در سایت سازمان صمیمانه تشکر و قدردانی کنید اقدام بجا و مناسبی بود شخصا بعنوان یک فعال بازار بسیار استفاده بردم و میبرم از این شاخص های قیمت که واقعی هستند ولی یک خواهش هم از آقای فطانت مطرح کنید آنهم اینکه بساط این بلوکزنی ها را خواهشا و تمنائا برچینند آقا اگه بلوکی حقوقیها میخوان بزنن تو نماد پهارم بزنن مثلا تو وبملت میخوان بلوک رد و بدل کنن چرا تو وبلمت1 میزنن که تو شاخص تاثیر داره؟ خب برن تو نماد وبملت4 بزنن که تاثیری رو شاخص ایجاد نکنه آقا بلوکزنی = شاخص سازی و دستکاری در شاخص
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱
سودهای نجومی فساد نهایی را ایجاد میکنن و یزودی صداش درخواهد آمد بالاتر از فسادهای پایین::::


ادنیوز بررسی کرد: فسادهایی که در سال 93 افشا شدند/ از 3 هزار تا 66 هزار میلیارد ﺳﻪشنبه، پنجم اسفند 1393 - 12:01 صبح
در سال 93 پرونده‌های فسادی افشا شد که رقم‌های آن در تاریخ اقتصاد ایران بی‌سابقه بود.
مرضیه محمودی: هر چه عددها بزرگ و بزرگ‌تر می‌شود حساسیت به آنها هم کم و کم‌تر می‌شود. پرونده فساد سه هزار میلیارد تومانی که رو شد، برای مدت‌ها تیتر یک رسانه‌ها بود و بزرگترین فساد مالی تاریخ ایران نام گرفت. دستورات زیادی برای پیگیری این پرونده صادر شد و تا ماه‌ها کمتر روزی بود که خبری در این خصوص منتشر نشود.

حساسیت روی رقم پرونده بسیار بود و همه پیگیر موضوع بودند. اما بعد از آن و تنها در فاصله یکی دو سال پرونده‌هایی از فساد نظام اداری و مالی در کشور مطرح شد که فساد بزرگ تاریخ ایران در مقابل اعداد آن بسیار کوچک بود. اما حساسیت‌ها کم وکمتر شد. موضوع با افشای یک مقام مسئول آغاز می‌شد و آغاز نشده جو خبری‌اش فروکش کرده بود. داستان فساد تکراری که می‌شود حتی اگر عددها مدام بزرگ و بزرگ‌تر هم شوند حساسیت‌ها کمتر می‌شود.

وام 6 هزار و 500 میلیارد تومانی آقای خاص
آخرین پرونده فسادی که در امسال رو شد داستان وام شش هزار و 500 میلیارد تومانی یک بانک خصوصی به یک فرد بود، آن هم بدون دریافت هیچ‌گونه وثیقه‌ای. خبری که رئيس قوه قضاييه در سفر خود به لرستان آن را عنوان کرد و از بررسی موضوع يک پرونده شش هزار و 500 ميلياردی مربوط به اعطای تسهيلات بانکی به يک فرد خبر داد که قرار است به زودی بررسی شود.

آيت ا... صادق آملی لاريجانی در خرم آباد با انتقاد از پرداخت تسهيلات کلان بدون وثيقه های معتبر يا کافی گفت: دو تا سه پرونده بزرگ بانکی بايد در آينده نزديک رسيدگی شود که يکی از اين پرونده ها مربوط به پرداخت 65 هزار ميليارد ریال تسهيلات بانک خصوصی به يک فرد است.

وی افزود: این موضوع بر حسب گزارش بوده و تاکنون در دادسرا یا دادگاه مطرح نشده، این در حالی است که گفته می‌شود بخشی از این مبلغ به صورت ارز از کشور خارج شده است. بعد از لاریجانی هیچ خبر دیگری در مورد این موضوع عنوان نشد. اطللاعات وام‌گیرنده، وام‌دهنده یا حتی مراحل بررسی این پرونده همه در سکوت فرو رفت و نه خبری از رسیدگی پرونده درج شد و نه میزان پولی که به واسطه این فساد از کشور خارج شده است. آن هم در مورد پرونده‌ای با عددی دو برابر عدد فساد سه هزار میلیاردی و کمی کمتر از اعداد نجومی پرونده زنجانی.

تنها موضعی که در این مورد گرفته شد موضع کمیسیون اصل 90 قانون اساسی مجلس بود که در مصاحبه با خانه ملت به روال پرونده‌های قبل گفته قطعا این کمیسیون پرونده وام ۶۵۰۰ میلیارد تومانی یک بانک خصوصی را با حضور مسئولان مربوطه مورد بررسی قرار می‌دهد.

فساد مرد اول کابینه دهم

تنها چند روز قبل از انتشار خبر فساد شش هزار و 500 میلیارد تومانی، پرونده فساد بیمه ایران محمدرضا رحیمی، معاون اول احمدی‌نژاد مختومه شده بود و رحیمی برای گذراندن دوران پنج ساله حبسش به اوین رفته بود. پرونده‌ای با داستانی طولانی و پراز فراز و نشیب‌های بسیار.

اخر سال 88 بود كه رئيس قوه قضاييه خبر از كشف و دستگيری یک باند مفاسد اقتصادی داد که در آن تا زمان اعلام خبر ۱۱نفر از اعضای این باند دستگیر شده‌ بودند.

به گفته آیت الله آملی لاریجانی یکی از افراد بازداشت شده متهم به اختلاس شش میلیارد تومان بود. در اوایل سال ۸۹ خبر دیگری منتشر شد مبنی بر اینکه متهمان پرونده فساد کشف شده از ۱۱نفر به ۵۴ نفر رسیده است و اکثریت آنها بازداشت و در مرحله بازجویی و تحقیقات قرار دارند. تا آن زمان نه خبری از رحیمی بود و نه نامی از وی در پرونده اختلاس بیمه ایران شنیده می‌شد. تا اینکه الیاس نادران دست به افشاگری زد و در اواسط فروردین ماه سال ۸۹ در جلسه‌علنی‌مجلس گفت: «آقای رحیمی رئیس حلقه فساد در خیابان فاطمی است که نسبت به جمع‌آوری منابع از محل منابع فاسد و توزیع آن تصمیم‌گیری می‌کرد و اکنون تقریباً همه اعضای این شبکه فاسد اقتصادی در خیابان فاطمی دستگیر شده‌اند، الا معاون اول فعلی رئیس‌جمهور».

از‌‌ همان زمان بود که پای رحیمی به این پرونده باز شد. اگرچه از سوی نمایندگان مجلس همه اصرار بود بر محکومیت رحیمی و از سوی احمدی‌نژاد و رحیمی همه انکار بود و تاکید بر بی‌گناهی معاون اول پاک‌ترین دولت تاریخ ایران. البته داستان فساد اقتصادی رحیمی به پرونده اختلاس از بیمه ایران ختم نشد و پرویز سروری، نماینده مجلس هشتم نیز فاش کرد که رحیمی ۹۰۰ میلیون تومان به نمایندگان مجلس هفتم و هشتم پول داده تا در تبلیغات انتخاباتی هزینه کنند. در همین رابطه الیاس نادران نیز در هفتم دی‌ماه سال ۱۳۸۹ فاش کرد که محمدرضا رحیمی در اواخر دوره مجلس هفتم در حالی که رئیس وقت دیوان محاسبات اداری بوده، صد‌ها میلیون تومان پول بدون داشتن منبع مالی توزیع کرده است.

از اواخر سال ۸۹ اولین داده‌گاه‌های رسیدگی به پرونده بیمه ایران آغاز شد. در مرحله اول رسیدگی به پرونده، نامی از رحیمی درجریان دادگاه نیامد، مگر توسط متهمانی که اتهاماتی را به رحیمی منتسب کردند. در مرحله دوم دادگاه غیرعلنی برگزار شد و رحیمی با قرار وثیقه آزاد شد. در ‌‌نهایت سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری ۱۲ اسفند ۹۲ در پاسخ به سوالی درباره صدور قرار مجرمیت یکی از مسئولان دولت سابق در پرونده‌های بیمه و ارز و وجود ۲۵ یا ۲۹ عنوان اتهامی برای او گفت که اصل موضوع صحیح است و قرار مجرمیت برای این فرد صادر شده است.

در ‌‌نهایت بعد از پنج سال پرونده اختلاس از بیمه ایران و استانداری به ایستگاه پایانی خود رسید و یار معتمد احمدی‌نژاد به بیش از پنج سال زندان و قریب به چهار میلیارد جریمه محکوم شد. پیش‌تر و در دادگاه کیفری استان تهران، رحیمی به ۱۵ سال زندان محکوم شده بود که در حکم نهایی دیوان عالی کشور، این محکومیت به پنج سال و ۹۱ روز تقلیل و این رأی لازم الاجرا اعلام شده است.

خروج 66 هزار میلیارد تومان پول نفت از کشور
یکی از جدیدترین و مسکوت‌ترین موارد سوءاستفاده‌های مالی هم موردی است که معاون اول رئیس جمهور در 28 دی ماه در یک نشست اقتصادی مطرح کرد.

جهانگیری در این نشست از خروج 22 میلیارد دلار پول ظرف 17 ماه از کشور خبر داد و گفت: براساس تدبیر دولت گذشته و برای کنترل قیمت ارز، میلیاردها دلار از پول کشور را در قالب حواله یا پول نقد به صرافی های دوبی و استانبول فروختند و ظرف 17 ماه، 22 میلیارد دلار پول کشور به خارج صادر شد، در حالی که این رقم بسیار تعجب آور است.

این عدد 66 هزار میلیارد تومانی (با احتساب دلار سه هزار تومانی) که هنوز هیچ موردی از ‌آن مشخص نیست در میان اخبار فسادی که هر روز داستان تازه‌ای از آن عنوان می‌شود گم شده است. اما بر اساس آنچه وزیر اقتصاد گفته بود این پرونده‌ها تنها بخشی از پرونده‌های فساد مالی و اداری است و موارد متعدد دیگری هم وجود دارد که هنوز در دست بررسی است.

فساد 12 هزار میلیاردی
آذرماه سال جاری بود که اظهارات علی طیب‌نیا در نشست خبری پرده از یک تخلف بانکی دیگر برداشت. فساد 12 هزار میلیاری که چهار برابر بزرگتر از بزرگترین فساد مالی تاریخ ایران بود. طیب‌نیا در این مورد گفته بود: اخیرا پرونده‌هایی در بخش‌های مختلف بانکی، مالیاتی و گمرکی مربوط به فساد مالی اداری در حال پیگیری است و برخی از ارقام آنها درشت است که با نهایی شدن آنها توسط مراجع قضایی اعلام خواهد شد. در یک مورد آن، مجموعه ارزش اقدامات خلاف به ۱۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد. این رقم مربوط به گردش فعالیت در یک دوره مالی است!

چند ساعت بعد از اعلام این خبر توسط وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی در یک برنامه تلویزیونی با تایید کشف این فساد اعلام کرد: این سوء جریان از سال ۱۳۸۵ تا اوایل سال ۱۳۹۱ شکل گرفته است. در اواخر شش ماهه سال گذشته این موضوع کشف شد و از آن به بعد در هیات نظارت مورد پیگیری بوده و گزارش مفصلی به مراجع قضایی ارائه و بررسی شد. ۱۲ هزار میلیارد تومان همه حجم سوء استفاده از شبکه بانکی نیست و کل مبلغ مورد نظر در بالاترین سطحی که در اختیار سوء استفاده‌کنندگان بوده ۷۰ میلیارد تومان است.

۲۴ ساعت بعد از این اظهارات یعنی در ساعت ۲۳ روز ۱۶ آذر حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضائیه رسما برخی از جزئیات فساد ۱۲ هزار میلیاردی را اعلام کرد و گفت: این مساله ۱۲ هزار میلیاردی آنطور نیست که بیان شده بلکه این پول در گردش میان دو بانک بوده، به نحوی که این بانک به بانک دیگر چک می‌داد و بانک پول نداشته و حساب صاحب چک هم پول نداشته اما وجه پرداخت شده و بعد دوباره پول جایگزین شده است. البته تا امروز تمام پول‌ها پرداخت شده، هرچند که جرم صورت گرفته است. همچنین برخی ضمانت‌نامه‌ها هم مسیر خود را طی نکرده است.

البته واکنش قوه قضائیه در مورد انتشار این خبر تنها به اظهارات معاون اول منتهی نشد و روز بعد یعنی در ۱۷ آذرماه آیت الله صادق آملی لاریجانی در همایش مبارزه با فساد اعلام کرد: برخی برای اعلام یک فساد مانند فساد ۱۲ هزار میلیاردی سبقت گرفته‌اند که توانایی خود را نشان دهند اما نباید سیاه‌نمایی کنیم، چرا که پولی خورده نشده و فساد با اختلاس فرق دارد. باید از فضاسازی نامناسب در بحث مفاسد اقتصادی جلوگیری کنیم و اجازه ندهیم که این موضوع تبدیل به یک وسیله و ابزار سیاسی شود، مسئله مبارزه با فساد علامت دارد. بعد از آن هم موضوع مسکوت ماند و نه خبری عنوان شد و نه جزئیات بیشتری دراختیار مردم قرار گرفت.

پرونده زنجانی، پرونده ماندنی
همه هیاهوها در مورد همه پرونده‌های فساد مالی و اداری یا مسکوت ماند یا مختومه شد. تنها پرونده ماندگار پرونده بابک زنجانی است که از سال 90 تاکنون در جریان است و کمتر زمانی است که خبر جدیدی در مورد آن منتشر نشود و ابعاد تازه‌ای از آن رو نشود. نه رقم دقیق پرونده بابک زنجانی مشخص است و نه افراد درگیر در این پرونده. رقم پرونده بابک زنجانی هشت هزار میلیارد تومان عنوان شده بود. پولی که به گفته معاون اول رئیس جمهور از کشور خارج شده و اگر این پول به خزانه برنگردد، روسیاهی آن برای کشور باقی خواهد ماند، زیرا مردم منتظرند خبرهای بازگشت این پول به خزانه را بشنوند.

اما نه خبری از اتمام پرونده زنجانی است، نه خبری از بازگشت این پول به کشور. چندین نوبت مناقصه برای فروش اموال بابک زنجانی در کشور انجام شد اما وزیر نفت در این مورد گفت: دارایی‌های وی در داخل کشور پاسخگوی میزان بدهی وی به وزارت نفت نخواهد بود.عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی هم اعلام کرد دارایی‌ داخلی زنجانی شاید به هزار میلیارد تومان هم نرسد که این رقم کفاف بدهی ۹ هزار میلیارد تومانی وی را نمی‌دهد. دولت یازدهم از همان زمان که روی کار آمد با دستور ویژه روحانی کمیته مبارزه با فساد را صادر کرد. اما بیش از یک سال از تشکیل کمیته گذشته و نه لیستی از متهمان پرونده‌ها منتشر شده و نه اقدام در خوری برای مبارزه با فساد صورت گرفته است.
کرج
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۸
آقا جون خلاصه نظر بده دیگه چه خبرته ؟!!!!!1
کوروش
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶
بورس شما از زمانی که قانون جهانی را از آن گرفتید به این روز دچار شد و در این مدت همه سفته بازی و حمایت و افت و خیز ساختگی بوده شاید چند مدتی با حمایت درست شود و حتی رسیدن به توافق هسته ای اثر بگذارد ولی همین آش و کاسه همچنان پا بر جاست یک مشکل دیگر هم هست سهامداران عمده مانند حقوقی و حتی حقیقی مخالف دولت در این آشوب کم نقش ندارند اگر میخواهید جلو گیری واقعی کنید بورس را با قانون جهانی به پیش ببرید در غیر این صورت همه خیمه شب بازی است ...
ناشناس
-
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۸
بعد از دوسال اصل سرمایه مان را بده سودش مل خودت
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵
این دیگه زده رو دست احمدی نژاد
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱
امروز سه شنبه بورس خیلی افت کرد ولی اکثر نماد ها جمع شدن و در گروه هایی مثل لیزینگ ( سایر واسه گری های مالی ) حقوقی خریدار بود .

از چهار شنبه احتمالا چنین گروه هایی اوج می گیرن .
رذل شناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۰
وزیر اقتصاد .بازار سرمایه بهترین گزینه سرمایه گذاری است.

خوانندگان محترم جوک ها و لطیف های سال 94 را پیش ها پیش مطالعه نمود و باروحیه ای شاد به پیشواز سال جدید بروید
یعقوب
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۴
قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو؟
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۸
آقای طیب نیا یک سال و اندی پیش که مجلس با هماهنگی دولت قیمت خوراک پتروشیمی ها را به یکباره از 2.7 سنت به 15 سنت رساند باید با این افزایش قیمت وحشتناک مخالفت می کردی نه حالا که بازار سرمایه و اقتصاد مملکت با همین مصوبه به مرز ورشکستگی رسیده! حالا هم جنابعالی هر چه تلاش کنی اعتماد از دست رفته را جبران کنی نتیجه ای جز بدتر شدن اوضاع ندارد.
حسین
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۵
آقای به اصلاح وزیر لطفا شما حرف نزنید.....شمایی که میفرمودین شاخص کفش تو 72000بسته شده نمیزاریم بیاد پایین چی شد؟// ووو هزاران حرف دیگر...
shahram
ROMANIA
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۱
برادران من خیلی وقت ایران نبودم وخیلی از سهمامو سود سالانشو نگرفتم چطوری میشه گرفت یا نه دیگه بی خیالش شم
ناشناس
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۱
باسلام

اولا خوش آمدید

ثانیا سود شما محفوظ می باشد با مراجعه به

امور سهام شرکتهای که سهامدارش می باشید که یا سود شما تبدیل به سهام شده و یا پول آن به حسابتان واریز می شود
سعید
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۱
پاشو برو همونجا که بودی . کدوم سود !!!!!!!! اگه سهامی رو تو سود هستی بفروش و کل سرمایت رو از ایران خارج کن که اوضاع بد خرابه
مشتری
چهارشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۴
با کارت شناسایی برو امور سهام هر کدوم از اون سهم ها اونا راهنماییت میکنن، سود رو که گرفتی دیگه سهام نخر،دیگه ایرانم نمون برو همون خارج کیف کن
احمدمحمود
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۲
زمینهای فاز۵هشتگرد را هم به بورس بیار مال تعاونی اداره برقه هر جا نگاه میکنی پولهای مردم را سرقت میکنند
محمد رضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۶
زنگنه قصد دارد زیان افت قیمت نفت را از جیب پالایشگاهی ها تامین کند
راهنما
ROMANIA
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۸
Shahramبرادر عزیز،سود همه سهام شما محفوظ است فقط باید کمی وقت و حوصله کنی وبا مراجعه به نماد سهم قسمت معرفی شرکت شماره امور سهام شرکت را یادداشت کنی وطی تماس با بخش مربوطه مدارکتو مثل کارت ملی ودرخواست وشماره حساب را فاکس کنی.
حمید
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۹
دوستی ک کچینی خریده بودی من هنوز سود 2 سال پیشم و نگرفتم . تلفنشم کلا انگار الکیه. این سود ندادن کار همیشگیشونه.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۰
به آمار "غیر قابل انتشار" ها دقت کنین چقد زیاده!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶
اقای محترم مگر نمی فرمایید بازار سرمایه بهترین گزینه برای سرمایه گذاری است چرا صندوق ذخیره ارزی را در بازار بورس ادغام نمی کنید که هم از شر اختلاس میلیاردی در امن باشید هم بطرح توسعه کشور کمک کرده باشید مگر غیر از این هست که می گویید وهست که نخبگان ایرانی در توان دارند موادی که از خارج وارد می کنیم با پول های انباشته شده در صندوق تولید ومهندسی معکوس بوجود می اورند همه اش ننالید که بود جه نیست وپول نیست روش کار را تغییر دهید اگر راستگو هستید