شرکت تولیدی "کوچی" در جزیره "شیکوکو" تخم مرغی را تولید کرده است که بوی آن طبیعی است اما طعم مرکبات را می دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)،تنها در ژاپن است که می توانید غذاهای عجیب و غریب مانند: کیک با طعم آب، نوشابه با طعم سیر و ... پیدا کنید اما این بار سر دسته غذاهای عجیب در ژاپن رونمایی شده است که فراتر از ذهن هر انسانی خواهد بود.
شرکت تولیدی "کوچی" در جزیره "شیکوکو" تخم مرغی را تولید کرده است که بوی آن طبیعی است اما طعم مرکبات را می دهد. این تخم مرغ های ویژه با نام "یوزو تاما" فروخته می شوند و طعم "یوزو" که یکی از مرکبات محبوب در ژاپن است را می دهد. اگر دوست دارید طعم این میوه را متوجه شوید باید کمی آبلیمو را با آب گریپ فروت ترکیب کنید.
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
نظرسنجی
نظر شما درباره نحوه واگذاری سهام دو تیم استقلال و پرسپولیس چیست؟