نبض یک پنجم بازار سیمان کشور نزد سیمان فارس و خوزستان است نبض یک پنجم بازار سیمان کشور نزد سیمان فارس و خوزستان است
جلسه مجمع عادی سالیانه شرکت سیمان فارس و خوزستان با حضور بالغ بر 80 درصد سهامداران راس ساعت 14.00 روز یکشنبه مورخ 89.05.31 در محل سالن میثاق برگزار شد.
توزیع 250 ریال سود نقدی برای هر سهم خدمات کشاورزی توزیع 250 ریال سود نقدی برای هر سهم خدمات کشاورزی
جلسه مجمع عادی سالیانه شرکت گسترش صنایع و خدمات کشاورزی با حضور بالغ بر 94 درصد سهامداران راس ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 89.05.31 در محل آمفی تئاتر توحید برگزار شد.
استراتژی نوین مدیریت برای سال 1389 استراتژی نوین مدیریت برای سال 1389
شرکت مهندسی تکنوتار با توجه به محدود بودن تولید کنندگان در زمینه تولید جایگاه خاص دارد و حدوداً 65 درصد جایگاه های موجود در کشور مجهز به تولید این شرکت می باشد و در حال حاضر سهم بازار شرکت تکنو تار در بین خریداران جدید حدوداً 50 درصد می باشد .
رشد 9 درصدی تولید نسبت به سال قبل و توزیع 80 درصد از سود رشد 9 درصدی تولید نسبت به سال قبل و توزیع 80 درصد از سود
فولاد خوزستان در تاریخ 31 تیرماه سال جاری در شهر اهواز مجمع عادی سال مالی منتهی به 88.12.29 را برگزار کرد .
ثبت رشد 22 درصدی سود خالص بیمه البرز نسبت به سال 87 ثبت رشد 22 درصدی سود خالص بیمه البرز نسبت به سال 87
رسول تاجدار، عضو هیات مدیره و معاون مالی اداری بیمه البرز اعلام کرد: سود سهامداران حقیقی از اول شهریور ماه امسال پرداخت می شود.
كدخبر: ۱۹۰۲۷
تاريخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۶
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
توجه کنید
تاخیردرپرداخت سودسهام،مجازاتی ندارد
در تمام دنیا به محض اینکه سود در مجمع اعلام می شود سریعا برای پرداخت آن اقدام می شود . مثلا در آمریکا 5روز بعد از اعلام پرداخت سود در مجمع سود به سهامداران پرداخت می شود.

افرادی که در بورس سرمایه گذاری می کنند قطعا با توجه به ریسکی که در این بازار وجود دارد , انتظار بازدهی بیشتری دارند . در این میان برخی افراد نه به فکر موج سواری اند نه در شرایطی از تحلیل و دریافت اطلا عات قراردارند که از طریق نوسان گیری به بازدهی مناسبی دست پیدا کنند.بنابراین , این افراد سعی می کنند با شناخت سهام محکم تر بازار , روی این سهام سرمایه گذاری بلندمدت انجام دهند و از سود پایان سال مالی بهره گیرند .

به گزارش بورس نیوز این سرمایه گذاران که در اصل چرخ شر کت های تولیدی , خدماتی و ... را می چرخانند با خرید سهام شرکت ها انتظار بازدهی بین 20 تا 30 درصد را دارند و با کمی اختلاف به این رقم می رسند اما متاسفانه در بورس تهران بسیاری از شرکت ها به هر نحو ممکن از پرداخت این سود در زمان مقرر طفره می روندو به بهانه افزایش سرمایه یا دلایل دیگر زمان پرداخت سود را طولانی تر می کنند .

طبق مندرجات قانون تجارت حداکثر زمانی که برای پرداخت سود تعیین شده است , 8 ماه پس از سا ل مالی شرکت هاست که در این دوره شرکت ها موظف هستند سود سهام را به سهامداران پرداخت کنند و این مهلت , مدت زمانی است که در قانون تجارت به خاطر رعایت حقوق سهامداران پیش بینی شده است .

این در حالی است که اگر ظرف مدت مقرر سود به سهامداران پرداخت نشود قانون هیچ پیش بینی برای دیرکردسود مقرر نکرده است.

شرکت هایی که در پرداخت سود دیرکرد دارند از نظر اینکه تکلیف قانونی را رعایت نکرده اند متخلف نامیده می شونداما مجازاتی برای آنها پیش بینی نشده است درواقع پرداخت سود تکلیف قانونی است که اگر رعات نشود مجازاتی ندارد .

به گزارش بورس نیوز: بورس های معتبر دنیا مکانیزم خاص خودشان را دارند و در حقیقت حقوق سهامداران بهتر رعایت می شود .مقام ناظر در این گونه بورس ها متفاوت و در جاهای مختلف مقرر ات خاصی حکمفرماست و نمی توان این را نقصی در قانون بورس ببینیم و این قانون در واقع وابسته به قانون تجارت است .

پرداخت سود در این قانون نقص دارد زیرا ضمانت اجرایی پیش بینی نشده و این باید در ا صلاحیه قانون تجارت توجه شود.سهامداران انتظار دارند بازده سرمایه گذاری را در فرصت قانونی دریافت و از آن بهره مند شوند.

طبق قانون تجارت سهامداران می توانند نسبت به تاخیر پرداخت سود سهام شکایت کنند اما سهامداران جزء , قدرت و حق اعما ل نفوذ ندارند . اگر این مشکل در بورس باشد سازمان بورس اعما ل نفوذ می کند . در غیر این صورت سهامداران باید از طریق قانون اقدام کنند که این کار هم دور از توان سهامداران است .

در سایر کشورها اگر شرکتی در پرداخت سود به سهامداران تخلف کند اقامه دعوی علیه شرکت به صورت گروهی انجام می گیرد, به عبارتی سهامداران گروهی را تشکیل می دهند و مشترکا وکیل قوی استخدام کرده و علیه شرکت شکایت می کنند .

به گزارش بورس نیوز: در ایران تجارت مشخصی تعریف نشده و قانون خاصی در این مورد نداریم8 ماه مهلت به شرکت در جهت تقسیم سود به سهامداران امری غیرمنطقی است وقتی شرکت پرداخت سود ر ا درمجمع اعلام می کند باید منابع سود را مشخص کرده باشد . بنابراین 8 ماه فرجه به شرکت جهت تقسیم سود غلط است .

در تمام دنیا به محض اینکه سود در مجمع اعلام می شود سریعا برای پرداخت آن اقدام می شود . مثلا در آمریکا 5روز بعد از اعلام پرداخت سود در مجمع سود به سهامداران پرداخت می شود.

راهکار حل این مشکل ، تغییر مهلت قانونی شرکت ها برای پرداخت سود از 8 ماه به یک ماه است و همچنین دادن اختیار به سهامداران جهت اقامه دعوی به صورت گروهی از دیگر راهکارهاست .

نظرات بینندگان:
با سلام واحترام به نکته بسیار با اهمیتی اشاره کرده اید.

شرکت کالسمین با اینکه 8 ماه از زمان برگزاری مجمع سالانه ان گذشته اما ناکنون سود سال 86را به سهامداران پرداخت نکرده است .

با توجه به این امر که هر سهم این شرکت از 4هزار تومان به حدود 250 تومان سقو ط کرده است .

جادارد سازمان بورس تذکر دهد.خدا نگهدار
در تمام دنیا همه چی حساب و کتاب داره الا کشور ما ، شرکت الکتریک شرق خودرو پدر سهامدارها رو در آورده ، 8 ماه سر رفته هیچ یک ماه هم تاخیر داره ، ماههاست الکی طولش داده ، حالا هم رفته سراغ افزایش سرمایه ای که که اصلا" در این وضعیت بارها درخواست کرده و موافقت نشده ، شما رو بخدا در این مورد مطلبی بذارید

شاید مسئولین بورس در این شب عیدی فکری به حال سهامداران از همه جا نا امید این شرکت از خدا بی خبر بکنه ، ممنون سهمدار جز ضرر کرده وامونده
صنايع لاستيکي سهند سود سال 86 سهامداران را پرداخت نکرده و سود سال 84 بنده را حدود 4 ماه پيش پرداخت کرد و سود سال 86 بنده را قرار است در سال 88 پرداخت نمايد.
علاوه بر این سهامدار بیچاره باید کاسه گدایی بردارد و ببیند کجا چند بستانکار هست قراربود سود ها به حسابی ریخته شود این را از زمان جناب عبده اعلام کردند شما پی گیری فرمایید شاید دری به تخته خورد
بیچاره سهامدار دیوانه هست که به این بورس دلبسته
با تشكراز مقاله خوبتان سيمان صوفيان با اينكه 8 ماه فرصت تمام شده است.اعلام ميدارد كه قراراست كه از بانك وام بگيريم هر وقت وام دادند سود سهامداران را خواهيم داد.

با توجه به وضع نا مطلوب بانكها اگر وام ندادند تكليف مردم چيست؟اگر پول ندارند چرا سود اعلام ميكنند؟اگر سود كرده اند.پس پولها كجاست؟
* نام:
ايميل:
* نظر: