** آقاي مشايي از مديران مومن، دلسوز ، ولايي و خلاق ايران هستند
رييس جمهوري همچنين در پاسخ به سوالي درباره شايعات مربوط به استعفاي آقاي مشايي از سمت معاون اولي رييس جمهور تاکيد کرد: آقاي مشايي از مديران مومن دلسوز ، ولايي ، پاک و خلاق ايران هستند و به چه دليل بايد استعفا بدهند.
دکتر احمدي نژاد با تاکيد بر اينکه آقاي مشايي 4 سال به عنوان معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در خدمت دولت بوده و خدمات فراواني داشته است تصريح کرد: آقاي مشايي امروز در سمت معاون اول رييس جمهور به خدمات خود به انقلاب اسلامي ، ملت و کشور ايران ادامه مي دهد.
رييس جمهور با اشاره به کم بودن اختيارات معاون اول رييس جمهور نسبت به معاون رييس جمهور و سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري اظهار داشت: معاون اول رييس جمهور در حقيقت دستيار رييس جمهور است .
رييس جمهور آقاي مشايي را از مديران ساده زيست، انقلابي ، فداکار و دلسوز معرفي و خاطر نشان کرد: 4 سال خدمات آقاي مشايي در عرصه هاي مختلف ميراث فرهنگي ، گردشگري و صنايع دستي ايران اگر بي نظير نباشد کم نظير است.
دکتر احمدي نژاد با اشاره به گلايه هاي مطرح شده درباره عملکرد آقاي مشايي گفت: انتقادها و گلايه ها درباره آقاي مشايي دو دسته است؛ عده اي با هر کار و اقدامي که دولت انجام مي دهد مخالف هستند و برخي نيز از روي دلسوزي و برداشت خود نسبت به آقاي مشايي از ايشان انتقاد و گلايه مي کنند اما اگر کسي از نزديک با آقاي مشايي آشنا شود؛ نظراتش تغيير خواهد کرد.
رييس جمهور با بيان اينکه اشخاص مختلف مي توانند نظرات خود را بيان کنند اظهار داشت: نبايد مانع مطرح شدن ديدگاه هاي افراد شويم زيرا سلب اختيار در اظهار نظر به نفع کشور نيست.
** تشريح اختيارات معاون اول رييس جمهور
دکتر احمدي نژاد همچنين با اشاره به حوزه عملکرد معاون اول رييس جمهور گفت: طبق قانون معاون اول رييس جمهور در دو عرصه اختيار عمل دارد؛ يکي در جاهايي که رييس جمهور انجام کارها و پيگيري امور از جمله اداره جلسات دولت و پيگيري مصوبات دولت را به معاون اول ارجاع مي دهد و ديگر در جايي که رييس جمهوري قادر به انجام وظايف خود نيست و معاون اول رييس جمهور اداره امور را به عهده مي گيرد.
رييس جمهور خاطرنشان کرد: در شرايطي که رييس جمهوري قادر به انجام وظايف نباشد با تاييد رهبري شورايي از سران قوا و معاون اول رييس جمهوري موظف مي شوند ظرف 50 روز انتخابات رياست جمهوري را برگزار کنند.
** رييس جمهور تا پايان هر دوره رياست جمهوري مي تواند معاونان خود را جابجا کند
دکتر احمدي نژاد درباره برخي اظهاراتي مبني بر اينکه انتصابات و تغييرات صورت گرفته در معاونان رييس جمهور مربوط به کابينه دهم است، تصريح کرد: رييس جمهور تا زمان پايان هر دوره رياست جمهوري مي تواند معاونان خود را جابجا کند زيرا منظور از کابينه، هيات وزيران شامل 21 وزير و رييس جمهور است که حق راي دارند.
رييس جمهوري با بيان اينکه وزيران پيشنهادي پس از برگزاري مراسم تنفيذ و تحليف رييس جمهور به مجلس شوراي اسلامي معرفي مي شوند گفت: ان شاءالله نمايندگان پس از بررسي، به افراد معرفي شده راي مي دهند و افراي که راي مي آورند عضو کابينه مي شوند.