نبض یک پنجم بازار سیمان کشور نزد سیمان فارس و خوزستان استجلسه مجمع عادی سالیانه شرکت سیمان فارس و خوزستان با حضور بالغ بر 80 درصد سهامداران راس ساعت 14.00 روز یکشنبه مورخ 89.05.31 در محل سالن میثاق برگزار شد.
|
توزیع 250 ریال سود نقدی برای هر سهم خدمات کشاورزیجلسه مجمع عادی سالیانه شرکت گسترش صنایع و خدمات کشاورزی با حضور بالغ بر 94 درصد سهامداران راس ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 89.05.31 در محل آمفی تئاتر توحید برگزار شد.
|
استراتژی نوین مدیریت برای سال 1389شرکت مهندسی تکنوتار با توجه به محدود بودن تولید کنندگان در زمینه تولید جایگاه خاص دارد و حدوداً 65 درصد جایگاه های موجود در کشور مجهز به تولید این شرکت می باشد و در حال حاضر سهم بازار شرکت تکنو تار در بین خریداران جدید حدوداً 50 درصد می باشد .
|
رشد 9 درصدی تولید نسبت به سال قبل و توزیع 80 درصد از سودفولاد خوزستان در تاریخ 31 تیرماه سال جاری در شهر اهواز مجمع عادی سال مالی منتهی به 88.12.29 را برگزار کرد .
|
ثبت رشد 22 درصدی سود خالص بیمه البرز نسبت به سال 87رسول تاجدار، عضو هیات مدیره و معاون مالی اداری بیمه البرز اعلام کرد: سود سهامداران حقیقی از اول شهریور ماه امسال پرداخت می شود.
|
گروه بین الملل بورس نیوز ؛ مدیر عامل شرکت عظیم فولاد سازی ArcelorMittal اظهار داشت که برای بازگشت تقاضای فولاد به سطوح قبل از رکود اقتصادی حداقل دو تا سه سال زمان لازم است . با این وجود وی معتقد است که روند نزولی تقاضا به پایان رسیده است .
لاکشامی میتال ضمن اعلام این خبر افزود : صنعت فولاد بدترین روز های خود را پشت سر گذاشته و هم اکنون سوال این است که احیای این صنعت به چه شکلی خواهد بود .
شرکت ArcelorMittal که به عنوان بزرگترین فولاد ساز جهان شناخته می شود تحت تأثیر رکود اقتصادی با زیان مالی در فصل پایانی سال 2008 و فصل ابتدایی سال جاری مواجه شده است.
میتال همچنین بیان می کند که وضعیت شرکت وی در حال حاضر بسیار بهتر از اواخر سال 2008 است .
بر اساس اعلام مدیر عامل ArcelorMittal ، در حالیکه تقاضای فولاد در ماههای اخیر کمی بهبود یافته ، اما این شرکت کماکان با 50 درصد از ظرفیت تولیدی خود به فعالیت می پردازد .