نبض یک پنجم بازار سیمان کشور نزد سیمان فارس و خوزستان استجلسه مجمع عادی سالیانه شرکت سیمان فارس و خوزستان با حضور بالغ بر 80 درصد سهامداران راس ساعت 14.00 روز یکشنبه مورخ 89.05.31 در محل سالن میثاق برگزار شد.
|
توزیع 250 ریال سود نقدی برای هر سهم خدمات کشاورزیجلسه مجمع عادی سالیانه شرکت گسترش صنایع و خدمات کشاورزی با حضور بالغ بر 94 درصد سهامداران راس ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 89.05.31 در محل آمفی تئاتر توحید برگزار شد.
|
استراتژی نوین مدیریت برای سال 1389شرکت مهندسی تکنوتار با توجه به محدود بودن تولید کنندگان در زمینه تولید جایگاه خاص دارد و حدوداً 65 درصد جایگاه های موجود در کشور مجهز به تولید این شرکت می باشد و در حال حاضر سهم بازار شرکت تکنو تار در بین خریداران جدید حدوداً 50 درصد می باشد .
|
رشد 9 درصدی تولید نسبت به سال قبل و توزیع 80 درصد از سودفولاد خوزستان در تاریخ 31 تیرماه سال جاری در شهر اهواز مجمع عادی سال مالی منتهی به 88.12.29 را برگزار کرد .
|
ثبت رشد 22 درصدی سود خالص بیمه البرز نسبت به سال 87رسول تاجدار، عضو هیات مدیره و معاون مالی اداری بیمه البرز اعلام کرد: سود سهامداران حقیقی از اول شهریور ماه امسال پرداخت می شود.
|

تا اینجای کار برای جوامع مدرن غربی هیچ ایرادی که ندارد هیچ، بلکه بسیار هم خوب است ، اما تقابل از آنجا شروع شد که برخی از زنان مسلمان خواستند هم در دریا یا استخر شنا کنند هم آموزه های دین اسلام درباره رعایت حجاب اسلامی را رعایت کنند.
کم کم لباس هایی از سوی مبدعان و مبتکران مختلف مسلمان و غیر مسلمان هم برای این کار پیدا شدند و لباس های مختلف در طرح ها و رنگ ها و اندازه های مختلف طراحی و ساخته شد تا جای مایوی متداول و مرسوم زنان در استخرها و سواحل را بگیرد .
اخیرا در فرانسه زنی مسلمان از یک استخر عمومی بیرون رانده شد و مدیر استخر به این زن پس از پایان شنا گفت که اگر می خواهد دوباره با آن لباس به استخر بیاسد از ورود او جلوگیری خواهد شد . پس از آن این موضوع رسانه ای شد و به بحث داغ موافقان و مخالفان در رسانه ها و میان مردم شناسان ،دین شناسان ، سیاست مداران ،ورزشکاران ، مردم عادی و... تبدیل گشت .
در جامعه غربی عده ای می گویند این کار ایرادی ندارد و باید به زنان محجبه ای که جسارت حضور در استخرها و شنا پیش دیگر مردان و زنان را یافته اند اجازه داد تا کم کم ترس شان از اجتماع ریخته شود شاید خود آنها به مرور با محیط هماهنگ شوند و در اخر آنها هم مثل دیگر مردم غیر مذهبی از قالب لباس اسلامی بیرون بیایند.
اما عده ای دیگر می گویند این کار چون یک خرق عادت است ممکن است تبدیل به یک رویه غیر قابل کنترل شود و پس از این با انبوهی از زنان مسلمان مواجه شویم که با لباس هایی که حتی موی آنها را هم پوشانده وارد استخر شوند و به شنا بپردازند. آن وقت شاید دیگر نتوان به راحتی آنها را از ورود با روسری به دانشگاه ها و دیگر مجامع دولتی بر حذر داشت و چهره اروپا کم کم به یک قاره اسلامی بدل شود .
عده دیگری که چندان دغدغه دین و هویت مسیحی و فرهنگ سکولار یا لاییک غربی را ندارند هم از زاویه بهداشتی به موضوع نگاه می کنند و مدعی اند که شنا کردن با لباس می تواند آب را آلوده کند .
این بحث ها به شکل دیگر در میان جوامع اقلیت مسلمان ساکن کشورهای اروپایی هم در جریان است . در بین مسلمانان دو نگاه در این باره وجود دارد . یک نگاه که اتفاقاً در راستای نگاه سخت گیرانه لاییک های اروپایی است می گوید زن مسلمان باید از چنین محیط هایی به دور باشد . آنها هم چنین به لباس چسبان شنا هم ایراداتی دارند و معتقدند در اسلام نباید برآمدگی های اندام زن ها دیده شود و از نظر آنها بهترین پوشش برای زنان در محیط های خارج از خانه چادر بلندی است که اندام زن را از بالا به پایین بپوشاند.
اما در کنار این نگاه ، نظر دیگری هم در بین مسلمانان وجود دارد و آن نظر در واقع تایید حضور زنان محجبه با لباس هاس مخصوص شنا در استخرها است . آنها می گویند اگر شرایط اولیه پوشش اندام زنان مسلمان رعایت شده باشد و موها و اندام زنان پوشیده باشد هیچ اشکالی ندارد که زنان بتوانند در استخرها شنا کنند.