نبض یک پنجم بازار سیمان کشور نزد سیمان فارس و خوزستان استجلسه مجمع عادی سالیانه شرکت سیمان فارس و خوزستان با حضور بالغ بر 80 درصد سهامداران راس ساعت 14.00 روز یکشنبه مورخ 89.05.31 در محل سالن میثاق برگزار شد.
|
توزیع 250 ریال سود نقدی برای هر سهم خدمات کشاورزیجلسه مجمع عادی سالیانه شرکت گسترش صنایع و خدمات کشاورزی با حضور بالغ بر 94 درصد سهامداران راس ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 89.05.31 در محل آمفی تئاتر توحید برگزار شد.
|
استراتژی نوین مدیریت برای سال 1389شرکت مهندسی تکنوتار با توجه به محدود بودن تولید کنندگان در زمینه تولید جایگاه خاص دارد و حدوداً 65 درصد جایگاه های موجود در کشور مجهز به تولید این شرکت می باشد و در حال حاضر سهم بازار شرکت تکنو تار در بین خریداران جدید حدوداً 50 درصد می باشد .
|
رشد 9 درصدی تولید نسبت به سال قبل و توزیع 80 درصد از سودفولاد خوزستان در تاریخ 31 تیرماه سال جاری در شهر اهواز مجمع عادی سال مالی منتهی به 88.12.29 را برگزار کرد .
|
ثبت رشد 22 درصدی سود خالص بیمه البرز نسبت به سال 87رسول تاجدار، عضو هیات مدیره و معاون مالی اداری بیمه البرز اعلام کرد: سود سهامداران حقیقی از اول شهریور ماه امسال پرداخت می شود.
|
عصر ایران –منابع امنیتی عراقی و آمریکایی ادعا کردند که در حمله 3 روز پیش شورشیان مسلح به یک پایگاه آمریکایی در نزدیکی شهر بصره ، راکت های استفاده شده ساخت ایران بوده اند .
به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری " ورلد تریبیون " منابع پلیس عراق در بصره اعلام کرده اند که یک پرتابگر موشک به همراه 13 راکت را در نزدیکی شهر بصره یافته اند که این مهمات ساخت ایران هستند.
منابع عراقی گفته اند که این سلاح های کشف شده در هفته های اخیر به صورت قاچاق وارد عراق شده و در اختیار گروه های مسلح قرار می گیرند .