بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
ارکان بازار سرمایه

چهارشنبه‌های داغ: وقتی با پول دانه و کنجاله، بانک پاسارگاد را می‌خرید؛

"بانک پاسارگاد"، بخشی از امپراتوری "خاندان مدلل" ؟ (بخش دوم)

احتمالاً خیلی نیازی به معرفی خانواده مدلل ندارید. بعید می‌دانم کمتر کسی در ایران راجع به انحصار موجود در واردات دانه‌های روغنی، خوراک دام، کنجاله، شکر و... نشنیده باشد. شاید باورتان نشود؛ ولی خاندان مدلل و شرکت‌های تحت مالکیت این خاندان، یکی از اصلی‌ترین صاحبان و سهام‌داران امپراتوری بانک پاسارگاد محسوب می‌گردند. نگران نباشید، بخشی از سپرده‌های شما عزیزان در این حوزه استفاده شده و اگر اعتراضی به نوسانات مداوم نهاد‌های دامی، روغن، گوشت قرمز، گوشت مرغ و البته قند و شکر دارید، یادتان باشد که همه ما در این وضع مقصریم.
امام خمینی -قدس سره- هم سالی ۱۵۲ میلیارد تومان از پول مردم را، بابت انتشار آثارش نمی‌خواست

چرا عده‌ای ناآگاه (!) ، حاضرند پول هایشان را بسوزانند، ولی مالیات ندهند؛

امام خمینی -قدس سره- هم سالی ۱۵۲ میلیارد تومان از پول مردم را، بابت انتشار آثارش نمی‌خواست

۱۵۲ میلیارد تومان بودجه موسسه نشر آثار امام(ره) و صرف هزینه‌، بابت ۶۰۰ میلیون تومان درآمد فروش کتاب در سال ۱۴۰۲؟ یعنی قرار است مردم مالیات بدهند تا دوستان در بنیاد شهید آن‌ها را با اختلاس بالا بکشند؟ جناب قاضی زاده لطف می‌کنید چند نفر از اختلاس گران در بنیاد شهید را نام ببرید یا باز آبروی مومنی دیگر در خطر است؟
سال‌ها سکوت در برابر  امپراتوری «بانک پاسارگاد»

چهارشنبه‌های داغ: بانکداری اسلامی یا امپراتوری های بانکی؟ نان بانک ها در خون مردم؟

سال‌ها سکوت در برابر امپراتوری «بانک پاسارگاد»

با اتمام جنگ در سال های انتهایی دهه 60 و روند رو به رشد اقتصادی در دهه 70، بسیاری از افراد و نهادهای حاضر در حلقه های نزدیک به حاکمیت، که تا چندی پیش قدرت را در حضور پررنگ و مدیریت نهادهای نظامی می دانستند، متوجه شدند که شرایط تغییر کرده و می بایست از قدرتشان برای جذب منابع مالی و ساختن امپراتوری هایشان بهره مند شوند . حالا هر شخص، نهاد نظامی و قضایی برای خود بانکی داشت تا سرمایه های مردم را تبدیل به وام های کلان برای خودشان و نزدیکانشان کنند. با سود ماهانه بالاتر، پول بیشتری از مردم جذب کردند تا سر و سامانی به زندگی های ساده خود دهند.
دولت حامی مستضعفان، مالیات مردم مستضعف را در کجا هزینه می کند؟!

چرا همه دوست دارند در مجلس به مردم خدمت کنند؟ ۳.۹۰۰ میلیارد تومان بودجه مجلس انقلابی در سال ۱۴۰۳

دولت حامی مستضعفان، مالیات مردم مستضعف را در کجا هزینه می کند؟!

ظاهرا قرار است، معنای ریاضت اقتصادی را، تنها مردم درک کنند و همچنان خبری از کاهش درآمد نهاد‌ها و افراد نزدیک به حلقه حاکمیت، ولو به مبلغی ناچیز نیست.   در سالی که دولت از مالیات حقوق ۱۴ میلیون تومانی ماهانه (معادل روزی نیم کیلو گوشت گوسفندی) یک کارگر هم نمی‌گذرد، بودجه نهاد منتسب به رئیس جمهور و همراهانش، افزایشی ۹۰ درصدی خواهد داشت.
وقتی مدیری دست نشانده باشی، نه نمی‌گویی

چهارشنبه‌های داغ: با سیاست، اقتصاد و ورزش را هم نابود می‌کنید: اول استقلال خلیج فارس و بعد پرسپولیس طوفان الاقصی؟

وقتی مدیری دست نشانده باشی، نه نمی‌گویی

جناب مدیران هلدینگ خلیج فارس، بهتر نیست به جای چسباندن نام مقدس خلیج فارس به انتهای نام یک باشگاه ورزشی، با بهبود میزان و کیفیت محصولات تولیدی در هلدینگ خلیج فارس، رقابت‌شانه به‌شانه با آرامکوی عربستان و نیز ورود شرکت هلدینگ خلیج فارس به بازار بورس آمریکا و لندن، باعث بیشتر شنیده شدن نام خلیج فارس شوید.لازم به یادآوری است در سال‌های اخیر کشور‌های غیر برادر در خلیج فارس نظیر عربستان و امارات، سرمایه‌گذاری‌های کلانی در ورزش فوتبال کرده‌اند. با توجه به احتمال بالای حضور استقلال در بازی‌های بین‌المللی و روبرو شدن این تیم با نمایندگانی از کشور‌های مذکور، آیا با خوردن ۵ یا ۶ گل از این تیم‌ها، نام و عظمت خلیج فارس خدشه دار نمی‌شود؟
بازارگردانی، حنایی که دیگر رنگ ندارد

بررسی عملکرد بازارگردانان در مصاحبه با عضو هیئت مدیره سازمان بورس؛

بازارگردانی، حنایی که دیگر رنگ ندارد

رضا عیوضلو عضو هیئت مدیره سازمان بورس اوراق بهادار: ما با یک چالش حاکمیت شرکتی در ناشران روبرو بودیم و آن موضوعی بود که ناشر سهام خود را تملیک می‌کرد.
اسلحه‌ای که در پایان به سمت سهامداران نشانه گرفته می‌شود!

در اساسنامه هلدینگ خلیج‌فارس مالکیت بر باشگاه‌های ورزشی وجود ندارد؛

اسلحه‌ای که در پایان به سمت سهامداران نشانه گرفته می‌شود!

هرگاه اسمی از خصوصی‌سازی برده می‌شود ناخودآگاه فکر و خیال‌ها به سمت شرکت‌هایی مانند کشت و صنعت مغان، کشت و صنعت هفت‌تپه، ماشین‌سازی تبریز، رشت الکتریک، نساجی مازندران، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه، کنتورسازی قزوین، هپکوی اراک و بسیاری ازاین‌قبیل مجموعه‌های صنعتی می‌رود که نشان‌دهنده‌ی شکست در نحوه واگذاری یا خصوصی‌سازی این شرکت‌ها بوده است؛ اکنون باید دید که در ادامه‌ی سیاست‌های غلط در بحث خصوصی‌سازی، آیا خصوصی‌سازی این دو باشگاه روی دیگر خصوصی‌سازی‌های اتفاق افتاده را سفید خواهند کرد یا خیر؟

چهارشنبه‌های داغ: هر چه بگندد نمکش می‌زنند وای به روزی که بگندد نمک؛

"شرکت بورس انرژی "، کلاهی بزرگ که بر سر مردم گذاشتند؟

باورش دشوار است؛ ولی کل سود عملیاتی ۶ماهه سال مالی ۱۴۰۲ شرکت ۶.۶۰۰ میلیارد تومانی این روز‌های بازار سرمایه، تنها ۵ میلیارد تومان است. به عبارتی احتمالاً سود عملیاتی ۶ماهه یک مغازه در بازار آهن شادآباد با ۲ یا ۳ کارگر از کل سود عملیاتی شرکت بورس انرژی ایران با ۶۹ نفر پرسنل که بخش عمده‌ای از معاملات انرژی کشور را در خود جای داده، بیشتر بوده است.
 دولت چراغ اول را با اخذ مالیات از شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری روشن کرد

سوژه هفته: سالی که فناست، از بهارش پیداست؛

 دولت چراغ اول را با اخذ مالیات از شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری روشن کرد

 باورکردنش دشوار است؛ اما چنین قوانین نسنجیده و خامی نه تنها بسیاری از فعالین بازار سرمایه و سرمایه گذاران صندوق‌های سرمایه گذاری را تحت الشعاع قرار خواهد داد بلکه چالشی جدی برای درآمد‌های آتی دولت نیز محسوب می‌گردد.
شما عملکرد آقای عشقی را قضاوت کنید

سوژه هفته: چند خطی در نکوهش امیدواران به رفتن عشقی: مگر در این کشور کسی آمده که از قبلی بهتر باشد؟

شما عملکرد آقای عشقی را قضاوت کنید

راستی از کجا می‌دانید که اگر ریاست جناب عشقی تمدید نمی‌شد، فردی با دانش تر، متخصص‌تر و مدیرتر جایگزین ایشان می‌شد؟ از کجا معلوم که یکی دیگر از فارغ التحصیلان دانشگاه بین المللی و جهانی امام صادق و هم قطاران جناب خاندوزی سکاندار سازمان بورس نمی‌شد؟ مگر دراین کشور کسی آمده که از قبلی بهتر باشد؟