علت توقف و زمان بازگشایی نماد معاملاتی "کسرا" مشخص شد
یکی از اهداف بازار سرمایه شفافیت اطلاعاتی و افزایش نقد شوندگی سهام شرکت های پذیرفته شده در آن می باشد که همواره انتقادهایی از این بابت در بین فعالان بازار سرمایه وجود داشته و حتی بعد از انتشار مستقیم اطلاعات از طرف سازمان بورس و توقف یک روز تا حداکثر یک هفته نمادها همچنان این انتقاد ها وجود دارد.
نماد معاملاتی شرکت سرامیک های صنعتی اردکان نیز سال گذشته جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه به منظور تصویب صورتهای مالی متوقف شد.
رئیس اداره نظارت بر ناشران بورسی در این رابطه در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز گفت: نماد معاملاتی این شرکت به دلیل ابهاماتی که در بخش هزینه های مالی آن وجود داشته متوقف مانده است، البته قبل از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به اسفند 93 قرار بر ارائه اطلاعات و شفاف سازی از سوی "کسرا" بود که هنوز این اطلاعات را ارائه نداده اند.
علی بیک زاده در ادامه افزود: با توجه به مذاکراتی که انجام شده نماد معاملاتی "کسرا" به زودی و بعد از مجمع عمومی پس از ارائه گزارش شفاف سازی بازگشایی خواهد شد.
بر این اساس تلاش برای رفع ابهام و ارائه اطلاعات صحیح در بازار سرمایه کاملاً صحیح و توجیه پذیر می باشد اما این امر باعث عدم نقد شوندگی سهام این چنین شرکت ها شده و سازمان بورس به عنوان متولی بازار سرمایه وظیفه دارد با دریافت سریع اطلاعات و انتشار آنها اقدام به بازگشایی کند.
در بورس های جهانی زمان توقف نماد یا معاملات سهام به دلیل افشا نکردن اطلاعات بسیار کوتاه است و این زمان در برخی بورس ها به حداقل یک ساعت می رسد و به ندرت اتفاق می افتد این توقف بیش از این زمان ببرد البته تنها توقف نماد بر عهده مقام ناظر بازار نمی باشد بلکه شرکت ها نیز باید در این امر با ارائه به موقع اطلاعات با سازمان بورس همکاری داشته باشد.
شبند شاوان کحافظ بنیرو همه مثل کسرا بودند ولی با -50 باز شدن
لعنت خدا بر .... و کسانیکه با سرمایه من بازی کردن به والله قسم میخواستم عقد کنم الان مدتها است به دلیل بلوکه شدن پولم و ریختن قیمت از 8000 تومان به 3000 تومان این توانایی ازم سلب شد میدونم میول این نماد میاد اینجا اینا میخونه امیدوارم بتونی حق الناس را اون دنیا جوابگو باشی
زندگی منا پاشوندگی خدا زندگیتا بپاشونه