بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۹
کد خبر : ۱۳۳۰۴۷
معاون اول قوه قضاییه گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ورود به بحث فیلترینگ اختیاراتی دارد و به زودی به این نتیجه می‌رسد که در چارچوب اختیاراتی که ندارد نباید وارد عمل شود.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای ظهر امروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه روسای دادگستری استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امیدواریم با تغییر مدیریت و تزریق انرژی بیشتر در دادگستری این استان خدمت‌رسانی بیشتری به مردم از طریق دستگاه قضایی ایجاد شود.

معاون اول قوه قضائیه در خصوص پرونده مهدی هاشمی گفت: روند رسیدگی در جلسات دادگاه ادامه دارد و زمان رسیدگی نیز به میزان دفاع بستگی دارد و مشکل خاصی در رسیدگی به این پرونده وجود ندارد.

وی در خصوص ورود وزارت ارشاد به بحث فیلترینگ رسانه‌ها نیز گفت: برخی از مسائل اجرایی در خصوص فضای مجازی را شورای عالی مجازی باید انجام دهد و سیاست‌های کلی و نظارت‌ها توسط این شورا صورت می‌گیرد.

محسنی اژه ای گفت: برای رسیدگی به مصادیق مجرمانه در فضای مجازی کارگروهی تشکیل شده که دادستان کل کشور ریاست آن را بر عهده دارد، اما هیچ یک از این وظایف نافی اختیارات قوه قضائیه و قاضی نیست.

محسنی‌اژه‌ای خاطرنشان کرد: ‌وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه اختیاراتی دارد و به زودی به این نتیجه می‌رسد که در چهارچوب اختیاراتی که ندارد نباید وارد عمل شود.

وی با اشاره به پیامدهای سوء ماهواره در جامعه خاطرنشان کرد: در این زمینه باید زیرساخت‌ها در مورد فضای مجازی را بومی کرده و سرویس ارزان و سالم در اختیار مردم قرار داد.

وی با تصریح التزام تمام اقشار به قانون، بیان داشت: مردم، مسئولان و حکومت باید در بحث ماهواره‌ها از قانون تبعیت کنند و عدم توجه به این موضوع بی‌اعتنایی به قانون محسوب می‌شود.

معاون اول قوه قضائیه همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص رانت 650 میلیون یورویی گفت: در رابطه با این موضوع پرونده قضایی وجود ندارد، بلکه پرونده آن نظارتی است.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۰:۵۵
اگرچه ممکنه حرف آقای اژه ای مبنی بر غیر قانونی بودن ورود وزارت فرهنگ ( ونه ارشاد) به این مبحث غیر قانونی باشه ولی در مورد رسانه های اصلاح طلب هم آقای اژه ای همین نظر رو دارن؟ من با اصل داستان هم (فیلترینگ) مشکل دارم. حرفهای بالا (بومی کردن شبکه مجازی و ماهواره و...) نشون میده که مقامات هنوز در فکر ایجاد محدودیت های بیشتر هستند. کاری که غیر ممکنه ونتیجه معکوسش رو هم تجربه کردن. تا کی باید منتظر تغییر موضع مسئولان باشم؟ امیدوارم به زودی این اتفاق بیفته.