بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۰
خبرگزاری تسنیم: رییس اتاق اصناف کشور با اشاره به این که با اصل دریافت کارمزد از صاحبان کارتخوان‌ها مخالف نیستیم ولی با روش دریافت کارمزد مخالف هستیم، گفت: دریافت هرگونه وجه از اصناف طبق قانون باید براساس مصوبه کمیسیون های نظارت شهر یا استان باشد.
کد خبر : ۱۳۳۹۹۶

علی فاضلی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: اصناف با اصل دریافت کارمزد از صاحبان کارت خوان موافق است اما با روشی که بانک مرکزی در پیش گرفته مخالف است و نباید بدون مشورت با ذی نفعان کاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: مطمئنا دریافت کارمزد به این صورت دریافت هزینه از جیب مشتری را در پی خواهد داشت که به دنبال آن هستیم تا با تعامل مشکل رفع شود. دریافت هرگونه وجه از بنگاه ها و سازمان های صنفی طبق قانون باید براساس مصوبه کمیسیون های نظارت شهر یا استان صورت گیرد.

رییس اتاق اصناف  تهران با اشاره به این که آقایان نمی توانند خودسرانه دریافت کارمزد را اجرایی کنند، تاکید کرد: بازرسی به تازگی به اصناف سپرده شده و یقینا نیاز به ساماندهی دارد که زمان بر خواهد بود تا به درجه مطلوب دست یابیم ولی انجام این وظیفه توسط اصناف هیچ شکی در آن نیست.

علی فاضلی بیان کرد: در نمایشگاهی که توسط وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی دایر شده است قرار بر این بوده کار و فعالیت فرهنگی در آن صورت گیرد اما به یک فروشگاه مکاره تبدیل شده که در آن کالای غیر ضروری و مفید عرضه می شود و این نمایشگاه به بدنه رنجور اقتصاد ضربه وارد می کند.

وی ادامه داد: شهرداری نیز با بحث فرهنگ سازی در کالای ایرانی و المان های ایرانی وارد عرصه شده که تقریبا کار خوب انجام شده اما کالاهای در نظر گرفته شده در این نمایشگاه به طور نسبی گران تر عرضه می شود که این موضوع به دلیل نظارت و قیمت گذاری یک واحد سازماندهی شده از سوی متولیان اصلی همچون وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف است.

رییس اتاق اصناف کشور با بیان این که نمایشگاه شهرداری نیز آنچنان موفق نبوده، گفت: بازار نشان داد نیازی به نمایشگاه فصلی ندارد و  می تواند خود را مدیریت و تنظیم کند اما اگر زمانی احساس شود نیاز به برگزاری نمایشگاه فصلی باشد این کار صورت خواهد گرفت.

این فعال صنفی در پایان بیان کرد: تا به این لحظه جایی برای نمایشگاه های اصناف در نظر گرفته نشده اما به شهرداری پیشنهاد شده تا زمین به اصناف اختصاص داده شود تا اصناف سرمایه گذاری لازم را انجام دهد.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
سورن
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۴
با سلام
به نظر میرسد راه کاری که در نظر گرفته شده نمی تواند راه کار درست و سازنده ای باشد ،برای اینکه از دستگاههای پوز درست استفاده شود و برای جلوگیری از تعدد پوز در واحد های تجاری کم تراکنش، باید کنترل تعداد تراکنش صورت بگیرد و در صورتیکه پذیرنده به حد نصاب تعیین شده در تعداد تراکنش ها نرسد باید جریمه شود در اینصورت بخش اعظم مشکل تعدد دستگاه پوز و خروج ارز حل می شود
از طرفی بانک مرکز باید در جهت یکسان سازی مدلهای پوز نیز تدبیری بیندیشد و سپس به تبع آن در جهت یکپارچه سازی عملیات پوز ها و پرداخت کارمزد براساس کارت و سویچ هایی که تراکنش را ساپرت می کنند با نصب فقط یک پوز در واحد تجاری اقدام نماید
همچنین در اکثر کشورهای پیشرفته در زمینه تجارت الکترونیک و بانکداری یک کارت اعتباری وجود دارد که شخص توسط آن کارت همه کارهای مالی و پرداختها و دریافتهایش را انجام می دهد(حتی پرداختهای متروو سایر خدمات شهری ) و حال آنکه اگر چنین زیر ساختی فراهم نیست و بانک امکان ساپرت همه تراکنش ها را ندارد هزینه آن نباید به عهده مردم باشد
از طرفی با گسترش مبادلات از طریق کارتهای اعتباری هم امکان بررسی گردش حسابها فراهم میشود و با توجه به اینکه عمر اسکناس در گردش بیشتر میشود هزینه چاپ اسکناس کمتری توسط بانک پرداخت و نیاز به مسکوکات و پول خرد کمتری نیز وجود دارد و از طرفی میزان هزینه پرسنلی بانکها نیز کاهش می یابد