بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۸
یک کارشناس سیاست خارجی گفت: نگاه آلمان به مسئله هسته‌ای ایران نسبت به چند سال گذشته تفاوت‌های زیادی کرده زیرا این کشور در طول سال‌های گذشته به دلیل اعمال تحریم‌های یک طرفه علیه ایران متحمل خسارت‌های شدیدی شده است.
کد خبر : ۱۳۴۷۲۰
"حسن هانی‌زاده" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران با اشاره به دیدارهای دکتر روحانی با سران کشورهای غربی  از جمله "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلیس، گفت: دیدارهایی که میان سران کشور‌ها در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل صورت می‌گیرد امری عادی بوده و نمی‌توان انتظار داشت که در این دیدار‌ها تصمیمات راهبردی از سوی طرفین اتخاذ شود.

وی ادامه داد: سخنرانی توهین‌آمیزی که کامرون در مجمع عمومی سازمان ملل علیه دولت و ملت ایران انجام داد، نشان دهنده این است که کشورهای اروپایی همچنان نگاهی استعمارگرایانه نسبت به کشورمان دارند.

این کارشناس سیاست خارجی افزود: در مجموع دیدارهای دکتر روحانی با سران کشورهای عربی در بهبود شرایط ایران به لحاظ تعامل بین‌المللی موثر خواهد بود.

هانی‌زاده تصریح کرد: نگاه کشورهای غربی به ویژه ۱+۵ به گونه‌ای است که با دیدارهای این چنینی تغییر نمی‌کند و ایران باید بر حقوق خود در برخورداری از انرژی هسته‌ای پافشاری کند.

وی با اشاره به موضع گیری اخیر مقامات کشورهای ۱+۵  در قبال ایران گفت: در ماه‌های اخیر اختلاف نظر میان این کشور‌ها به اوج خود رسیده است به طور مثال نگاه المان به مسئله هسته‌ای ایران نسبت به چند سال گذشته تفاوت‌های زیادی کرده زیرا این کشور در طول سال‌های گذشته به دلیل اعمال تحریم‌های یک طرفه علیه ایران متحمل خسارت‌های شدیدی شده است.

این کارشناس سیاست خارجی تاکید کرد: در این برهه زمانی حتی آمریکایی‌ها هم به این نتیجه رسیده‌اند که اعمال فشار سیاسی و تحریم‌های اقتصادی نمی‌تواند ایران را به زانو در بیاورد.

هانی‌زاده با اشاره به دیدار رئیس‌جمهور کشورمان با نخست وزیر انگلیس، اظهار داشت: سیاست‌های انگلیس در طول تاریخ همواره دو گانه بوده است بدین معنی که در مذاکرات خصوصی اظهارات دلپذیری را مطرح می‌سازند اما در رسانه‌ها مطالبی را بازگو می‌کنند که به دور از واقعیت است و این موضوع نشان می‌دهد که روباه پیر در تمام حرکات سیاسی خود ملاحظات آمریکا و لابی صهیونیست را در نظر دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با نگاه به بخش انتهایی سخنان کامرون می‌توان این گونه نتیجه‌گیری کرد که دولت انگلیس نیز به این واقعیت رسیده است که ایران در خط مقدم مبارزه با تروریسم قرار داشته و کشوری تاثیرگذار در برقراری امنیت در منطقه حساس خاورمیانه به شمار می‌رود.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر