بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
کد خبر : ۱۶۰۹۰۲
درپی درخواست نماینده رئیس جمهور در شورای نظارت بر صدا وسیما برای تشکیل نشست، این رسانه توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش میزان، روابط عمومی رسانه ملی اعلام کرد: در پی سخنان نماینده رئیس جمهور در شورای نظارت بر صدا وسیما كه خواستار تشكیل جلسه فوق‌العاده این شورا برای بررسی به زعم ایشان مسائل پیش آمده در روزهای اخیر شده بود، رسانه ملی ذكر توضیحاتی را ضروری می‌داند:

1. باید گفت، موضوع مهمی كه این شورا  قول بررسی آن را در ارتباط با رسانه‌ ملی داده بود، این است كه صدا و سیما یك دستگاه فرهنگی است كه بودجه‌اش باید توسط دولت تأمین شود و نه از طریق درآمدهای بازرگانی، و سازمان در انتظار اقدامات مؤثر شورا در این خصوص است و نه موضوعاتی كه سایر دستگاه‌ها باید پاسخگوی آن باشند.
 
2. در بودجه پیشنهادی دولت به سازمان صداوسیما  برای سال 95،  تنها یك درصد رشد در نظر گرفته شده است و دولت حتی در بودجه جاری این سازمان نیز به نسبت افزایش حقوق و دستمزد كاركنان سازمان،  افزایشی را قائل نشده است، این در حالی است كه رشد قابل توجهی برای بودجه سایر دستگاه‌های دولتی فرهنگی در نظر گرفته شده است.
 
3. باید به این استدلال ریاست محترم جمهوری نیز اشاره كنیم كه ایشان در جلسات مختلف تأكید كرده‌اند، صداوسیما باید از طریق كسب درآمد، به اداره خود بپردازد. به همین دلیل نیز در دور جدید فعالیت‌های سازمان و به‌منظور افزایش درآمدها،  رسانه ملی اقدام به برگزاری مزایده آگهی‌های بازرگانی كرد كه متاسفانه گروه برنده مزایده با كار‌شكنی‌های مختلفی روبرو شده است و حتی  برخی مقامات دولتی از رؤسای بانك‌ها خواسته‌اند در این مزایده با صدا وسیما همكاری نكنند.
 
در واقع، موارد فوق از آن دسته موضوعاتی است كه شورای نظارت بر صدا وسیما می‌تواند برای كمك به رفع آن‌‌ها تشكیل جلسه دهد تا رسانه بتواند به فعالیت‌های خود در عرصه‌های مختلف ادامه دهد.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
GERMANY
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵
همین 1% هم زیاده کلا باید رسانه ملی رو تخته کنند وقتی که بی محتواست و اکثریت مردم از صدا و سیما روگردان هستن چه معنا داره پول بی زبان رو خرجش کنند .حیف پول
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
این سازمان بایستی نسبت به بخشها و نیروی انسانی خود باز مهندسی شده و بخشهای غیر ضروری را حذف و یا تغییر دهد سازمان چاق و با هزینه بالا و اثر کمتر بهتر است در جهت منافع ملی تغییر یابد.
قلی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۲
بخدا اگه این کشور نیاز به رسانه ملی داشته باشد. تخته کنید در این مراکز بیهوده را. با بودجه اش میشود یک مملکت رو آباد کرد. حالا چه نازی هم میکنند. آمار بگیرید به جرائت میتوان گفت کمتر از 5 در صد مخاطب دارند.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۳
بهترین کار انحلال رسانه میلی و تشکیل رسانه ملی و مردمی است.
والله قسم از این بیست و چند شبکه سراسری شاید یک یا دوشبکه به درد بخور باشد. آن هم فقط برای اخبار. بقیه جز حرام کردن پول و سرمایه مردم و بیت آلمال هیچ نتیجه ای ندارند جز اعصاب خوردی مردم.
حسن
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۳
رسانه میلی چرا از دولت پول بگیرد؟
امیر
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۹
شما دقت کن شبکه من و تو با صد نفر آدم چطوری صدا و سیما با 40 هزار نفر آدم را فرستاده دنبال نخود سیاه...چرا؟چون مردم را سانسور نمی کنه
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۶
ناشناس 12:43اگه منظورت از اخبار شبکه خبر و تفسیرهای خبری صدا وسیماست که اتفاقا بیشترین انتقادات و اعتراضات مخاطبین نسبت به اخبار جهت دار وعدم صداقت در اطلاع زسانی و عدم رعایت اصول حرفه ای خبررسانی میباشد