رشد تولید 5 ماهه فولاد هرمزگان
کد خبر : ۱۰۴۸۱۳
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از وزارت صنعت،معدن و تجارت ، مرتضی آقاجانی با بیان این مطلب افزود: شركت یاد شده در 5 ماه اخیر، بیش از 422 هزار و 810 تن تختال تولید كرد كه در مقایسه با مدت مشابه سال 91 (178 هزار و 27 تن)، رشد 137.5 درصدی را نشان می دهد.
وی افزود: همچنین این شركت در ماه مرداد با 6 درصد افزایش نسبت به ماه قبل، 91 هزار و 402 تن تختال تولید كرد كه بالاترین ركورد تولید فولاد در ماه محسوب می شود. بالاترین ركورد قبلی نیز مربوط به ماه تیر بود كه در آن، 85 هزار و 640 تن تختال تولید شد.
وی ادامه داد: همچنین، میزان فولاد تولید شده در مرداد، 5 هزار و 762 تن بیش از برنامه است.
مدیرعامل شركت فولادهرمزگان اظهار داشت: مجموع كل تولید محصول تختال فولاد این شركت از زمان بهره برداری تاكنون به بیش از 3 میلیون و 439 هزار و 299 تن و آهن اسفنجی نیز به حدود یك میلیون و 160 هزار 702 تن رسید.
آقاجانی با اشاره به اهمیت تامین مواد اولیه به خصوص گندله برای كارخانجات فولادی تاكید كرد: تامین كنندگان مواد اولیه باید خود را شریك در تولید تلقی كرده و حیات خود را مرتبط با فعالیت صنایع فولاد و حمل و نقل كشور بدانند.
ارسال نظر