چهارشنبههای داغ: بانکها اگر بنگاهداری بلد بودند، اول خودشان را نجات میدادند؛
اوضاع برای "سازه پویش" بدتر خواهد شد؟
بیتردید بسیاری از ابر بدهکاران بانکی زائیده فساد سازمانیافته، ساختارهای غلط بانکهای خصولتی، بیسوادی و سوء مدیریت بانکداران و یا اعمال نفوذ نهادهای فرا دولتی هستند.
به قول بسیاری از دوستان، اصولاً مدیران بانکهای دولتی بیهدف و محض رضای خدا تغییر نمیکنند. انتصاب میشوند تا برای عدهای کارهایی کنند.
به نظر میرسد بهتر است برای جلوگیری از مصادره و بنگاهداری اجباری بانکها، سیستمهای اعتبارسنجی و نظارتهای سختگیرانه تری برای بانکهای کشور در نظر گرفته شود تا نه شاهد رشد قارچ گونه بدهکاران کلان بانکها باشیم و نه شاهد تسویه بدهیها با تصاحب سهام وثیقه.
سوژه هفته: چگونه اعتماد مردم از بین میرود/ این داستان "پینو کیو" و سکههای طلا
آیا کلاهی جدید بر سر مردم فقرزده ایران گذاشتند؟
از ماجراهای تلخ و خجالت آور بانکها و موسسات مالی ثامن، کاسپین، قوامین و … گرفته تا داستانهای پدیده شاندیز، آزاد شدن بسیاری از مجرمان و مفسدان اقتصادی و تبلیغات گسترده بازار سرمایه در سال ۱۳۹۹، در خوشبینانهترین حالت حاکی از ضعفهای مفرط نظارتی و ساختارهای معیوب سیاسی کشور در دفاع از منافع مردم میباشد.
اگر حکومت و تیم مذاکره کننده کشور تا به این حد آیندهنگر بوده و مذاکرات را از ۲ سال پیش شروع کرده است، چرا وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی، نیم و ربع سکههای پیش فروش شده بانک مرکزی را با دلار ۹۰ تا ۱۴۰ هزار تومانی قیمت گذاری و به مردم پیش فروش کردهاند؟
هنوز مشخص نیست آیا صحبتها و سوق دادن مردم به خرید سکههای طلا با دلار ۱۰۰ تا ۱۴۰ هزار تومانی ناشی از ناآگاهی و ساده لوحی جناب فرزین بوده است و یا هدفمند و برای سوخت سرمایهها و نقدینگی مردم؟
چهارشنبههای داغ: همان کسانی که دنبال سکه ۱۰۶ میلیون تومانی بودند، امروز در صف خرید بانکها و خودروییها نشستهاند؛
هشدار: مذاکرات به نتیجه برسد، "بانکها" سودی ندارند که به آن دلخوش کنید
کافی است سود بانکهای بزرگ کشور را قبل از تحریمهای سال ۱۳۹۷ و پس از تحریم، با هم مقایسه کنید تا بیشتر متوجه چرخه معیوب اقتصادی کشور گردید. "تحریم برای همه نکبت و برای بانکها نعمت بود"
چگونه بانکی که در سال ۱۳۹۴ سود خالصی تنها ۳۹ میلیارد تومانی را به ثبت میرساند، در سال ۱۴۰۲ و در اوج تحریمها و فلاکت اقتصادی کشور، سودی ۹۷ هزار میلیارد تومانی را محقق میسازد؟
یکی دیگر از مزایای تحریم و تورم برای بانکها، مربوط به افزایش سرمایههای بیکیفیت ناشی از تجدید ارزیابی داراییها و اموال بانکها بود. قیمتگذاریهای فرمالیتهای که بدون توجه به تقاضای موثر در بازار املاک کشور و تنها بر اساس اعلام نرخهایی کاغذی توسط کارشناسان رسمی همیشه در صحنه …
حالا شما بگوئید سهام برخی بانکها را باید خرید یا فروخت؟
مشهد پیشگام تمرکززدایی دانش مالی در استانها؛
خراسان رضوی الگویی برای تمرکززدایی/ نمایشگاه مشهد اینوکس آغازگر فصلی تازه در صنعت مالی
نخستین نمایشگاه تخصصی بانک، بیمه، بورس و فرصتهای سرمایهگذاری مشهد «اینوکس–فاینکس ۱۴۰۴» با رویکرد تمرکززدایی از پایتخت و تکیه بر ظرفیتهای اقتصادی شرق کشور، از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خرداد در مشهد برگزار میشود. این رویداد با حضور پررنگ نهادهای مالی، شرکتهای سرمایهگذاری و حمایت سازمان بورس، گامی جدی در جهت توسعه سواد مالی، تقویت بازار سرمایه و شکوفایی اقتصاد منطقهای در خراسان رضوی خواهد بود. نمایشگاه مشهد اینوکس، نمادی از حرکت کشور بهسوی عدالت اقتصادی و بهرهگیری از مزیتهای ژئوپلیتیکی استانهای مرزی است.
سوژه هفته: دلواپسان گرامی، باور بفرمائید این همه سال برای اثبات تواناییها و نبوغ ذهنی شما کافی بوده است؛
"۵۰ سال تحریم و شعار مرگ بر همه"، "۵ سال هم بهبود روابط با دنیا"
البته مذاکرات و صلح با جهان، زمانی موضوعیت دارد که شما هم با قشر وسیعی از مردم در خصوص وضعیت بحرانی کشور موافق باشید. پذیرفته باشید که اوضاع تامین آب، برق و گاز به حدی بحرانی و خجالت آور شده که این روزها مردم به خرید چراغ قوه، هیزم، دبههای آب و آفتابه روی آوردهاند.
چهارشنبههای داغ: مصادره سهام، این بار از جنس تسویه بدهی های " حاج عباس " :
چگونه انتظار دارید، بانک ها " بنگاه داری" نکنند ؟
صورت قضیه بسیار ساده است، سیستم ضعیف اعتبار سنجی بانک ها، تسهیلات سفارشی و فرمایشی به افراد متصل به حلقههای قدرت، زد و بندهای غیر اخلاقی و فسادزا با مدیران رده بالای بانکها و کم سوادی و بی اطلاعی بانکداران در ایران، منجر به تولید لیست بزرگی از بدهکاران کلان بانکی گردیده است.
همچنین یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در دادگاه گروه عظام، واردات کالاهای ساخت چین با برچسب شرکتهای گروه عظام و استفاده از این کالاهای نارغوب و بنجول در خودروهای داخلی بوده است. به عبارتی دوستان حتی زحمت لیبل زنی به محصولات ساخته شده توسط چین هم به کارگران و تولید کنندگان این کشور دوست و برادر سپرده بودند
سوژه هفته: ساخت سریال حضرت موسی (ع) مهمتر است یا رسیدگی به آب، برق و فقر مردم؟
دولت و اعلام بودجهای که به شعور مردم ایران توهین میشود
آیا بودجه بنیاد شهید، با توجه به احتمال فوت همسران و بالغ شدن فرزندان شهدای عزیزمان، میبایست هر سال کمتر شود و یا بیشتر؟ آیا حمایت از فرزندان این عزیزان همچنان و تا سن ۷۰ یا ۸۰ سالگی ادامه خواهد داشت؟ آیا امتیازات ویژهای نظیر انواع اولویتهای استخدامی، سهمیههای کنکوری، وامهای قرض الحسنه و …، برای حمایت از این عزیزان کافی نبوده که ۱۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان…
چهارشنبههای داغ : وقتی سهامداران "پدیده شاندیز " بارها و بارها از یک سوراخ گزیده می شوند؛
۲ سال از وعدههای چند صد هزار میلیاردی پهلوان گذشت: محبوسالابد یا مفقودالاثر؟
آیا اعضای هیات مدیره سابق شرکت توسعه بین المللی شاندیز که این زمینها و سهام متعلق به مردم و سهامداران را با دلار ۲۵.۰۰۰ تومانی به جناب پهلوان اعطا کردند، پاسخگوی میزان پیشرفت پروژه و محل هزینه کرد اموال ارزشمند شرکت و سهامداران میباشند و یا هدف از انعقاد قرارداد صرفا تقدیم هدایایی گرانبها به شرکت افسانه سازان ...
اکنون متوجه شدهاید، چرا هیات مدیره جدید شرکت شجاعت امضای صورتهای مالی شرکت و گردن گرفتن مراودات مالی پیشین با شرکت افسانه سازان را ندارد؟ زیرا پای بیش از ۱.۰۰۰ میلیارد تومان (با دلار ۲۵.۰۰۰ تومانی) از اموال سهامداران و مردم ...
تحریمها، تورم و بیثباتی ۳ مانع بزرگ بر سر راه تحقق شعار سال ۱۴۰۴،
کیش و مات دولت در سال ۱۴۰۴
در سال جدید شعاری با عنوان "سرمایه گذاری برای تولید" توسط مقام معظم رهبری اعلام شد و سوالی که پیش میآید این است که آیا شعار سال ۱۴۰۴ مسیر جدیدی برای اقتصاد ایران باز خواهد کرد، یا که دولت پزشکیان همچون دولتهای پشین توان اجراسازی آن را نداشته و با سیاستهای اشتباه بازارهای مالی را برهم ریخته و فقط مردم از همه جا رانده شده تقاص آن را پس خواهند داد.
سوژه هفته: بودجه سال ۱۴۰۴ را بخوانید و به حال مردم ایران گریه کنید
این بر خلاف آرمانهای امام خمینی (ره) نیست؟ تخصیص بودجهای ۷۰۰ میلیارد تومانی برای موسسات وابسته به نام رهبر فقید مستضعفان جهان
۱۰۰ میلیارد تومان بودجه برای نوسازی منزل حضرت امام خمینی در نجف اشرف؟ آیا حضرت علی علیه السلام هم اینطور بیت المال را تقسیم میکرد یا تنها قرار است از خطبهها و سخنان زیبای امام علی -ع- در نهج البلاغه فقط در مناظرات تلویزیونی استفاده شود؟
حتی شکی نداریم که حاج قاسم سلیمانی هم راضی به صرف هزینهای ۱۰۰ میلیارد تومانی برای بهسازی و ساماندهی گلزار شهدای کرمان نبود. اگر ایشان تا به این حد به تجملات علاقه داشتند به جای سپری نمودن عمرش در میدانهای جنگ و سنگرهای محقر، مشاغلی چون نمایندگی مجلس، وزارت و یا معاونت پارلمانی ریاست جمهوری را انتخاب میکردند.