دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹

روابط عمومی بیمه "ما" نشان برتر خلاقیت هنری را کسب کرد

کد خبر : ۱۱۲۲۴۷
در ششمین همایش بین المللی بیمه و توسعه که 13 آذر توسط پژوهشکده بیمه برگزار شد، روابط عمومی شرکت بیمه "ما" نشان برتر در بخش خلاقیت های هنری و بصری را کسب کرد .

به گزارش بورس نیوز به نقل از روابط عمومی بیمه "ما"، ششمین همایش بین المللی بیمه و توسعه همزمان با سالروز بیمه با حضور ابراهیم امین رییس کل بیمه مرکزی، مدیران عامل و مقامات ارشد شرکت های بیمه، اساتید دانشگاهی، کارشناسان و دانشجویان این صنعت برگزار شد و طی آن روابط عمومی شرکت بیمه "ما" موفق شد نشان برتر خلاقیت های هنری و بصری در صنعت بیمه را کسب کند .

ششمین همایش بین المللی بیمه و توسعه با رویکرد نظارت مطلوب بر صنعت بیمه در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد و در مراسم اختتامیه این همایش ، از روابط عمومی های برتر صنعت بیمه در حوزه های مختلف و تخصصی انتشارات ، ارتباط با رسانه ها ، خلاقیت در امور هنری و بصری ، روابط عمومی الکترونیک ، تبلیغات ، ارتباط درون سازمانی ، پژوهش اجتماعی ، مدیریت برتر روابط عمومی ، کارشناس برتر روابط عمومی و خلاقیت در بخش توسعه بیمه های طبقه بندی شده تقدیر به عمل آمد .

گفتنی است اهداف و محورهای اصلی در سومین جشنواره روابط عمومی های برتر صنعت بیمه که همزمان با ششمین همایش بین المللی بیمه و توسعه برگزار شد ، تقدیر و تجلیل از فعالان عرصه روابط عمومی های صنعت بیمه و معرفی آثاربرتر،ایجاد رقابت ،تحول، پویایی و نوآوری در روابط عمومی های صنعت بیمه و همچنین به اشتراک گذاردن تجربیات پدیدآورندگان آثار برتر با سایر مجموعه های همکار و برقراری وحدت رویه در فرهنگ سازی بیمه در نظر گرفته شده بود . این جشنواره از سوی اداره کل روابط عمومی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران طراحی و برگزار شد .

اشتراک گذاری :
ارسال نظر