شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۵
مدیر مالی شرکت فرآورده های تزریقی و دارویی ایران عنوان کرد:

ارایه درخواست برای افزایش نرخ محصولات

با توجه به اینکه در 6 ماه ابتدایی سال جاری شرکت مجبور به واردات مواد اولیه مورد نیاز خود گردید بنابراین هزینه های ارزی برای تأمین مواد اولیه با افزایش همراه شد که این موضوع بهای تمام شده تولید را افزایش داد.
کد خبر : ۱۱۵۲۳۱
شرکت فرآورده های تزریقی و دارویی ایران در دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه سال 92 با اختصاص 836 ریال سود به ازای هر سهم معادل 43 درصد از سود پیش بینی شده 1948 ریالی خود را پوشش داده است.

مدیر مالی شرکت فرآورده های تزریقی و دارویی ایران پیرامون این عملکرد در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: با توجه به اینکه در 6 ماه ابتدایی سال جاری شرکت مجبور به واردات مواد اولیه مورد نیاز خود گردید بنابراین هزینه های ارزی برای تأمین مواد اولیه با افزایش همراه شد که این موضوع بهای تمام شده تولید را افزایش داد.

وی ادامه داد: با توجه به مطالب عنوان شده شرکت در 6 ماهه ابتدایی سال با کاهش تولید و فروش رو به رو شد که با مدیریت هزینه ها و مذاکرات پی در پی با پتروشیمی شازند اراک برای تولید مواد اولیه مورد نیاز، هم اکنون مشکل تأمین مواد اولیه از منابع خارجی رفع شده است.

موسوی افزود: با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد کشور، شرکت های تولیدکننده مواد اولیه شرایط پرداخت به نسبت دشوارتری را برای وصول مطالبات خود در پیش گرفته اند به طوریکه 50 درصد از مبلغ خرید به صورت نقدی و مابقی در اقساط یک ماهه دریافت می شود از این رو امیدواریم با بهبود وضعیت اقتصادی شرایط برای شرکت های تولیدکننده به سمت شکوفایی هرچه بیشتر مهیا شود.

مدیر مالی شرکت فرآورده های تزریقی و دارویی ایران در خصوص افزایش نرخ محصولات اظهار کرد: با توجه به افزایش بهای تمام شده بطری های مورد استفاده شرکت (PP) که بخش عمده ای از مواد اولیه شرکت را تشکیل می دهد، درخواست افزایش نرخ فروش محصولات به اداره کل بهداشت و درمان ارسال شده؛ ولی در حال حاضر مجوزی برای افزایش نرخ ها به شرکت داده نشده است.

مدیر مالی "دفرا" در خصوص برنامه شرکت برای افزایش تولید با توجه به صحبت های مقامات دولتی در این خصوص ابراز داشت: شرکت فرآورده های تزریقی و دارویی ایران از بزرگترین و با سابقه ترین شرکت ها در زمینه تولید فرآورده های تزریقی می باشد؛ بنابراین در صورت حمایت و تأمین مواد اولیه مصرفی، توانایی افزایش تولید در جهت کاهش کمبود فرآورده های تزریقی مورد نیاز کشور را دارا می باشد.

موسوی در خصوص برنامه شرکت برای ایجاد تنوع در محصولات تولیدی عنوان کرد: از ابتدای سال 92 شرکت خط تولید ویال آب مقطر را راه اندازی کرد که این خط هم اکنون در حال تولید می باشد.

این مقام مسئول در خصوص صادرات محصولات ابراز داشت: با توجه به مکانیزه کردن خط تولید و در نتیجه بالا رفتن سطح کیفی محصولات شرکت توانایی صادرات را نیز دارا می باشد و در این خصوص اقداماتی در حال پیگیری است باشد.

در پایان مدیر مالی شرکت فرآورده های تزریقی ایران در خصوص تحقق بودجه برآوردی شرکت عنوان داشت: با توجه به قابلیت های بنیادین در شرکت و استفاده از توان حداکثری مجموعه و تولید در 2.5 شیفت کاری، پیش بینی می کنیم انحراف قابل ملاحظه در بودجه برآوردی رخ نداده و بتوانیم بودجه برآوردی را محقق کنیم.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
رضا
باعرض سلام قابل توجه سرمايه گذاران محترم نيروگاه منتظر قائم براي بانك صادرات كه در حال مزايده براي فروش به قيمت 3000 ميليارد تومان مي باشد و 50 تومان روي eps بانك صادرات ميرود قيمت سهم بصادر تا عيد 200 تومان فرصت را ازدست ندهيد .