دوشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۷

10 درصد تیپیکو امروز وارد بورس می شود

کد خبر : ۱۱۵۳۷۴

امروز دوشنبه 30 دی ماه 92، تعداد 290 میلیون سهم معادل 10 درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری داروئی تأمین متعلق به شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی به عنوان 479 امین شرکت پذیرفته شده برای اولین بار در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد "تیپیکو" عرضه می شود.

این تعداد از سهام برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش "ساخت مواد شیمیایی و محصولات شیمیایی " گروه " ساخت سایر محصولات شیمیایی " و طبقه­ی «ساخت محصولات دارویی، مواد شیمیایی مورد استفاده در داروسازی و محصولات دارویی گیاهی» در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد "تیپیکو" وارد بورس اوراق بهادار می شود.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
سعید حسینی
با سلام با این بازار کسل کننده فکر نکنم اقایان خطر کنند و تیپیکو رو عرضه کنند چون خداییی نکرده ممکن است به قیمت دلخواهشان به فروش نرسد.