يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۶

مجلس به دولت اجازه انتشار اوراق مشارکت سه هزار میلیارد تومانی داد

کد خبر : ۱۱۶۴۹۸

نمایندگان مجلس به دولت اجازه دادند که تا 30 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت ریالی منتشر کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت شب مجلس، بند «ب» تبصره شش لایحه بودجه در بخش درآمدی را به تصویب رساندند.

مطابق این مصوبه، به دولت اجازه داده می‌شود تا مبلغ 30 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت ریالی با تضمین خود با بازپرداخت اصل و سود آن و طبق قانون نحوه انتشار اوراق مشارکت منتشر و وجوه اخذ شده را به ردیفی از لایحه بودجه واریز کند.

همچنین نمایندگان مجلس بند «ج» تبصره شش لایحه بودجه را در بخش درآمدی به تصویب رساندند.

مطابق این مصوبه، اوراق مشارکت فروش نرفته طرح‌های بندهای الف و ب تبصره شش قابل واگذاری به پیمانکاران، مشاوران و تامین‌کنندگان تجهیزات همان طرح در سقف مطالبات معوق طرح با تایید رییس دستگاه اجرایی و ذی‌حساب ذیربط و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور است. اوراق واگذار شده قابل خرید قبل از سررسید توسط بانک عامل نیست.

طرح‌های بندهای الف و ب تبصره شش شامل طرح‌هایی می‌شود که دارای توجیه فنی، اقتصادی و مالی است.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
آرش
رقمش جالبه !!! آدم رو یاد اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی میندازه.