پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۰

علت مخالفت ضرغامی با پخش گفت‌وگوی زنده روحانی

کد خبر : ۱۱۶۸۳۵
یک منبع آگاه در دفتر رییس‌جمهور علت اصلی مخالفت رییس سازمان صداوسیما با پخش برنامه گفت‌وگوی زنده رییس‌جمهور را انتخاب مجریان این برنامه توسط نهاد ریاست جمهوری اعلام کرد.

این منبع آگاه در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر این‌که هیچ مشکل فنی برای پخش گفت‌وگوی زنده رییس‌جمهور با مردم وجود ندارد، گفت: مخالفت رییس سازمان صداوسیما با دو مجری در نظر گرفته شده برای این گفت‌وگوی زنده که هر دو نیز از کارمندان صداوسیما هستند باعث عدم پخش گفت‌وگوی زنده رییس‌جمهور با مردم شد.

گفت‌وگوی زنده رئیس‌جمهور با مردم که بیش از این اعلام شده بود، بعد از اخبار سراسری ساعت 21 آغاز می‌شود، بنا به نظر رییس سازمان صداوسیما به روی آنتن نرفت. 
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ساچمه
ضرغام ی یکی از بهترین مدیران صدا وسیماست که با اقتدار در مقابل بی قانونی می ایستد
فرامرز
يكي از مخوف ترين سازمانهاي دنيا.
علی
مگر مردم مسخره این آقایان هستند واقعا اف بر این سازمان صداو سیما.
آریانفر
علت اصلی وقاحت بیش از حد ...
ابراهیم
یعنی اینقدر صداو سیما بی نظمه که قبل از گفتگو از مجریان برنامه اطلاعی نداره ؟؟!!!
ما که باورمون شد!!
مجید
به این ترتیب معلوم می شود که عروسک گردانان یعنی سیاست مداران کشور در پشت پرده قرار دارند، یعنی رئیس جمهور نمی تواند مستقیم با مردم گفتگو کند و رئيس صدا و سیما نمی تواند روی حرف خود بایستد چون قبلا اعلام شده بود که گفت و گوی رئیس جمهور در تلویزیون زنده پخش خواهد شد و دیگر اینکه در سرمایه گذاری ما نیز خصوصی سازی وجود ندارد، چرا که همین دو بند از تصویب ۳۰ درصدی سهم مالکانه دولت از معادن و افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها به ۱۵ سنت نشانگر این است که بطور فرمایشی در هر زمان که ایجاب کند قانونی به تصویب می رسانند و هر بلایی که می خواهند بر سر مردم می آورند در این برحه از زمان چه باید کرد؟
مهدی
جناب ضرغامی بنظر میرسد دوران شما هم تمام شده از کل بچه های سازمان رای مخفی بگیرد تا جایگاه خود را در یابید ملاک دوست داشتن هاست و عملکرذ مدیران
افرا
گویا نظر ضرغامی بر حیدری ...بوده که جناب روحانی نپذیرفته
یاحق
آره دیگه جناب ضرغامی از این کارا زیاد میکنه همینه که مردم ماهواره بی خاصیتو به دروغ و سانسورو ریای صدا و سیما ترجیح میدن !!!
محمود
مال خودش بوده دلش خواسته به کسی چه ربطی داره
ارحام
حاجی ضرغامی همه کاره هست وقتی حاجی حسن خودش نمیتوانه حرف بزنه بعد از دیگران دعوت میکنه نترسید بیاید حرف بزنید
حسن
زنده باد حماسه سیاسی
علی
دیگه این نوبرشه ! بهتره مثلا بگن به شرطی با گری سیک مصاحبه می کنن که ترکان هم کنارش مجری باشه !
يدالله
چه فرقي ميكنه ؟كي انتخاب كرده ؟ دست برداريد از اين بچه بازي ها
حسام
ضداو سیمای میلی آقای ضرغامی دیگه...
مرتضی فراهانی
ظاهرآ آقای روحانی از روبرو شدن با مجری توانمند و قدری چون آقای حیدری در پاسخ به سوالاتی در زمینه های اقتصادی عاجز هستند ؟
رضا
وقتی به رئیس جمهور یک مملکت این قدر بها نمیدهند که خودش ودو نفر برگزیه اش زنده با مردم صحبت کند . وای بحال مردم ان مملکت!
سامان
! کشوری که ریاست جمهورش نمی تونه زنده با مردم حرف بزنه انرژی هسته ای چکار می خواد به دنبال تلویزیون آزاد برای دولت باشه همین بسه! بقیه پیش کش! آقای روحانی کمک خواستید ما هستیم