ظریف: به حمایت مردم نیاز داریم
کد خبر : ۱۱۷۱۷۶
محمد جواد ظریف وزیرامورخارجه حمایت مردم از تیم مذاکره کننده هسته ای را امر بسیار مهمی توصیف کرد و گفت: حضور مردم در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی ۲۲ بهمن نمونه ای از این حمایت و پشتوانه مذاکرات هسته ای است.
به گزارش ایرنا، رییس هیات مذاکره کننده هسته ای جمهوری اسلامی ایران افزود: تیم مذاکره کننده هسته ای به فاصله کمی از سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۲۸ بهمن ماه جاری راهی مذاکرات با ۱+۵ در وین می شود و از این رو به حمایت مردم نیاز دارد. وی ملت را مهمترین سرمایه نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار داشت: آحاد ملت همواره در صحنه های مختلف حضورداشته اند و یکی از آنها انتخابات ریاست جمهوری خرداد امسال بوده که با مشارکت ۷۳ درصدی مردم رقم خورد.
وی مذاکرات پیش روی ایران و ۶ کشور غربی را امری دشوار دانست و گفت:این واقعیت وجود دارد که غربی ها و آمریکایی ها ادعای چنین ساله خود را کنار گذاشته اند و خط قرمزهای خود درباره فعالیت های هسته ای را شکسته اند.
رییس دستگاه دیپلماسی کشور اضافه کرد: آنها نمی خواهند ایران غنی سازی داشته باشد،اما در نهایت آن را پذیرفتند و این امر هیچ دلیلی نمی تواند داشته باشد به جز مقاومت مردم ایران. وی مذاکرات پیش رو را سخت و فشرده خواند و درباره اظهارنظر مقامات آمریکایی گفت: این اظهارنظرها جز تشدید بی اعتمادی ملت ایران، نتیجه ای نخواهد داشت.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
جناب نفر سوم زهی خیال باطل! تکیه بر روسیه موذی و اب زیر کاه هم صددر صد اشتباه است.ایرانی باید یاعلی بگوید و وابسته شرقی وغربی نباشد.نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی
جناب ظریف و آقای رئیس جمهور از اقتدار خود استفاده کنید و یک همه پرسی برای حمایت مردم از مذاکرات ژنو به را بیندازید آن وقت معلوم می شود که بیشتر از 80 درصد مردم خواهان رفع تحریم ها،ارتباط با آمریکا به جای روسیه زالو صفت ،صلح و آرامش در کشور هستند این بهترین جواب برای کسانیستکه که دائم به جای مردم حرف می زنند
والا با اینکه قبولتون نداشتیم حمایت کردیم ولی شما با فریب سرمایه های مارو تو بورس نابود کردین.
شتر سواری دولا دولا نمیشه از مردم بخواهید که روزی میلیونی بیان بیرون تا با مذاکره و حرف زن به امریکا رای بدهند و گرنه برادران دست بالا دارند چون کاسبان تحریم و چنگ نونش در روغن هست و مقام