جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۷
با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس صورت میگیرد:

اجرای ضوابط معاملاتی جدید در راستای صیانت از حقوق سهامداران خرد

براساس ضوابط جدید که از شنبه، 26 بهمن در بازار سرمایه و با هدف حمایت از سهامداران خرد، جلب حمایت بیشتر سهامداران حقوقی، تسهیل و افزایش مبادلات سهامداران بزرگ و فراهم ساختن امکان حمایت مستمر و مداوم از بازار سرمایه به اجرا گذاشته می شود، بین ساعت 8:30 الی 12 هر روز، حداکثر حجم سفارش های فروش وارده توسط هر کد معاملاتی (اعم از حقیقی و حقوقی) در هر نماد معادل 2 درصد حجم مبنا یا 50 هزار سهم (هرکدام بیشتر باشد) خواهد بود.
کد خبر : ۱۱۷۴۴۲

با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس، ضوابط معاملاتی جدید در راستای صیانت از حقوق سهامداران خرد از فردا در بازار سرمایه اجرا می شود

به گزارش بورس نیوز به نقل از سنا، براساس ضوابط جدید که از شنبه، 26 بهمن در بازار سرمایه و با هدف حمایت از سهامداران خرد، جلب حمایت بیشتر سهامداران حقوقی، تسهیل و افزایش مبادلات سهامداران بزرگ و فراهم ساختن امکان حمایت مستمر و مداوم از بازار سرمایه به اجرا گذاشته می شود، بین ساعت 8:30 الی 12 هر روز، حداکثر حجم سفارش های فروش وارده توسط هر کد معاملاتی (اعم از حقیقی و حقوقی) در هر نماد معادل 2 درصد حجم مبنا یا 50 هزار سهم (هرکدام بیشتر باشد) خواهد بود.

براین اساس، از ساعت 12 الی 12:30، سقف مذکور اعمال نشده و کلیه سهامداران (اعم از حقیقی و حقوقی) می توانند به میزان موردنظر، سفارش فروش وارد کنند.

لازم به ذکر است در دوره زمانی 12 الی 12:30، سفارش های خرید و فروش، برمبنای قیمت پایانی بازار در ساعت 12 وارد سامانه معاملات خواهد شد.

همچنین سفارش های فروش در دوره زمانی 12 الی 12:30 بصورت انجام و ابطال (Fill & Kill) قابل ارسال خواهد بود.

لازم به است سفارش های خرید در بازار کما فی السابق و بدون سقف انجام خواهد شد.

در همین رابطه، مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس با تشریح جزئیات این مصوبه گفت: در حال حاضر تعداد بسیاری زیادی از سرمایه گذاران حقوقی با اعتقاد به ارزنده بودن سهام، تمایل به حمایت از سهامداران خرد دارند، اما در عین حال تأکید دارند که این حمایت صرفا در قالب خرید سهام از سهامداران خرد صورت گیرد و نه سهامداران عمده که با این مصوبه، این انتظار مرتفع خواهد شد.

خواجه نصیری همچنین افزود: معمولا در ابتدای ساعت معاملات، ایجاد صف های فروش منجر به تشدید جو روانی در بورس میشود، اما انتظار داریم اجرای این طرح، پدیده صف نشینی در ابتدای روز را کاهش داده و در با توجه به متوازن کردن بازار، زمینه تصمیم گیری درخصوص کاهش حجم مبنا و افزایش دامنه نوسان در بلندمدت را در بازار سرمایه فراهم کند.

وی تأکید کرد این طرح، هیچگونه محدودیتی را درخصوص فروش سهام در حجم های بالاتر ایجاد نمیکند و سهامداران می توانند بیش از سقف های فروش درنظرگرفته شده، در بازه زمانی 12 الی 12:30 در هر روز اقدام به ارائه سفارش فروش نمایند.

بگفته مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس، با اجرای این مصوبه، برای نخستین بارtrading at lastکه در بسیاری از بورس های دنیا نیز اجرا میشود، در بورس کشور به اجرا گذاشته خواهد شد.

خواجه نصیری خاطرنشان کرد براساس آمارها، با اجرای این تصمیم، در بیش از 90 درصد سفارش های فروش خرد (از نظر تعداد سفارش ها) تغییری ایجاد نخواهد شد و تنها 10 درصد سفارش ها که از حجم سقف شده در ساعت 8:30 الی 12 بیشتر هستند، به نیم ساعت پایانی، یعنی ساعت 12 الی 12:30 منتقل خواهند شد.

وی افزود: با اجرای این مصوبه، زمینه حمایت مستمر و طولانی مدت از سهامداران فراهم شده و سهامدارن می توانند از تداوم حمایت از سهام خود اطمینان حاصل کنند.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
مبین
حداقل با این روش بچه گانشون می گفتند تا کی ادامه داره .حتی جراتشو ندارن زمانشو معلوم کنند .الان حقیقی قیمتا رو بالا میبره .بعد محدودیت رو بر می دارند و حقوقی میاد تا قیمتا رو میبینه کلی خوشحال میشه و شروع می کنه به عرضه همون حقوقی که داشت سهمشو مفت تو صف فروش میفروخ الان قیمتا رو ببینه چکار می کنه به نظرتون؟؟؟؟ برن گندکاری حقوقی ها رو بردارن به جای این کارا
مالباخته
بابا ناسلامتی مهندس برقِ
بهروز
این یک طرح خیلی خوبی است حداقل این حقوقی ها و حقیقی هایی که سهام عمده دارند دیگر نمی توانند با قیمت سهام بازی کنند و به ایجاد صف فروش صوری باعث افت قیمتها شوند و همانطور که طی ماه گذشته با ایجاد صفهای خرید صوری و بالابردن قیمت ها سهام خود را فروخته و الان قیمتها را پایین می کشند تا در نقطه دلخواه دوباره سهام های خود را جمع کنند ای کاش این محدود یت را نیز برای صفهای خرید می گذاشتند . چرا که حقیقی ها و خریداران واقعی سهم بیشتر از 2 درصد حجم مبنا را در روز نمی خرند . و اگر هم خریدار و فروشنده واقعی باشند از ساعت 12 می توانند خرید و فروش کنند.
مالباخته
بابا ناسلامتی مهندس برقِ
رضا
بهترین راه بود برای حقیقی ها مظلوم چه کنم سهم اذر اب را 350 خریدم الان 200 تومان است ایا بر میگرده
سبحان
هاااااااااااااااااا
چی شد؟
سروصداها افتاد!!!!!!!!!!
مشکل همین 16 واحد افزایش بود
کجاییییییییییییییییییییییید پس؟
alireza
بنظرم طرح خوبی بود...امیدوارم تکمیل تر بشه و 4 درصد رو هم بیشتر کنند
علي
وقت سهامداران رو نبايد گرفت .فقط بايد تعدادشونو زياد كنن . وقت طلاست
سید صادق هاشمی نسب
ترا بخدا اطلاع رسانی کنید شرکت غاذر پنهان کاری در درآمد میکند تا سهم بالا نرود لطفآ بورس نیوز پیام ما را به سازمان بورس برسان
مجید
سلام
روسای محترم بورس زمانی که بورس در حال افزایش بی ضا بطه قیمتها بود چرا دست بکارنشدید حالا در زمان اصلاح قیمتها از خواب بیدار شدید
ح
کسی که میگه سهامدارها 10درصد توصررهستن چطورمی خواد به فکر بازار باشه صالح آبادی دزد هستن الکی دارن بازار رو کنترل می کنند تاچند روز بعدش ازدوباره بازار رو منفی می کنند که نقدینگی مردم روبسوزونند
ناشناس
پيشنهاد ميکنم که حداکثر منفي در يک روز يک درصد باشد و حداکثر مثبت هم تا دو درصد .
احمد
با این کارها عدم اطمینان در بورس تشدید می شود و این به نفع یازار سرمایه کشور نیست.
ساسان
در هيچ بورس معتبر در دنيا چنين قوانين من در آوردي نيست . بايد محدوديت 4%‌ را بردارند و هر كس به هر قيمتي خواست سهامشو بفروشه يا بخره .يك قانون جامع براي تمام فصول بزارين نه اينكه براي چنذ روز يك قانون تصويب كنين . در دولتي كه دم از قانون مي زنه . آهاي كسايي كه از صف هاي فروش و پايين اومدن شاخص مي ترسين خوب سهمتونو نگه دارين و نفروشين كي مجبورتون كرده . لا اقل اونهايي كه مي خوان خودشون مي دونن سهمشونو به چه بهايي بفروشن .شما كه معتقدين بازار برمي گرده سهمتو نگه دار وقتي برگشت بفروش وقتي محدوديت نوسان 4%‌نباشه همين فردا كه برگشت مي توني با 50 % سود بفروشي اينهمه قانون من در آوردي ديگه بخاطر يك قانون غلط تصويب نمي شد
نيما
قوانين من درآوردي
sadegh
همه قیمت های رفتن زیر ارزش ذاتی بهتر ین زمان برای ورود است ضمنا" چه جوش بزنید چه نزنید جه بخواهند چه نخواهند بازار کار خودش و میکنه.
سهامدار
با قانون جدید عملا سهامهای که توصف فروش یا خرید قفل شدند ساعت 12 معاملشون تموم میشه چرا که کسی که توصف فروش سهمی رو نمی خره چطور ممکنه همون سهمه تو قیمت پایانی که معمولا بالاتر از قیمت سهمه بخره و برعکس اونیکه تو صف خرید سهامشو نمی فروشه چطور ممکنه تو قیمت پایانی که معمولا پایین تر از قیمت سهم سهامشوبفروشه مگر حالتی که سهم متعادل معامله بشه یا در این نیم ساعت خبر خاصی بیاد که صف فروش یا خرید بریزه
سعید
تبلیغات بازار بورس در رسانه ملی (قدرت نقد شوندگی سهام در بورس بالاست هر وقت خواستید با مراجعه به کارگزاری و یا با نشتن پشت یارانه در منزل میتوانید سهام خود را فروخته و نقد کنید)با تشکر از رسانه ملی
سعید
بورس نیوز دیگه نظرات بینندگان مهم نیست نه دیگه نظراتو نمایش نمیدین
mn001
من نمی دونم اینایی که میان جو منفی می دن چی می خوان؟؟؟!!!
بابا درسته کار درستی نیس ولی به نظرت باید چیکار می کردن؟؟؟؟ یه کاری بالاخره باید انجام می شد واسه حمایت از ما دیگه
من راضیم به این طرح به خدا
احمد
اگر می خواهند از سهامداران حمایت کنند بایستی بازرسی وشفافیت دقیق از شرکتها بخوصوص شرکت توسعه معادن روی ایران بعمل آید
افشین
تعداد کل اخبار: 413




معاون وزیر اقتصاد خبر داد


صندوق تثبیت ریالی تاسیس می‌شود/ قیمت خوراک پتروشیمی وضعیت بهتری پیدا می‌کند



» سرویس: اقتصادي - اقتصاد كلان
کد خبر: 92112617707
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷



معاون اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی از تاسیس صندوق تثبیت ریالی با استفاده از منابع سازمان بورس و سایر نهادهای مالی در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شاپور محمدی هدف از تاسیس این صندوق را تثبیت بیشتر بازار سرمایه عنوان کرد و افزود: ساز و کار راه اندازی این صندوق در معاونت اقتصادی وزارت اقتصاد با همکاری سازمان بورس در حال بررسی است.
وی اضافه کرد: عملکرد "صندوق تثبیت ریالی" ، مشابه عملیات بازار گردانی خواهد بود و مزایایی برای صندوق مشابه با بازار گردانان، در کشورهای دیگر در نظر گرفته خواهد شد.
محمدی درباره نحوه عملکرد این صندوق عنوان کرد: این صندوق در شرایطی که نیاز به حمایت از سهامداران خرد در بورس احساس شود، وارد عرصه شده و با خرید بخشی از سهام آنها، موجب افزایش قدرت نقدشوندگی بازار می شود.
معاون اقتصادی وزیر اقتصاد همچنین از آغاز اجرای برنامه‌هایی در راستای حمایت از حقوق سهامداران خرد در "ریز ساختار"های بازار خبر داد و گفت: این ریز ساختارها که از جمله مکانیزم های موثر در حوزه بورس و اوراق بهادار است به حمایت از حقوق سهامداران منجر خواهد شد.
محمدی با بیان اینکه ابزار "اختیار تبعی" در خصوص برخی سهام شرکت ها در بورس فعال است، تاکید کرد: با گسترش این ابزار، حمایت از حقوق سهامداران می تواند به شکل قوی تری انجام پذیرد که سازمان بورس هم این سیاست را به منظور تثبیت بیشتر بازار دنبال می کند.
وی درباره نحوه تعیین نرخ خوراک صنایع پتروشیمی نیز گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده، به احتمال خیلی زیاد، قیمت خوراک در سطح مناسب تری قرار خواهد گرفت و شرکت های پتروشیمی وضعیت بهتری پیدا خواهند کرد ایراد شورای نگهبان قانون اساسی به مصوبه مجلس در خصوص قیمت گذاری خوراک پتروشیمی، به احتمال قوی منجر به اصلاح مجدد نرخ آن خواهد شد.
محمدی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه افزایش قیمت خوراک، موجب بیش واکنش بازار شده، لازم است محاسبات سودآوری شرکت ها دوباره انجام شود که در این صورت خواهیم دید، سودآوری شرکت ها مناسب تر از وضعیتی است که در حال حاضر از سوی سرمایه گذاران تصور می شود.
http://isna.ir/fa/news/92112617707/%...B1%D8%A7%DA%A9
شهرام
خواجه نصیری عزیز تومصداق آن آدمی هستی که تو چشم مردم نگاه می کنی و راحت می گی بازار 10 درصد افت داشته . اگر بازار 10 درصد افت داشته فلان فلان شده چرا بعد از چند مدت خوابیدن و سود بردن از این وضعیت ، الان به فکر چاره افتاده اید . شما همه تان از جنس اون هستید و باید بازار را به حال خود رها کنید ای ...........
کمال
نویسنده یه سایت شخصی آقای اسدی نیا پیشنهاد خوبی دادند. محدودیت را تا ۵۰٪ کنند و سقف معامله رو هم بردارند. ببینیم کی جرات داره صف فروش درست کنه!
یه روزه همه مشکلات بورس حل میشه. این خوب وضعیتی که الان هستیم شبیه گره معاملاتیه.
البته ایشان شاید در طرحش جدی نبودند اما من که فکر میکنم خیلی پیشنهاد عالی ایه.
ساسان
به زور و محدوديت شاخص را مثبت كردند
میثم
این خودش هم متوجه نشده چی گفته .. شرط میبندم اگه دوباره ازش بخوان توضیح بده نمی تونه توضیح بده
reza
به خدا قسم این اقا با این حرفا فقط ننه من غریبم بازی دراورده؟؟ دوستان این قانون نه به خاطر حمایت از حقیقی متضرره بلکه به خاطر حفظ شاخص بورسه!!! اینا با این بازی شون تازه متوجه شدن که پولها در حال خروج از این بازاره دارن جلوی فراری شدن سرمایه های خرد رو میگیرن والسلام
سعيدي
الان ساعت 12.25 است تا ديروز دلم خوش بود قنيشا حجم مبنا نميزنه من توي ضرر نيستم اما با طرح اين نادون ها الان 50000 تونسته بفروشه 450 تا تو صف فروشن
واقعا طراحان بزرگ اقتصادي داريم.
سهامدار
آقای خواجه نصیر شما هم با این تمهیداتتون.از ساعت 12 هم که چون کلی درخواست فروش پایین تر از نرخ مجاز (نرخ پایانی ساعت 12 ) تو ماشین هست هیچ معامله ای انجام نمیشه.واقعا بلد نیستین به سیستم برنامه بدین که اوردرهای غیر مجاز اتومات از سیستم حذف بشن؟؟؟؟؟؟واقعا که خیلی مدیرین
مهران
از سال82دربازار سهام هستم.سریعااز بازار خارج شوید.
sasan
قانون هاي من درآوردي . هر روز محدوديت جديد . اين يعني بلوكه كردن سهام مردم . بلوكه كردن پول مردم
گرمایکی
بسمه تعالی
برای اصلاح شاخص باید مسئولین به فکر تغییرات مبانی باشند تا با یک روز مثبت یا منفی شدن 2000 واحد شاخص تغییر نکند اگر شاخص دستکاری مقطعی نشود طی 2 روز به اندازه کل شاخص فرانسه تغییر می کند مسئولین عزیز مبانی شاخص را استاندارد کنید و گزارشات مالی شرکتها را بر رسی کنید و از گزارش دروغین جلوگیری و بجای اجرای دستورات مدیران شرکتها به کنترل بازار از واقعی بودن گزارشات تا قیمتهای حبابی و تخلفات عدم عرضه و تغییر حجم مبنا و غیره ..... باشید . همه در کلام مدعی مسلمانی ، عدالت محور ی ، و با دانشمند و یا با فرهنگ و ...... هستند لیکن کجای این بورس به شعارها ارتباط دارد . و احتمالا مدیران شرکتهای سرمایه گذاری و .... به اصطلاح حقوقی ها در گرو کشی هستند برای آنها اهمیتی ندارد شرکتهای مطبوعشان سود کند و یا زیان همانطور که برای حقیقی زیان آور است برای حقوقی هم همینطور خواهد بود با توجه به کثرت سهامدارن حقیقی نسبت به حقوقی ، ولی حقیقی بازیچه هستند در تمام صفها دنباله رو هستند یا دنبال نوسانگیرها یا دنبال کارگزار و .... کلا اگر حقیقیقها 2 روز دستور خرید و یا فروش را لغو کنند در آن موقع مسئولین راه کار اصولی بر ای این وضعیت پیدا خواهند کرد .
امیر
به نظر طرح خوبی جهت کنترل بازار بی حساب کتاب میاد البته ایراداتی هم مثل افزایش حجم فروش در نیم ساعت پایانی ممکنه که پیش بیاد و لی با یک فکر و ایده خوب این مشکل رو هم می توان حل کرد .
عادل
ایا بهتر نیست به جای هین مدیران بورس از قدیمی های بورس استفاده شود تا که ما سهامداران جز که سواد بورس امان هزاران برابر بیشتر از این مدیران جدید است باید تاوان حمایت بیجا از انها بدهیم رو راس بروید.
محمدرضا
چقدر نظر ... اوووووه ....

بورس نیوز جان یه تشکر خواستم بکنم بابت آزادی بیانی که توی سایتتون گذاشتید .. ممنون .
علي دانا
بايد يه قانون تعطيل موقت بورس بذارن. هر زمان كه مشكلي پيش اومد بورس رو موقت تعطيل كنن و مديران بورس برن يه آموزش ببينن و يا وقتي يه راهكار اساسي و منطقي پيدا كردن مجددا بورس فعاليت داشته باشه . اينجوري هم تصميم عقلاني تري گرفته ميشه هم اونا اطلاعاتشون بالا ميره هم مردم بيچاره ضرر نمي كنن.
morteza
طبق تبصره یک بند 5 ماده 9 "دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران" مصوب13/09/1389 هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، استفاده از مرحله پایانی معاملات باتصویب هیات مدیره بورس و سه روز کاری پس از اطلاع رسانی به عموم امکانپذیر است.
نه همین امروز!!!
saeed
به نظر من که از اونور بوم افتادنه کلا بورس دیگه جای موندن نیست چون قانون خاصی نداره هروقت میخوان یه قانونی واسه خودشون در میارن همش رو کاغذه نه پولی میاد و نه پولی میره از این میگیرن میدن به اون از اون میگیرن میدن به این این وسط ما ضرر میکنیم
افشین
بازار در نقطه ای هست که با توجه به قیمت جذاب سهمها کوچکترین حمایت خبری یا سیاسی از بازار باعث بهبود بازار خواهد شد. من که خیلی امیدوارم
....
نمیدونم چرا قوانینی طرح میکنن که تر و خشک رو با هم بسوزونه . اگر 2 تا حقوقی مثل رضوی و غدیر فاز منفی میاد بیان اولش بهشون اخطار بدن و اگر درست عمل نکردن بعد بیان این طرح جدید رو براشون اجرا کنن ولی نه برای همه اینطوری ضریب نقدشوندگی سهم ها پایین میاد و سایر حقوقی ها سرمایه جدید وارد نمیکنن و در نتیجه بازار به مرور بی رمق میشه . بعد از این چونکه سهامداران حقیقی ما عادت کردن رفتار حقوقی ها رو زیر نظر بگیرن عملا تا ساعت 12 مردد در تصمیم گیری خواهند بود و تایم 8:30 تا 12 یک تایم کذایی واسه بازار خواهد شد .
سهامدار
طرح خوبیه فروشنده تو صف فروش کم میشه از فردا که طرح جا بیفته خیلی ها سهامشون تو منفی کامل نمی فروشن و بعد از ساعت دوازه با قیمت پایانی می فروشند و در ساعت معاملات خریدار سعی می کنه سهامهای که پایین تر از قیمت پایانی هستند رو بخره اگه این طرح از یکماه پیش اجرا می شود اینطور سهام در عرض یکماه کله نمی شود و حقوقی با چیدن صف فروش ساختگی به جو منفی بازار دامن نمی زد
ali
اين كار درست است اين كار باعث ميشود فروشندگان سهام قدري فرصت تعمل داشته باشند كه چرا سهام خود را دارائي خودر ا ارزان ميفروشند
م.ص.دانش
تصمیم خوبیست . به نفع سهامداران خرد است
کمال
وجدان درد گرفتم اما نه از نظرات خودم از بی محابا و خارج از قاعده ادب صحبت کردن بعضی از دوستان سهامدار.
بابا این مسوولین اینطور که معلومه درست یا غلط همه سعی شونو دارن میکنن یه کاری کنن بیشتر از این به ذهنشون نمی رسه و مشخصه که میخوان کاری کنن اینقدر هم بی انصاف نباشیم
khameneei
اینها به خاطر شعارهای ارمانی.. با دنیا دچار مشکل ودر نتیحه تحریم شدند و از لحاظ مالی دچار مشکل و حالا از این طریق یعنی با خالی کردن جیب ملت می خواهند کمبود مالی شان را جبران کنند
مرسی
تا اینها از بورس کنار گذاشته نشن اوضاع درست نمیشه که بدتر هم میشه. بابا اینا مدیران ازمون و خطای قبلی هستن و کار دیگه ای بلد نیستن هزار تا کار میکنن شاید یکی از توش مثبت دراد که اونم تا حالا نشده. دولت جدید همبا عدم انجام هر کار مفیدی برای حفظ سرمایه سهامداران داره پا جای پای دولت قبلی میگزاره و این مقدار حمایتی هم که پیدا کرده بود بزودی از دست خواهد داد و شایدم به سرنوشت مرسی مصر دچار بشه.
آرش

در اوضاع فعلی ،طرح بسیار مدبرانه ای است و کمک بسیار زیادی به پایین آورن جو روانی خواهد کرد ، سهامدان حقیقی از نظر تعداد اکثریت را دارند و هیاهوی و زجه و ناله آنها جو منفی را به بازار حاکم می نماید لذا با این طرح سرو صدای اکثریت کاهش خواهد یافت و ثبات به بازار برمی گردد.

.
نادر
توجه توجه
خبر موثق دارم که بورس طی چند روز آینده به شدت مورد حمایت خواهد بود،بورس سبز پوش خواهد شد،انس بالا رفته،نقدینگی داره کشیده میشه توی بازار طلا،و این همون چیزی که در حال حاضر مسئولان نمی خوان اتفاق بیفته،بازار بورس مورد حمایت واقع شده و اینرو می تونید طی چند روز آینده شاهد باشید،نفروشید ، سهامتونو نفروشید.یه کم صبر کنید شاخص روند صعودی با شیب تندی رو در پیش داره،تکنیکالیستها برگشت رو روی 77000 می دونن ولی مطمئن باشید،حمایت به صورتی دیگه داره شکل میگیره.
soheil
واقعا خودتون 40 روز فکر کردین این راهکار رو پیدا کردین یا از کسی کمک هم گرفتین یا شاید هم خواب دیدین؟واقعا تو هر کشور دیگه ای بودرسما تو همون برنامه های تلویزیونی که می اومد به به و چه چه میکرد حاضر میشد و ضمن عذرخواهی از سهامداران...
عزیز
باسلام لطفا تصمیم حساب شده بگیریدماخرده ریزهابه این بازار اعتمادکردیم اندک سرمایه امان راتوی این بازارگذاشتیم که هم به اقتصادوسرمایه ی تولیدکنندگان کمک کنیم ....شماکه کارامدوکاردان نیستیدوتصمیم بجاوعاقلانه نمی توانیدبگیرید خداوکیلی چرااینقدربازارسرمایه راتبلیغ رسانه ای کردید؟.....
حمید
نوش دارو بعد از مرگ سهراب......
ایرانی و مسلمان
خدا خیرتان دهد. تو این بازار که دزد زیاده تنها راه جلوگیری از سفته بازها همینه. باید زودتر اجرا میشد
ashi
بجاي اين كارها دامنه نوسان را ازاد كنيد تا زودتر بورس به تعادل برسد
ایمان
با سلام
متاسفانه ناکارمدی مدیران هر روز آشکارتر می شود و کسی هم احساس مسئولیت نمی کند. بورس جای کارآموزی برای مدیران نیست چقدر خوب می شد که این مدیران حداقل از شماری از کارشناسان خبره بازار مالی به عنوان مشاور استفاده می کردند تا مانع از بروز این همه آشفتگی در بازار مالی شوند. در یکی دوماهه گذشته شاخص بازار نوسان های چند درصدی و بیش از هزار واحد را به ثبت رساند بی آنکه تحول خاصی در بازار رخ داده باشد که این تغییرات شدید را توجیه کند. ظریفی می گفت وجود.. بی تجربه برای بزرگان بورسی بیشترین منفعت را در بر دارد زیرا می توانند به راحتی آنان را بازی دهند
عباسي
نظر حقوقي ها جالب است مي گويند جهت حمايت از سهامداران حقيقي سهام آنها خريداري شود يعني از چنگشان در بياوريم
ssss
شفافیت و آزادی دو اصل مهم بازار بورس هستند!!!

با این محدودیت ها فقط میزان ریسک بازار را بالا میبرید!!

ای کاش کمی مدیریت وجود داشت!!
shirin
آخه اینم شد راهکار؟ ایطور که معلومه مدیریت سازمان ناکارامد تر از چیزیه که فکر میکردیم.بدتر مردم رو تحریک به فروش میکنه.القا میکنه که محدودیت دارین برای فروش پس از همین امروز شروع کنین بفروشین.کی جواب سرمایه ی بر باد رفته ی مردم رو میده آخه؟ خدا ازتون نگذره.آه چند میلیون نفر پشتتونه؟ شیها خوابتون میبره؟
MM
این روشا کار ساز نیست خودتونو به زحمت نندازین
khameneei
علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد اقایانی که خورا استاد دانشگاه و تحصیلکرده می نامید و در راس امور قرار گرفته اید و اینطور به ملت و مملکت اسیب می رسانید
چرا در این شرایط که همه از بازار بورس و سرمایه و اقتصاد حمایت کردیم مصوبه مخرب نرخ خوراک و بهره مالکانه را در مجلس تصویب کردید ایا شما واقعا خدمتگذار به ملت هستید
سهامدار
شب خوابیدن صبح پاشدن طرح دادن
نه اطلاع رسانی نه فرصتی دادن که کسی بتونه از بازار بره بیرون اینطوری سود دهی تو بازار کاملا بی معنیه
واقعا متاسفم برای خودمون که تو مملکتی هستیم که برای حتی یک هفته آیندمون هم نمیتونیم برنامه ریزی کنیم هر کی صبح میاد از خلاقیتش استفاده میکنه یه قانونی وضع میکنه بدون اینکه کار کارشناسی روش انجام بشه
علی
تاکی بورس محل .. است ازاین باسوادترنبود ؟؟
رمضان سیفایی
این قوانین جدید تا کی ادامه داره اگه همیشگیه ما بکشیم بیرون
علی
کدام .. این طرح وحشتناک را پیشنهاد داده .؟ این طرح خودش میگه بازار خطرناک شده
عبد
این طرح و باید قبل اینکه دولت بیاد کمبود نقدینگی شو از جیب ما سهامدارا بدزده میذاشتین!
بازی کثیفی کردین.ما از روحانی انتظارمون خیلی بیشتر بود.خدا پدر رابین هود و بیامورزه،حداقل از پول دارا به فقیرا میداد،اینا از فقیرا میدوزدن به فقیرا تخم مرغ و برنج میدن.
رامین
وای بازم شنبه شد و بازار بورس ، خدا بهمون رحم کنه ، نمی دونم توی این هفته چقدر از پولم باید دود شه بره هوا،کاش حداقل یک روز تعطیلی بود ، یا کاش پنجشنبه جمعه اصلا تمام نشده بود،خدا رحم کنه،حالم از بازار بورس به هم می خوره،فقط دارم لحظه شماری میکنم سهامم رو نقد کنم برم بیرون از این منجلاب.سود و رشد شاخص باشه ارزونی خودتون.
عمار
کاش بورس نیوز یه لطفی میکرد این تبلیغاتیرو که توی صفحات سایتش گذاشته یه چند روز بر می داشت تا اوضاع بورس سر و سامان که گرفت اونارو برگردونه،آخه بدجوری روی اعصاب هستن،بعضی هاش که مثل فحش میمونه توی این بازار خراب!
ناشناس
چند ایراد داره این طرح:1- اینکه در این شرایط منفی که همه آب از سرشان گذشته بود امیدوار بودیم که هرچه سریع تر شاخص به 78 هزار واحد برسد که ولی با این طرح شیب و سرعت ریزش را کم کردند که حا لا حالا ها باید صبر کرد که 78 هزار واحد برسیم.
2-آیا واقعا این کار می تواند جلوی حقوقی ها را که می توانند با کدهای مختلف دیگر خرید و فروش کنند را بگیرد؟
رضا
علاج وضعیت فعلی فقط و فقط استعفای کادر مدیریت فعلی بورس از جمله خود همین آقا هستش!
واقعا تو این مملکت افراد با تجربه پیدا نمیشه که این افراد کم سن وسال بدون تجربه همچنان هدایت بزرگترین مرکز مالی کشورو به عهده دارن؟!
علی
یعنی زمان معاملات شده عملاً نیم ساعت
سه ساعت باید بشینیم سماق بمکیم ببینیم ساعت 12-12:30 بازار به چه سمتی میره
البته معاملات بلوکی هم مدنظر باشه....
pepe
اگر می خواهین بازار رو تعطیل کنین خوب بگین
دیگه این بچه بازیها چی هستش انصافا دیگه این بازار جای موندن نیست باید بریم دنبال طلا و سکه و دلار ....
سعيدي
صدرا يادت بخير
میلاد
این چه حماقتیه؟ وای خدای من باور نکردنیه. این طرح کی بوده؟ شاید یکی پول لازم داشته باشه. اینطوری که دیگه کسی خرید نمیکنه. بازار نباید محدودیت داشته باشه. محدودیت یعنی فرار سرمایه.
khameneei
ملت را به سخره گرفته اند هر چند که خلایق ان چه لایق
khameneei
این بجه بازاری واخوندی ها را از مسند قدرت پایین بیاورید مملکت را به تحصیلکرده ها واگذارید همه چیز درست می شود
khameneei
به حای این کارها مصوبه در خصوص نرخ خوراک و بهره مالکانه را تغییر دهید این مملکت واقعا احتباح به تحصیلکرده دارد
ارحام
ذهن بسته در تنگنا ها دنبال ایجاد محدویت بیشتر هست با بگیر و ببند چه مشکلی حل میشود با سر به دیوار کوبیدن جه عایدی حاصل میشود ؟
علی نوری
با سلام به مخالفین طرح،من و امثال من با 12-13 سال تجربه در بورس و به عنوان سهامدار عمده چوب بی تجربگی و بی سوادی امثال شما رو میخوریم.چیه دلتون تنگ شده برای اینکه ساعت 8:30 بدویید برید تو صف فروش.بازار در حال حاضر هیجانی وروانی منفی شده و فقط با دستکاری ومهندسی میشه جلوی این .... رو گرفت .
رحیم
اتفاقا این طرح خوبیه دوستان زیاد منفی بافی نکنند
محمد
متاسفانه مشکل مسولان بورس نیستند چرا که آنها اختیار زیادی ندارند بلکه مشکل درسطوح بالاتر ازوزیرگرفته تارییس دولت میباشد که حتی حاضر به پاسخگویی نیز نیستنددرحالی که اگر بخواهند به راحتی میتوانند بازار راکنترل کنند
حمیف
مرسی آقای خواجه نصیر...کلی خندوندی مارو با این طرحت
x
وااااااااى هورا بزن كف قشنگرو آخ جون خريد آزاده فروش كپنى من هر روز زنبيل ميزارم تو صف يه وخت جا نمونم !!! خوب شد بالأخره نابغه ها يه فكرى كردنا (( سبد كالا = سبد سهام ))
امامیاری
طرح خوبیست که جلوی عرضه سنگین حقوقیها را خواهدگرفت!ودر صورت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رشدمجدد شاخص میتوان این طرح را بازتر کرد.
محمد
من مخالف این طرحها نیستم شاید هم جواب بده همین نوسان 4% هم روزی مخالفهای زیادی داشت ولی باید ابتدا بصورت ازمایشی در بعضی سهمها در مدت زمان محدود در شرایط عادی بازار صورت می گرفت و اگر رضایتمند بود بصورت کلی اجرا میشد نه در این شرایط بحرانی
امیر
سر بذارید بمیرید
مجتبی
سهام رو سهمیه بندی کنید تا خیال همه راحت بشه ما که اب از سرمون گذشت همون اول چرا این کار رو نکردن که ملت ضرر نکنن نوش دارو پس از مرگ سهراب
ر.
سلام
با لین مصوبه آقایان ، وای به حال سهامهای با حجم مبنای پایین ، بدبخت اکثر حقیقی های خرد که همگی از این سهامها دارند ، دو یا سه تا 50000 تایی فروش بکنند 4 تا 5 در صد منفی شو مبخوره . بهتر بود این همه علمای بورس امروز به مخشون قشار آوردن این تصمیم رو گرفتن ، تا دیر نشده یک فکری هم به این معضل بکنند !!!!!!!!
MortezA
دوستان به یک نکته توجه داشته باشید که در تمام دنیا نرخ رشد بورس بیشتر از نرخ سود بانکی می باشد چرا که بانک های کشورها به صنایع و کشاورزی وتولید طبق قوانین هر کشوری ملزم به ارائه وام می باشند و متوسط سودی که بانکها میگیرند بدیهی است که بیشتر از نرخ سود بانکی به سپرده ها بایستی باشد درغیر این صورت بانکها ورشکسته خواهد شد و تمام صنایع و تولیدی ها نرخ تمام شده محصولات را به گونه ای تنظیم میکنند که علاوه بر پرداخت سود بانکی و اصل پول به بانک های مربوطه سود عاید شده به نحوی باشد که چرخه آن صنعت چرخیده و زیانده نباشد و چنانچه صنایعی در یک کشور آسیب ببینند حتما قبل از آن تاثیر خودرا در سیستم بانکی آن کشور خواهند گذاشت و باعث ورشکستگی بانک ها خواهند شد بخاطر عدم پرداخت مطالبات بانک ها. بعنوان مثال نرخ سود بانکی در امریکا همکنون زیر 4 درصد می باشد ولی سود بورس نیویورک حدودا" 20 درصد می باشد و سود سهم ماکروسافت پارسال حدودا" 40 درصد بوده است.
حسین
شما لازم نیست ژست آدم خوبا رو بگیرید .
hamed
این یعنی اخلال واقعی در عرضه و تقاضا که مکانیسم اولیه بازار بورس میباشد.
یک نفر باید بفروشه که یک نفر بخره شما وقتی عرضه رو بطور مصنوعی محدود میکنید نمیتواند پاسخگوی میزان خرید باشد زیرا همانطور که گفتید در حجم خرید محدودیتی وجود ندارد بنابراین بطور مصنوعی تا ساعت 12 نمادها صف خرید میشودند و با این اوصاف کی جرات میکنه تا قبل از ساعت 12 خرید و فروش کنه جز کسایی که رانت اطلاعاتی دارند و همه از ترس اینکه سهامشون 12 به بعد صف فروش نشود خریدشونو میذارن بعد از اون ساعت انجام بدن تا از قیمت سهم مطمئن بشند.
تو رو خدا با میلیاردها دلار پول مردم که تو این بازار اینقدر بی مسئولانه و بدون تدبیر بازی نکنید.
آخه این بازار تا کی باید چوب بی تدبیری و تصمیمات خلق الساعه و یک شبه شما رو بخورد؟
محسن
بالاخره معنی ذات بازار رو متوجه شدیم خدایا شکرت امیدوارم روز دوشنبه شورای نگهبان به ما رحم کنه
بابایی
من یه پیشنهاد دارم ، فکر کنم در کنار این محدودیت حجمی برای فروش ، اگه کدهای معاملاتی رو هم زوج و فرد کنن دیگه بازار بر می گرده !!
یکی
من فقط اینو میدونم این ملت ما به هیچی راضی نمیشن همییششههه یه حرفی دارن بزنن آخه چرا از الان منفی بافی میکنییید صبر کنید شاید خوب شد چرا جو منفی میدین اه
علی
به نظرم این تصمیم روند منفی را کندتر می کنه و کم کم بازار دیگه مثبت میشه
مرتضی
علاج وضعیت فعلی فقط و فقط استعفای کادر مدیریت فعلی بورس از جمله خود همین آقا هستش!
واقعا تو این مملکت افراد با تجربه پیدا نمیشه که این افراد کم سن وسال بدون تجربه همچنان هدایت بزرگترین مرکز مالی کشورو به عهده دارن؟!
محمد

مسئولان گرامی به فکر بررسی مجدد صورت های مالی شرکت سرمایه گذاری بیمه هم باشید نماد آن را تا بررسی مجدد صورت ها و گزارشات مالی اش باز نکید تا تکلیف سهم شرکت در مجتمع گلستان و سودهای فروش املاکش مشخص شود

سامان
خب تکلیف سهام فرابورسی چی میشه
محمد ابراهیمی
اقدام خوبیه و چاره ای نیست. تورو خدا حمایت کنید تا شاید بازار برگرده
یوسف
بابا استعفا بده راحتمون کن!!!!!!!!!!!!!1
رمضان سیفایی
گیر آوردین ما رو این روند تا کی میخواد ادامه داشته باشه منی که کمتر از 50 هزار تا دارم کی باید بفروشم مگه میشه همچین حرفی
این کار دست حقیقی بدبخت رو میبنده و حقوقی رو راحت سهام هاش رو نقد میکنه
ali
کارشناس نیستم ولی نتیجه اش رو فردا همه میبینند.خودتون رو یزارید جای خریدار.کِی درخواست خرید میزاره؟؟؟وقتی تا ساعت 12 خریدار کم باشه دوباره فروشنده ها از ترس با کف قیمت صف نشکیل میدهند