يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۱

اعلام ‌آمادگی غرضی ‌برای ‌مناظره ‌با زیباکلام

کد خبر : ۱۱۷۶۱۱
سید‌محمد غرضی اعلام کرد: با توجه به صحبت‌های منتشر شده از آقای زیبا‌کلام در مورد مسائل انقلاب، تشیع، به رسمیت شناختن اسرائیل و غیره آمادگی برگزاری یک مناظره در دانشگاه را دارم.

سایت 55 آنلاین نوشت: سید محمد غرضی با توجه به صحبت های منتشر شده از آقای زیبا کلام در مورد مسایل انقلاب، تشیع، به رسمیت شناختن اسراییل و غیره اعلام کرد آمادگی برگزاری یک کرسی آزاد اندیشی با حضور صادق زیباکلام در دانشگاه تهران را دارد.

وی همچنین عنوان کرد: اجازه دهید کسانی که در انقلاب حضور داشته اند اجازه پاسخگویی داشته باشند، کرسی های آزاد اندیشی نیز برای همین موضوع به وجود آمده است و بنده آمادگی دارم راجع به مسایلی که اظهار داشتید افکار عمومی را مطلع کنم.

گفتنی است صادق زیباکلام عضو هیات علمی دانشگاه تهران در مناظره‌ای با موضوع «تعامل انقلاب اسلامی با غرب» با حضور عبدالله گنجی شرکت کرده بود و صراحتا اعلام داشت که اسرائیل را به رسمیت می‌شناسد.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
س
غرضى دواى هر مرضى
محمد
زیبا کلام احتمالا از عناصر آمریکایی در ایران است.چون هیچ انسان آزاده ای توی دنیا اسراییل را به رسمیت نمی شناسد.حتی یهودی های آمریکا.
حامد
آقای غرضی یکی از انسان های مخلصیست که همواره در صدد خدمت به مردم بوده، فکر نمی کنم زیباکلام جرات مناظره با این مرد را داشته باشد
رضا
احتمالا با موبایل های نسل چهارم بتونند مشکل مناظره را حل کنند
حسین
کسیی بهتر برای مناظره با زیباکلام نبود..واقعا طنز خوبی از آب در میاید
شهریار
زیبا کلام مچاله اش میکند
امیر حسین زاده
درود بر زیبا کلام .درموضوع اسراییل و فلسطین باید به آرا عمومی ملت فلسطین و تشکیلات خودگردان فلسطینی به رهبری ابوماذن ( محمود عباس ) مراجعه کرد
کورش ايراني
آقاي غرضي
شما در مناظره هاي انتخاباتي زنگ تفريح بوديد ! شايد تصميم به تکرار اين کار داريد ؟
چون شما در اندازه هاي آقاي دکتر زيبا کلام نيستيد.
رضا
سلام : جناب غرضی مناظره وجملات قصار شما را در انتخابات ریاست جمهوری شنیدیم .دبیشتر از این خود را مضحکه مردم نکنید
كيوان
جناب آقاي غرضي عزيز لطفاً حد خود را بدانيد شما كوچك تر از آني كه بتواني با استاد دانشگاه جناب آقاي مهندس زيبا كلام ، همكلام بشوي شما همان طنزهاي معروفتان را بگوييد و ما را كمي شاد كنيد بسيار با ارزش تر است وسلام