يکشنبه ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳

(تصاویر) بازگشت زلزله‌زدگان بشاگرد به کپر

کد خبر : ۱۱۸۱۰۲
زمین لرزه‌ای به بزرگی 6.2 در امواج درونی زمین اردیبهشت ماه سالجاری در بشاگرد به بیش از 70 درصد از واحدهای مسکونی و بسیاری از زیرساختها شامل آب، برق، مخابرات و راههای روستایی خسارت زد.

اما با گذشت بیش از 9 ماه از وقوع این زمین لرزه به دلیل روند کند ساخت و آماده سازی منازل زلزله زدگان، ساکنان این منطقه پس از تجربه سالها زندگی در منازل مسکونی جدید بار دیگر به کپرنشینی روی آورده اند. عکس های امیرحسین حیدری عکاس مهر از کپرنشینی زلزله زدگان بشاگرد را در زیر می بینید.














اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
مهدی
حیف نیست حق این مردم به سوریه و لبنان و فلسطین و روسیه و چین و هند برود ؟
علی
قربون دهنت کامنت1
هموطن
مظلوم تر از ملت ایران تو دنیا وجود نداره اونایی که حق این ملت رو میریزن تو جیب بیگانه وخودشون این وسط سودهای کلان میبرن بدونن چند روزی مهمان این دنیان ویک ریالشو نمیتونن با خودشون ببرن . اما اون دنیا...........................................!
تکنیکال بختیاری
وقتی که همه چیز در اختیار سیاست باشه وضع بهتر از این نمیشه ولی حسابشو بکنین که وقتی که سیاست در اختیار همه چیز باشه چی میشه همه چیز بهتر از گلستان میشه حیف و صد حیف که همه چیز برای ما ایرانیها بصورت وارونه طراحی و داره اجرا میشه