دوشنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۷

مجلس کار توافقنامه ژنو را به کمیسیون اصل نود کشاند

کد خبر : ۱۱۸۱۹۲
سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی از بررسی عملکرد وزارت خارجه در مذاکرات هسته‌ای در این کمیسیون با حضور محمدجواد ظریف خبر داد.

مصطفی افضلی‌فرد، اظهار کرد: کمیته سیاسی کمیسیون اصل 90 قرار است هم در مورد پرونده‌های موجود در این کمیته درباره وزارت خارجه و هم در خصوص دغدغه نمایندگان و سوالات آنها از عملکرد وزارت خارجه در مذاکرات هسته‌ای با حضور وزیر تشکیل جلسه دهد.

وی افزود: شکایاتی که از وزارت خارجه در کمیسیون اصل 90 وجود دارد و همچنین پرونده‌های مربوط به این وزارتخانه باب گفت‌وگو، دعوت و صحبت با این وزارتخانه است. علاوه بر این کمیته سیاسی کمیسیون اصل 90 ذاتا وظیفه دارد مواردی که فارغ از نامه و شکواییه تنها به عنوان دغدغه نمایندگان در جلسات علنی یا غیرعلنی مطرح می‌شود را مورد بررسی قرار دهد.

رییس کمیته سیاسی کمیسیون اصل 90 گفت که هنوز زمان قطعی جلسه کمیسیون اصل 90 با وزیر خارجه مشخص نشده است.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
جاوید
اینهاکاراصولگراها وباقیمانده دارودسته احمدی نژاده،تااینها هستندمشکلات مردم حل نمیشود.
مجیدزمانی
بابا اون دنیایم وجود داره تا کی دیگه بسته! یکمیم به فکر مردم باشید عده ای خاص.
pasyar
امیدوارم این نمایندگان یک. مناظره تلویزیونی با ظریف و دولت برگزار کنند و در آن یک نظر سنجی از مردم بکنند تا متوجه شوند که انتخاب مردمی که دم از حمایت آنها میزنند کیست و خودشان در کجا قرار دارند.
ناشناس
آهای نماینده ها حرف مردم با حرف ظریف یکیه بهتره بیشتر از این خودوتون رو خراب نکنین ما پشت ظریف هستیم
hamid
من نمیدونم اینا نماینده مردمند یا نماینده منافع عده ای .یک نماینده باید به فکر منافع مردم باشد نه منافع شخص.
محمود
آقا اجازه؟ یه سوال داشتم
چیجوری هم یارانه نقدی را قطع کردین هم میخواهین قیمت حامل ها را بالا ببرین؟؟
این همه دکتر مهندس تشخیص ندادن که این عملیات بر خلاف نفس هدفمندی یارانه هاست؟؟؟
ای مجلس ناقلا تو هم!!!