گزارش های جدید کدال
کد خبر : ۱۱۸۵۸۷
به گزارش خبرنگار بورس نیوز، شرکت پالایش نفت لاوان با سرمایه ای معادل 114 میلیارد و 342 میلیارد و 200 هزار تومان در سال مالی منتهی به 29 اسفند 93 برای هر سهم مبلغ 3162 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با سال مالی قبل (مبلغ 3023 ریال) 5 درصد رشد داشته است.
"شاوان" در حالی علت تغییر در سودآوری را تغيير در ترکيب توليد فرآورده ها و افزايش نرخ تسعير ارز از 2450 به 2650 تومان اعلام کرده که در نظر دارد 30 درصد از سود خالص هر سهم را بطور نقدی به سهامدارانش پرداخت نماید.
شرکت پتروشیمی جم نیز با 480 میلیارد تومان سرمایه برای هر سهم در سال مالی 93 مبلغ 3046 ریال سود خالص پیش بینی کرده که نسبت به بودجه سال مالی 92 (مبلغ 3347 ریال) 9 درصد کاهش داشته است.
شايان ذکر است که "جم" دلايل تغيير جزئيات پيش بيني را افزايش نرخ خريد خوراک، کاهش نرخ تسعير ارز فروش هاي صادراتي و افزايش سود پيش بيني شده شرکت هاي فرعي اعلام نموده است.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
جم که کلی هارت و پورت کرده بود که افزایش نرخ خوراک هیچ تاثیری بر درآمد سال اینده نداره، پس چرا %9 درآمدش متاثر شد؟؟!!!!