يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۸

اعتراض کیهان به ضرغامی

کد خبر : ۱۱۸۶۹۱
حسین شریعتمداری در پاسخ به اقدام ضرغامی مبنی بر قرار ندادن تریبون صداوسیما در اختیار مخالفان قرار داد ژنو در سرمقاله کیهان نوشت:

درباره پاسخ برادر عزیزمان جناب آقای ضرغامی که دلبستگی همراه با از خودگذشتگی ایشان در دفاع از اسلام و انقلاب و نظام بر کسی پوشیده نیست اشاره به چند نکته ضروری است.

الف: همانگونه که آقای ضرغامی اشاره کرده‌اند، تضعیف دولت محترم و دستگاه دیپلماسی کشور که در خط‌مقدم مقابله با دشمنان تابلودار نظام و مردم این مرز و بوم ایستاده‌اند، نه فقط امروزه، بلکه هیچگاه به صلاح کشور نبوده و نخواهد بود، اما بررسی و ارزیابی توافقنامه ژنو تضعیف دولت و به چالش کشیدن سیاست‌ها و اقدامات در حال انجام کشور نیست. چرا که دست‌اندرکاران دیپلماسی و از جمله تیم محترم مذاکره‌کننده هسته‌ای به‌عنوان فرزندان انقلاب همه توان خود را برای حفظ منافع ملی کشورمان در مذاکرات به کار گرفته‌اند، بنابراین بررسی توافقنامه ژنو و نتیجه‌ای که این بررسی در پی خواهد داشت، هر چه باشد، نمی‌تواند، در اعتبار تیم محترم و اعتماد مردم به آنان کمترین خدشه‌ای وارد کند.

ب: در نقد و بررسی احتمالی توافقنامه ژنو، حساب اصحاب فتنه نظیر آن نماینده مجلس ششم که با ادبیاتی وطن‌فروشانه از تریبون مجلس فریاد‌زد «19 سال است که درباره فعالیت هسته‌ای خود به دنیا دروغ گفته‌ایم»! از منتقدان دلسوز جداست و بدیهی است که اینگونه افراد - که از قضا حرفی هم برای گفتن ندارند - نبایستی به تریبون رسانه ملی دسترسی داشته‌باشند و مانند همیشه برای خوشامد دشمن خودشیرینی کنند.

منظور از نقد و بررسی توافقنامه، فراهم آوردن تریبون برای منتقدانی است که با دولت و تیم هسته‌ای کشورمان در حفظ منافع ملی و ضرورت برخورداری ایران اسلامی از دانش و تکنولوژی هسته‌ای اشتراک نظر دارند ولی برای پیشبرد این هدف مشترک راه‌کارهای متفاوتی ارائه می‌دهند. از این روی، نگرانی احتمالی رئیس محترم و متعهد صداوسیما نسبت به حضور حرمت‌شکنان جایی ندارد.

ج: حضور منتقدان دلسوز در برنامه نقد و بررسی توافقنامه ژنو، می‌تواند اولا؛ برخی از سوءتفاهم‌های احتمالی را که این روزها در سطح گسترده‌ای به آن دامن زده شده و می‌شود، برطرف سازد ثانیا؛ می‌تواند کاستی‌ها و احیانا قصورها - و نه تقصیرها - در تدوین توافقنامه را آشکار کرده و راه‌کارهای لازم برای عبور از این کاستی‌ها را ارائه دهد.

در این حالت، نقد و بررسی توافقنامه، نه فقط تضعیف دولت محترم و تیم هسته‌ای کشورمان نیست، بلکه بهره‌گیری از «عقل جمعی» در حل‌و‌فصل موضوع مورد چالش نیز هست و به قول حضرت امیرعلیه‌السلام؛ کسی که با دیگران به مشورت می‌نشیند، از عقل و اندیشه آنان بهره‌‌گرفته است.

د: برپایی جلسات نقد و بررسی توافقنامه در میدان دید عمومی این پیام قطعی را برای حریف در پی خواهد داشت که فعالیت هسته‌ای و تیم مذاکره‌کننده کشورمان از حمایت و پشتیبانی تمام قد مردم برخوردار است و مذاکره‌کنندگان در مقابل باج‌خواهی و زورگویی‌های آمریکا و متحدانش، تنها نیستند.

هـ - نظر اعلام شده برادر عزیزم جناب آقای ضرغامی که برنامه‌های نقد و بررسی توافقنامه ژنو را، تضعیف دولت و دستگاه دیپلماسی کشور دانسته‌اند، بی‌آن که بخواهند، تضعیف آشکار دولت و دیپلماسی هسته‌ای تلقی می‌شود. زیرا سخن آقای ضرغامی می‌تواند اینگونه تفسیر شود که در توافقنامه ژنو و دیپلماسی دولت محترم، اشکالات و ضعف‌هایی وجود دارد که مطرح شدن آن به صلاح کشور نبوده و باعث تضعیف دولت خواهد بود!

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
رضا
قرار است جایزه بهترین منتقد صدا و سیما را به آقای کارشناس جاسوسی و ضدجاسوسی و کاشف جواسیس سیا و ام ای سیسک و .... بدهند باید مدرکی باشد تا آنانکه از موساد پول می گیرند نتوانند انکار کنند
علي ي
جناب شريعتمداري چه اصراري دارند كه حتما در رسانه ملي به بررسي توفقنامه ژنو بپردازند ايشان ميتوانند در روزنامه كيهان خودشان اون 10-15 تا كارشناس را جمع كرده و بررسي هاشون را انجام بدهند و اگر با كمبود جا مواجه هستند يك رستوران يا كافي شاپ هم اين كار را به احسن وجه انجام دهند .
شاكري
رييس قبلي سازمان انرژي اتمي ايشان هم مي گفت ما به بازرسان اطلاعات دروغي مي داديم چرا كيهان در باره ي او چيزي نمي گويد .....منظور رييس 8 ماه قبل است
حمید
مشت حسین آقا باور کن که دیگه آخرشه . . .دیگه کار ازین حرفا گذشته . . بهتره به فکر بازنشستگی باشید
ناشناس
کاش همون موقع که اون "نماینده ....." فریاد زده بود گوش شنوایی وجود داشت و داستان هسته ای تعطیل میشد. حداقل از اون موقع تا حالا متحمل ده ها میلیارد دلار خسارت نمیشدیم. الان تقریبا رسیدیم به نقطه صفر با ده ها میلیارد خسارت که از قبل خوردیم و خدا میدونه چقدر خسارت از تبعاتش در آینده باید متحمل بشیم. در حالی که این حقیقت هیچوقت تغییر نخواهد کرد که نهایتا غرب نظرش اعمال میشه چه به زبان خوش و مسالمت آمیز چه به قیمت نابودی ایران. پس چه بهتر که این قضیه مسالمت آمیز حل بشه.
یاشار
آقای شریعتمداری تا حالا شده به خاطر این که حقوقت تا آخر ماه کفاف کرایه خونه و قبوض اب و برقو گازو سیر کردن شکم زنو بچتو بده اونم در حد زنده موندن مجبور بشی شبا دیر بری خونه اونم بخاطر اینکه دختر کوچولوت بخوابه چون روت نمیشه تو چشماش نگاه کنی چون بهش قول یه عروسک کوچولو دادی
رضا
شریعمتداری جان " کیهان بس نیست؟ حالا صدا و سیما رو هم میخوای؟
احمدی
حاجی حسین در کیهان نشسته و موشک هوا میکنه دیگه نسبت به برادر عزیزتر از جان خودش هم اشکال داره برادر حاجی حسین شما یک شبکه مال خودت را بده به برادر حسین جای دوری نمیره با کیهان 5000 تیراژی که نمیشه موشک هوا کرد
رضوی
اقا دست ار سر این اقا بردارید بابا ایشون یه بار شبانه تک و تنها پیاده رفت سراغ ایل بختیاری.شما هیچ حساب کردید ایران چه قدر قبایل زیاد داره. اقای شریعتمداری شما برو پیش همولایتیا تون اقای ضرغامی شب می اد
اکبر
کیهان یه خورده انصاف هم خوبه والا اینقدرروی طبل جنگ کوبیدن وچیدن هرجوانه ای خوب نیست بخدا