دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۱

مرگ جنجال‌آفرین در یک بیمارستان!

کد خبر : ۱۱۸۸۵۳
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: درگیری میان همراهان یک بیمار و پرسنل یک بیمارستان در اصفهان با دخالت پلیس به پایان رسید.

جهان‌بین حسن خانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نزاع در یکی از بیمارستانهای اصفهان به دلیل فوت یک بیمار اتفاق افتاده است. این فرد برای جراحی انحراف بینی به بیمارستان رجوع کرده و تحت عمل جراحی بینی قرار گرفته اما متاسفانه در حین جراحی به کما رفته است.

وی با بیان اینکه پزشکی قانونی دلیل فوت این بیمار را اعلام خواهد کرد، افزود: این بیمار دو روز در بخش مراقبت‌های ویژه و در کما به سر برد و صبح روز گذشته فوت کرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه این مسئله باید روال قانونی خود را طی کند، ادامه داد: اگر بیماری در بیمارستان، مطب یا هر مرکز پزشکی دیگری فوت کند برای بررسی آن باید مراحل قانونی طی شود. ابتدا پزشک قانونی باید بررسی‌های خود را انجام دهد و پس از اعلام نتیجه این سازمان می‌توان به پرونده پزشکی از لحاظ قضایی رسیدگی کرد.

حسن خانی درباره نظارت بر عملکرد پزشکان گفت: سازمان نظام پزشکی وظیفه نظارت بر پزشکان را برعهده دارد و اگر کسی شکایتی نسبت به پزشک دارد می‌تواند آن را به سازمان نظام پزشکی ارائه دهد.

وی درباره خساراتی که به بیمارستان وارد آمده است، اظهار کرد: حق شکایت از همراهان بیمار برای رییس بیمارستان محفوظ است و مسئولان بیمارستان می‌توانند از این خانواده شکایت کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم‌چنین به مداخله پلیس، اشاره و اضافه کرد: خوشبختانه با ورود ماموران، این درگیری به پایان رسید و تا آنجا که من اطلاع دارم کسی دستگیر نشده و نیروی انتظامی به این درگیری خاتمه داده است.

حسن خانی درباره عملکرد این خانواده، گفت: متاسفانه فشار روانی که در اثر فوت یکی از اعضا به یک خانواده وارد می‌شود زیاد است، اما این فشارها نباید واکنش‌هایی به این تندی را از سوی خانواده‌ها داشته باشد.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
علی
خواهشا کمی منصفانه قضاوت کنید!
من شاهد بودم که چگونه پزشکان و پرسنل بیمارستان خوانواده ی این جوان را که به گزارش موقت پزشکی قانونی و به گفته ی پزشکان بیمارستان همان روز عمل بخاطر سهلنگاری پزشک جراح خونریزی مغزی و به علت بی توجهی به این امر دچار مرگ مغزی شده بود را دو روز در انتظار گذاشته و آنان را دست به سر میکردند!
شاهد بودم وقتی عده ی زیادی از جوانان و خوانواده ی داغدار آن مرحوم پشت در بیمارستان بی تابی فوت عزیز از دست رفته شان را میکردند رییس بیمارستان آنان را با نیروهای یگان ویژه دلداری دادند!!! اسپری به کمر و باتون به دست!!! گویی این خوانواده ی داغدار عده ای شورشی بودند!!! آقای رییس بیمارستان! ممنون از لطفتان! شاهد بودم که این خوانواده بخاطر آمدن نیروهای یگان ویژه وبرخورد زشت آنان با داغداران خشمگین شده و از روی ناراحتی به آنان پرخاش کردند!
شاید مشکل از دکتر جراح نبوده! شاید مشکل از سیستم و قانون های پزشکی کشور است که مشخص نمیکند که یک جراح چه محدودیتی برای جراحی در روز را داراست! آیا جراحی که در یک روز چند جراحی مستمر دارد برای بیماران بخت برگشته آخری که در نوبت های آخر هستند توانی برای تمرکز دارد؟؟؟؟
امروز 15 روز از فوت آن شاخ شمشاد میگذرد، او که رفت با دنیایی از خاطره برای بازماندگانش! اما سرنوشت دیگران چیست ...؟؟؟
محمدرضا نعمتیl
تقسیر ندارن کشوری که دردانشگاه آن برای گرفتن نمره ومدرک پول می گیرن از آین بهتر نمیشه.درتمام بیمارستانها یه دکتر به ظاهر دکتر سه چهارتا کاراموز جورباجور دورورشو گرفتن برای پایان نامه چه انتظاری دارین.هرروزاز آین اتفاقها توبیمارستانها می افته من وتو خبرنداریم .
علی
وظیفه نظام پزشکی ماست مالی کردن این گونه پرونده هاست دست اخر گناه رو گردن ان مرحوم میندازند
saeed
اينجا ايران است.......حيف......وديگرهيچ......
karim
آخه چرا ؟ تا کی ما باید شاهد این سهل انگاریهای پزشکی باشیم کسی هم جواب درست به آدم ندهد و بگویند بر اثر فشار روانی خانواده ی شخص مرحوم شده نباید واکنش تندی داشته باشند برادر من هم الان سه سال پیش برای عمل سنگ کلیه به بیمارستان رفت والان سه ساله زندگی نباتی (شبیه کما یعنی فلج مغزی) دارد با کامنت یک کاملا موافقم چونکه کسی اون خانواده رو درک میکند که در اون شرایط قرار گرفته باشه
علی
در این کشور بی صاحب پزشکان پول پرست با اطمینان از نبودن حساب وکتاب و قانون خیلی راحت با جان مردم بازی میکنند ودست به جنایت می زنند
علی
در این کشور پزشکان پول پرست با اطمینان از نبودن حساب وکتاب و قانون خیلی راحت با جان مردم بازی میکنند ودست به جنایت می زنند
karim
آخه چرا ؟ تا کی ما باید شاهد این سهل انگاریهای پزشکی باشیم کسی هم جواب درست به آدم ندهد و بگویند بر اثر فشار روانی خانواده ی شخص مرحوم شده نباید واکنش تندی داشته باشند برادر من هم الان سه سال پیش برای عمل سنگ کلیه به بیمارستان رفت والان سه ساله زندگی نباتی (شبیه کما یعنی فلج مغزی) دارد با کامنت یک کاملا موافقم چونکه کسی اون خانواده رو درک میکند که در اون شرایط قرار گرفته باشه
حسن خانی
حسن خانی:خجالت بکشید اقایون چرا تهمت میزنید
نگار
یاد داستان معروف افتادم که طرف رفته بود دزدی وقتی دید صاحبخونه بیدار شده داد زد های دزد های دزد
نگار
یاد داستان معروف افتادم که طرف رفته بود دزدی وقتی دید صاحبخونه بیدار شده داد زد های دزد های دزد
حمید
انشالله که اقای حسن خانی خودت و پسرت دچار مرگ مغزی بشید.
ابي
جاي بسي تاسفداردبجاي عذرخواهي براي اين ملت مظلوم شاخ شانه ميكشند.
اي كاش اقايان تجاري كه بنام دكتر ملت را سلاخي مي كنند به ياد مي اوردند كه با پول اين ملت به اينجا رسيده اند و بايستي هدف انها خدمت به خلق باشد نه سلاخي و كشتار انها بطوريكه بعضي از اقايان تا زير ميزي را دريافت نكنند دست به عمل نمي زنند
حميد
چاقو دسته خودش را بريده تا آقايان و خانم هاي دكتر در نظام پزشكي محكوميت جدي و قابل تحسيني براي آن دسته از همكاران پول پرست و بي وجدانشان صادر بكنند؟
شهرام
آقاجان اینجاایران وتنها چیزی که ارزش فکرکردن هم نداره جان انسانهاست نهایت آخذفردایه دلیل واهی میارن وآخرالامرهم یه دیه باهزینه بیمه به خانواده بیمار میدن ومیشه والسلام نامه تمام.
يك دوست
اي كاش آقاي حسن خاني فرد درگذشته برادر يا پسرت مي بود!