چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷

(تصاویر) جان‌کری در میدان استقلال کی‌یف

کد خبر : ۱۱۸۹۶۵
فرارو- جان کری وزیر امورخارجه آمریکا که روز گذشته به اوکراین سفر کرد با حضور در میدان استقلال کی یف به یاد جان باختگان بحران اخیر در این میدان، گلی را بر روی زمین قرار داد.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، وزیر خارجه آمریکا در حالی که به شدت توسط نیروهای امنیتی محافظت می شد، در میدان استقلال با برخی از مردم حاضر در میدان استقلال کی یف احوال پرسی کرد.

خبرگزاری فرانسه نیز از کی یف گزارش داد که جان کری در یک نشست خبری، روسیه را متهم کرد که درصدد بهانه جویی برای حمله به اوکراین است.

وی اقدام تهاجمی روسیه علیه اوکراین را محکوم و اعلام کرد واشنگتن در پی رویارویی با مسکو نیست.عکس های خبرگزاری فرانسه از سفر کری هب کی یف را در زیر می بینید.





اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ن ا
کامنت 15 من همه ان کشورهاییکه گفتی مقایسه کردم ونتبجه فوری ان این بود که هیچ اختیاری از خود ندارند جز عملگی امریکا...
رضا
دوستان کشورهایی مانند ژاپن کره جنوبی مالزی ترکیه و...که به طرف غرب گرایش داشتند را با کشورهایی مانند کره شمالی آلمان شرقی قبل از جدایی کوباو... را باهم مقایسه کرده وسپس نتیجه گیری کنید
میسم
نمونه اش ÷÷÷÷÷
ن ا
حامیان جنایتکاران شریک جرم انها هستند .کوته فکرانیکه به هیپ و تیپ این نماینده جنایتکاران می نازند شاید روزی پیکر خون الود خودرا که به دست انها رقم می خورد نظاره کنند .اگر این خودباختگان جنایتهای بلوک غرب در سراسر دنیا در طول تاریخ را مرور کنند اگر وجدان داشته باشند شرمنده می شوند.
کیوان
آمریکا هر جا رود ملت را آزاد می کند وشاید سودی هم بدهد و سودی بگیرد. نمونه اش عراق افغانستان. اگه دست افغان ها بود حالا هم جنگ می کردند.
روسیه هر جا رود بدبختی می برد و سود نمی دهد. نمونه اش کره شمالی.
احمدی
به امید رهایی همه مردم تحت ستم یک روز زندگی در آزادی به همه عمر در بردگی و جهل میارزد با تشکر از بورس نیوز
ارحام
آزادی ای خجسته آزادی
مهدی
کری با این رفتنش نشان داد روحیه شهادت طلبی دارد . کی یف خیلی خطرناک است
مهدي
دمش گرم خيلي مرده ادم حال ميكنه نگاش كنه
سیبلسیل
واقعا هیبت و تیپ داره. همه چی آمریکاییش خوبه. الان مال ما بود سیاه، کوتاه قد، ماه پیشونی، چاق، پشمالو ...
محمد
چطور آمریکا می تونه به افغانستان و عراق و ویتنام و هر جای دیگه که خواسته باشه حمله کنه؟ بعد از روسیه انتقاد می کنه؟ توی استعمارگری و توحش و ظلم و ستم با هم مسابقه گذاشته اند
ارش
اوکراینی ها با هوش شدهاند / دوست ندارند تحت سیطره روس ها باشند و بهتر میدانند امریکا یعنی چه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حسین
دوره این شامورتی بازیها تموم شده
مهران
ایول. تیپش کشته.
علی
خدای جنایت هستند آنوقت قیافه حق به جانب می گیرند .
اشکان
دمش گرم