دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۵

مهدي كوچك‌زاده : براي رئيس‌جمهور متاسفم!

کد خبر : ۱۱۹۳۳۴

جوان‌آنلاين:مهدي كوچك‌زاده، عضو كميسيون اصل 90 مجلس در گفت‌و‌گو با «جوان‌آنلاين» در واكنش به دیداری که کاترین اشتون در خلال سفر دو روزه خود به ایران با محکومان فتنه سال 88 انجام داد، اظهار داشت: از خانم اشتون انتظاري غير از اين نيست تا هر چه در چنته براي تحقير ملت و حكومت ايران و براي دشمني با نظام و انقلاب اسلامي به كار گيرد. تعجب از كساني است كه دولتشان را در خانه‌ها جا گذاشتند و سر پست‌ها آمده‌اند. آنها تصور مي‌كنند كشور ايران مستعمره اروپاست.

كوچك‌زاده افزود: به قول رهبر معظم انقلاب مدعيان حقوق بشر غلط مي‌كنند راجع‌به حقوق بشر و زن حرف‌ مي‌زنند. حالا يكي از همان‌هابه ايران آمده و با زناني ديدار مي‌كند و راجع‌به حقوق بشر حرف مي‌زند كه از وامانده‌هاي قبل و بعد از فتنه 88 بودند و با ملت ايران مقابله مي‌كردند.
وي ادامه داد: تاسف آنجايي است كه قوه قضائيه در مقابل اين بي‌حرمتي و اين جسارت سكوت مي‌كند تا در حقيقت خانم اشتون بررسي كند و ببيند آيا قوه قضائيه ما در برخورد با آنها آيا حقوق بشر را رعايت كرده است يا نه؟

عضو كميسيون اصل 90 اضافه كرد:‌ بايد به خاطر آقاي رئيس‌جمهور تاسف خورد كه امروز در با عنوان روز شهيد در برنامه تجليل از شهدا شركت مي‌كند و وزرا، مسئولين و دست‌اندركارنشان با اين كارها عزت ملت ايران را حراج مي‌كنند.

وي تاكيد كرد: مطمئن هستم كه مظلوميت خانواده‌هاي شهدا، انقلاب و رهبر انقلاب دامن مسئولاني راكه براي دومين بار زمينه‌ي اين بي‌آبرويي را در داخل كشور فراهم كردند، خواهد گرفت.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
toosi
دیدار با خانواده شهدا لا پوشانی اعمال ضد شهدایی است.
امیر آرای
برای خودت و یوستان مختلص و دروغ گو و دزدان بیت المال متاسف باش اینجا ایران مهد تمدن و بنیانگذار گفتگوی تمدن هاست نه کشور کمونیستی کره شمالی یا کشور هوگو چاوز الحق یکی شما ها را .... تشخیص داده بود متاسفانه گوش شنوا نبو د.
عميد
واقعا" كوچك زاده اي ، تاسف به حال مردمي كه تو نمايندشوني ...
ایران
هر کی با شما و فکر شما مخالفت کرد باید بره به درک
منظور اینه دیگه ؟؟؟
بابا ایران ماله همس
به خدا پشته قواله کسی نیست
محمد
کامنت 1چی شد دم از دوست داشتن میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آسمان
دقیقن درست می گید
این آقای روحانی فک میکنن مردم شعور ندارن
بسه این همه دورویی
رفتار ایشون و دیدارشون با خانواده های شهدا همش تبلیغاتیه
واقعن متاسفم
علي
خزعبلاتِ خوبي بود !
......
امثال شما جناب آقاي كوچك زاده ،باعث حقارت اين ملتيد
رضا
تو هم غلط مي كني
امیر
الحق که اسمش برازندشه
ایمان
این همه مادر شهید تو این مملکت هست چرا رفته اینو دیده ......
حسینی
مردک مورد قبلی تان هم که دروغ از کار در آمد
احسنت
ما ایرانی ها خیلی وقته برای آقای ...و امثال ایشان متاسفیم!!!
آیا اظهار تاسف های ما خریداری دارد؟!!
rr
من هم برای .... متاسفم
کاری نداره که متاسف بودن برای کسی
مهدی کوچک زاده
شما باور می کنی که اشتون رفته که دل دردمند مادر فرزند از دست داده را آرام کند ؟؟؟ به راستی باور می کنی؟ بحث ما بر سر تسلی دادن به مادر آن گچکاری که مرحوم شد نیست بحث بر سر این عجوزه است که از این نمد به فکر چه کلاهی برای سر مردم ایران است!!!
حميد
با ادامه اين روند شك نداشته باشيد كه به دوران واماندگي عصر رضاخان خواهيم رسيد. تمامي زحماتمان، دردهايمان، خونهايمان كه ريخته شد، همه و همه پايمال خواهد شد و در آخر يك ايران سراپا متكي به غرب و با فرهنگ غربي پديدار خواهد شد. اين حركتي است كه شروع شده و كسي توان مقابله با آن را نيست. زندگي ديگر معناي خودش را از دست داده. واي بر ما
علی
نتیجه مدیریت جهانی
hasan
اقای کوکچک زاده ارجمند
او هر اشتباهی کرده باشد به هر هر حال یک مادر دلسوخته است فقط لحظه ای از نگاه یک مادر بنگر
بیایید همدیگر را دوست داشته باشیم