سه‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۲

رابطه جنسی عروس با برادر شوهر خون به پا کرد /تصویر

کد خبر : ۱۱۹۳۹۶
سرهنگ ابراهیم حسن‌آبادی با اعلام خبر وقوع یک قتل و دستگیری عاملان آن در کمتر از ۲۴ساعت، گفت: ساعت ۷ شب سیزدهم دی ماه سال جاری دو پسر بچه حدودا ۱۱ساله به کانکس پلیس مراجعه و اعلام کردند که جسد فردی جوان در حوالی پارکی در شهرک امام حسین افتاده که بلافاصله اکیپی از ماموران کلانتری و تیم اداره تشخیص هویت پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.

وی تصریح کرد: در مراجعه ماموران پلیس آگاهی و معاینات اولیه پزشکی قانونی از جسد متوفی مشخص شد فردی بنام ” مهدی” ۲۴ساله به دلیل اصابت چندین ضربه شدید چاقو فوت کرده که در همین خصوص همسر مقتول بنام “سوسن ” ۲۱ساله در اظهارات خود گفت به همراه همسرم از منزل خارج و پس از خرید تنقلات قصد رفتن به پارک را داشتیم که ناگهان فردی بلند قد از پشت به همسرم حمله‌ور شده و با چاقو به گردن وی زد که من نیز از محل فرار کرده و به خانه مادرم رفتم.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر گفت: با بررسی مستندات به جای مانده از صحنه قتل و تحقیقات تخصصی از اطرافیان و اهالی محل، معلوم شد، شب حادثه فردی که ظاهرا مهمان مقتول بوده به همراه مقتول در محل مشاهده شده و این در حالی بود که همسر مقتول هیچگونه اظهاری در خصوص فرد یاد شده بیان نکرده بود، لذا همسر مقتول به عنوان مظنون اولیه دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.
وی خاطرنشان کرد: با انتقال همسر مقتول به پلیس آگاهی و بازجویی‌های فنی کارآگاهان ویژه قتل، همسر مقتول لب به اعتراف گشود و اظهار داشت: بیش از سه سال است که تحت فشار فامیل با مقتول ازدواج کرده اما هیچگونه علاقه‌ای به او نداشتم و همین عامل باعث شد تا با “میثم” برادر شوهرم، رابطه پنهانی ایجاد کنم.

وی افزود: همسر مقتول در ادامه بازجویی‌های پلیس گفت که مدتی از این ارتباط مخفیانه ما گذشت تا اینکه به دلیل علاقه به میثم ، تصمیم گرفتیم همسرم را از سر راه برداریم و نقشه شوم قتلش را طرح ریزی کردیم.

رییس پلیس شهرستان اسلامشهر تصریح کرد: همسر مقتول با طرح نقشه پلید مبلغ یک میلیون ریال در اختیار برادر شوهرش قرار می دهد تا با خرید یک قبضه چاقو ، شب حادثه به بهانه رفتن به پارک مقتول را از داخل منزل بیرون کشانده و در یک موقعیت مناسب برادر مقتول نیز به آنان ملحق شده و مقتول را با ضربات چاقو از پای درآورده سپس همسر مقتول نیز به همراه قاتل از محل متواری می شوند.فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر عنوان داشت: با پیگیری های و اقدامات ویژه پلیسی قاتل را دستگیر و در تحقیقات انجام شده از سوی پلیس اظهارات همسر مقتول را تایید کرد.

وی افزود: با اعترافات صریح متهمان، هر دوی آنها با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده و با صدور قرار بازداشت روانه زندان شدند.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
سلام چی بگم مطاسفم
ناشناس
سلام چی بگم مطاسفم
ناشناس
سلام چی بگم مطاسفم
Mohammad. Javad
عاقبت ازدواج اجباری به بیراه کشیده میشه میگین نه
بیا اینم نتیجش
آخه برادر کشی دیگه چرا
خدا به همه جوان ها رحم کنه
mardin
عاقبت زورکی همینه چرا دختر مردمو باید زورکی بگیره در برادر مقتول اوج نامردی به خرج داده توصییه من به به همه کسانی که اینو نگاه میکنند عبرت بگیرند ودختراشونو زورکی شوهر ندهند بذار اونا هم حقی داشته باشندو انتخاب کنند تاکی ضایع کردن حقو بی فرهنگی ادامه یابد
1
آخه آدم اینقدر ضایع و بی سواد؟؟ اصلا فکر کردن گند کارشون درمیاد؟ کاش حداقل ماهواره نگاه می کردن تا بفهمن بلاخره دست همه رو میشه تو فیلم ها که اینجوریه !!!!
علی پور
عجیبه همین موضوع چند وقت اخیر در نزدیکی ماهم اتفاق افتاده پناه بر خدا .
محمدی
باسلام .تبریک به عزیزان ی که این چنین نسل بعداز انقلاب را تربیت کردند.خدا رحمت کند نسل قبل 57 را که حماسه ها افریدند و8 سال از خاک وناموس دفاع کردند.
فردین
متاسفم واقعا که!!!!!
حسین
بسمه تعالی
با تشکر و قدردانی از مسئولان دلسوز و فهیم کشورمان که با اموزش صحیح و بنیادین خود باعث بالا بردن اخلاق و کراماتی از این دست در جامعه فرهیخته ما شدند .
67
كامنت 3 .. چه ربطي داره؟ راستي ما هم يه فاميل داريم سربازه
تت
نویسنده محترم چه حسی داری وقتی تیتر رو با رابطه چنسی شروع میکنی؟؟؟؟
میتونستی یه کلمه دیگه استفاده کنی
طالبی
برادرکشی از زمان حضرت ادم بوده
خدا به همه رحم کند
ق
دسشویی چرا نیست داخل این شهر
احمد
این حکم قصاص در قران اومده.تو هم حرف اجنبی رو میزنی.خیلی .... اینجوری صحبت میکنی.اول فکر کن بعد حرف بزن.این حرفت توهین به اسلامه.
امامیاری
برادر کشی چرا؟؟
باقر
اينا همه عواقب بي ديني است خدايا از فتنه هاي آخر الزمان به تو پناه مي بريم
غضنفر
اخلاقیات اینجا دیگه بدرود گفته...نسل ها باید طول بکشه...باید دوباره از ریشه روئید...
ghgvg
هر دم از این باغ بری میرسد !
واااااااای
برادر کشی!!!!!!!!!!
حسین مظفری
اینم یکی دیگری از عواقب بد ماهواره
علی
ازدواج تحت فشار فامیل همین میشه.البته برادر مقتول نامردی رو به حد اعلا رسونده
محمد
واقعا چقدر حیووون برادرشو میکشه که کار بی ناموسی کنه خاک برسرتون
مقدسی
با تبریک و تسلیت به همه مسئولین و صدا و سیما که تا این حد به جوانان این مرز و بوم تا این حد علم و معرفت اموخته که پسر بچه 24 سال هم برادرش را به ارزانی اب خوردن میکشه
سپهر

شمایی که حکم اعدام صادر می کنید، چه کسی به شما همچین اجازه ای داده؟!
Sosmas
خدا این اجازه را داده میدونی چرا ؟ چون ادمی که قتل یا خیانت میکنه ؟ ثابت شده که محدد با وقاحت بیشتر انجام میده
افتاد
مینا
خدا بخیر کنه و لعنت کند این دختر و اون مرد که نامردی خودش رو به حد اعلا رسونده...
البته به نظر من این دختر باید اعدام بشه چون باعث مرگ یک نفر شده...