سه‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۳

نامه سرگشاده صادق زیباکلام به گوهر بهشتی (مادر ستار بهشتی ) و نرگس محمدی

کد خبر : ۱۱۹۴۲۱
نامه سرگشاده صادق زیباکلام به خانمها گوهر بهشتی (مادر ستار بهشتی ) و نرگس محمدی

بسمه تعالی


بانوان محترمه سرکار خانم گوهر عشقی مادر زنده یاد ستار بهشتی و خانم نرگس محمدی


با سلام و تحیات در اخبار آمده بود که یکی از مسئولین بواسطه دیدارتان با خانم کاترین اشتون شما را "معلوم الحال" خطاب می نمایند. خیلی از این بابت متاثر شدم و در عین حال متحیر که اخلاق تا کجا می تواند سقوط کند. نمی دانم چگونه یک بانوی عفیفه محجبه شصت و چند ساله که داغ از دست دادن فرزند رشیدش کمرش را شکسته می توان "معلوم الحال" خطاب نمود. ایضا خانم نرگس محمدی را که در یک خانواده بسیار متدین و شناخته شده مذهبی بزرگ شده و هر کس ایشان را می شناسد پایبندی شان به شریعت را تصدیق می کند. این همه سقوط اخلاق سیاسی در جامعه ما هم اسفناک است و هم در عین حال غم انگیز. براستی ما کدام درس اخلاقی را داریم به نسل جوانمان می دهیم وقتی اینگونه برای اهداف و مقاصد سیاسی اخلاق را مثل آب خوردن به زیر پای قدرت می افکنیم و آنر اینگونه له می کنیم.


با ادا ادب و احترام به شما بانوان ارجمند
صادق زیباکلام
بیستم اسفند ماه یکهزارو سیصدونود ودو

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
545
زنده باد استاد
سیمین
تازگیا آقای زیبا کلام زیاد نطق می کنن
چه خبره؟
لیلا
متاسفانه در کشورمان اخلاق به شدت سقوط کرده است و در برخی از مسئولان این سقوط شدیدتر بوده است .
حسن
روح ستار ها شاد
مینا
جناب زیبا کلام همه میدانند سیاست چیست و سیاست زده کیست!!!
شما قبل از اینکه بخواهید خود را وارد گود سیاست کنید و از آب گلالود مانند دیگر همراهانتان ماهی سیاسی بگیرید بقیه جای شما را خواهند گرفت!!!

به هر حال یک سری در این مملکت باید مخالف باشند ولی مخالفت تا کجا را نمیدانند!!!

شما قبل از اینکه آب نلات به دبگران بدهی!!! نگاه کن و ببین چه کسی به شما شکلات داده !!!
فروغ
بچه ی خود دکتر هم مرده بود اینطور نامه می نوشت؟عاقل باش دکتر
arman
مصونيت دارند هرچه دلشان ميخواد ميگن خدايا از شرشان به تو پناه ميبريم ما هم تو را داريم
بهمن
درود بر شرفت آقای دکتر
محمد
بوی فتنه جدیدی می آید.آمدن هیئت های اروپایی و دیدار با فتنه گران 88 و صحبت های آقای زیبا کلام در به رسمیت شناختن اسراییل و دفاع از بعضی فتنه گران.خدا بخیر کنه
احمدی
درود بر شرف شما که در دوران قحعطی ان شرف خریدید خدای این مردم شریف و بزرگ هم بزرگ هست دنیا را چی دیدی
امیر آرای
گر خدا خواهد که عرض کس برد هم او درطعنه نیکان برد
تاتیانا
مرسی اقای زیباکلام.منم خیلی ناراحت شدم
مهدی
سلام ودرود بر صادق زیباکلام
که همیشه نقطه تقابل افراطی های قدرت طلب بوده و هیچوقت خودش در پی قدرت نبوده و نیست کاش من شاگرد این استاد بزرگ بودم
اشکان
واقعا متاسفم برای اون ارگان خاص و روزنامش مادر داغ دیده و معلو الحال خطاب کردن نهاین بی حرمتی به یک مادره.
حداقل دین ندارید آزاده باشید
احمد
اینا خودشان میگن درس اخلاق را از استاد ملا احمد نراقنی یاد گرفته ایم .... شما باور میکنید؟
ali
زنده باد استاد با شهامت که حقیقت را میگوید حتی اگر به کام برخی مسئولین خوش نیاید و طرفداری از پیر زنی ناتوان باشد....درود بر تو.... تاریخ قضاوت خواهد کرد!
امیر
جزایری معاون ستاد کل نیروهای مسلح: ملاقات اشتون با برخی افراد معلوم الحال بمنزله نقض قوانین دیپلماسی و مقدمه سازی برای دخالت‌های بعدی است که باید جلوی آن گرفته شود. بهتر است اشتون در فکر بر طرف کردن مشکلات حقوق زنان در اتحادیه اروپا باشد.
مسلمان ایرانی
(اگر نظرم را نشر میدهید بگویم)
آقای... ، اصلا فرمایش زیبایی نداشتی.
الان دیگه همه میدونند که این خانمها در فتنه 88 چه کارهایی کردند وهنوز هم بای مخالفت با نظام اسلامی رو دارند در اعمال وگفتار ورفتارشون!
شاید از نظر شما هر کسی که داغ عزیزی از دست بدهد یا در خانواده ی خوبی رشد یابد ، از همه ی جرم ها و خطاها مبرا است!!؟؟
چقدر خوب است به تاریخ گذشته و خال نگاهی کنیم . چه بسیار کسانی مانند پسر نوح و چه بسیار افرادی چون طلحه و زبیر !.
حتی دشمنان اسلام و پیامبر نیز برای خود عزیز داشتند که از دست دادند یا حتی این صهیونیستهای خونخوار!
م
درود به شرف این دو بانو
کورش ايراني
خدا را سپاسگزارُيم که هنوز مردان آريايي در ايران باستان زنده اند .........
علی
مثل همیشه گل گفتی آقای زیبا کلام
علي
چه نام و چه نام خانوادگي با مسمائي داري چون هم صادقي و هم زيبا كلام. حرف حقيقت در پيشگاه حاكم ظالم شهامت مي خواهد كه داري.
محمد
راست میگن بعضی ها با هزار ترفند میخواهند بگن ماست سیاه .سفید نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟