سه‌شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۲

عرضه اولیه 70 میلیون سهم گروه صنعتی پاکشو در بورس

کد خبر : ۱۱۹۸۸۹

به گزارش خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، دقایقی قبلبورس تهراناز آخرین عرصه اولیه سهام در بازار دوم و در نماد پاکشو رونمایی کرد.

به گزارش فارس روز چهارشنبه تعداد 70 میلیون سهم معادل 10 درصد از سهام شرکتی گروه صنعتی پاکشو متعلق به شرکت‌های مجموع گروه صنعتی گلرنگ به عنوان 482 دومین شرکت پذیرفته شده برای اولین بار پس از پذیرش عرضه خواهد شد.

این شرکت برای اولین بار پس از درج نام در فهرست‌ شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش ساخت مواد شیمایی و محصولات شیمایی گروه ساخت سایر محصولات شیمایی و طبقه ساخت صابون و پاک‌کننده‌ها، فرآورده‌های تمیزکننده و پرداخت کننده، و انواع عطر و فراورده‌های بهداشتی در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد پاکشو عرضه خواهد شد.

به گزارش فارس، به منظور عرضه اولیه سهام، فردا جلسه معارفه این شرکت با حضور فعالان بازار سرمایه برگزار خواهد شد.


اشتراک گذاری :
ارسال نظر