سه‌شنبه ۰۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۳

جنجال سخنرانی هاشمی در کیش/ فرماندار برکنار شد

کد خبر : ۱۲۰۲۸۸
سخنرانی هاشمی رفسنجانی در یکی از مساجد جزیره کیش با انتقادات و اعتراضات شماری از حاضران به اغتشاش کشیده شد و ناتمام ماند.

یک منبع آگاه در گفتگو با عصر ایران گفت: به دنبال اغتشاش در سخنرانی عصر امروز سه شنبه اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جزیره کیش، استاندار هرمزگان نیز فرماندار بندرلنگه را برکنار کرد.

کیش گرچه منطقه آزاد است اما براساس تقسیمات کشوری یکی از بخش های فرمانداری شهرستان بندرلنگه به شمار می رود.

فرماندار بندر لنگه یکی از نیروهای رایحه خوش خدمت ائتلاف حامی محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق است که با وجود گذشت بیش از ۶ ماه از آغاز بکار دولت جدید، همچنان در این سمت باقی مانده بود.

این منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود اضافه کرد: استاندار هرمزگان در واکنش به این حادثه، شمار دیگری از مقامات از جمله رئیس دفتر خود را نیز برکنار کرده است.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
حسین
چطور مقامات قبلی هنوز پیام انتخابات رو درک نکردند ؟ .. رای مردم کاملا واضح هست ...
سلامتي
اين شماري هاي اندك همه جا حضور داشته وكسي هم توان جلوگيري آنها را ندارد
محمد امین
خود گرده را تدبیر چیست همین سیستمی هست که خود حضرت ایت اله درست کرده
مقدسی
وقتی حاجی هاشمی هم نمیتواند حرف بزند باید به همه تبریک گفت