شنبه ۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۵

ناجا: امیدوارم خبر شهادت مرزبان ایرانی بلوف باشد

کد خبر : ۱۲۰۵۰۴
 سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران امروز (9فروردین) در خصوص آخرین وضعیت مرزبانان ایرانی اسیر شده توسط گروهک تروریستی جیش العدل، گفت: همچنان پیگیری های ما ادامه دارد. 
  
به گزارش باشگاه خبرنگاران،وی با یادآوری این مطلب که پاکستان همواره در حال کتمان حضور این اسر است، اضافه کرد: پاکستان همچنان ابراز می‌دارد که گشتیم و این افراد را پیدا نکرده‌ایم. 
  
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه همکاران ما از راه های مختلف درحال پیگری هستند، اظهار داشت: در صورت احصا نتیجه، این نتیجه به مردم اعلام می شود و ما از همه ابزار ها استفاده می کنیم تا این عزیزان را به آغوش گرم خانواده های خویش برگردانیم. 
  
سردار احمدی مقدم در خصوص خبر شهادت جمشید دانایی فر، گروهبان یکم مرزبان ایرانی، نیز افزود: امیدواریم که این تنها یک بلوف و یا یک خبر باشد چرا که تاکنون هنوز هیچ فیلم یا تصویری از شهادت این فرد منتشر نشده است، البته باید به یاد داشت که از گروهک های تروریستی هیچ مسئله ای دور از ذهن نیست. 
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
آیا سربازان گمنام امام زمان شما که توانستند هواپیمای ریگی را از آسمان به زمین بکشانند واو را دستگیر کرده واعدام نمایند از پس این گروه شرور بر نمی آیند وقدرت آزاد کردن سربازان عزیز کشورمان را ندارند ؟تا کی باید منتظر بمانیم آزاد سازی عزیزانمان توان وقدرت نیروهای انتظامی وسپاهی را نشان خواهد داد ودرس عبرتی برای نیروهای شرور ومخالف خواهد بود .تا زمان هست فکری کنید .
عبود
ما هم اميدواريم بر منكرش لعنت ولي سرهنگ جون با اميدوار بودن كار پيش نمي ره اونها هم برادرهاي ما هستند دست بجنبان...
تکنیکال بختیاری
سردار خان اگه صحت داشته باشه چی ؟؟
بجای اینکه شیر و خط بندازید یکم به خودتون زحمت بدید با اون هواپیمای شناسائیتون که میگید توی دنیا دوم هستید و از این اراجیف ؛ جای اوناو شناسائی کنید و یه خبر به من بدید به خدا قسم با تفنگ برنوی خودم که هم تونستم صداخفه کن روش نصب کنم و هم شعله پوش کامل و هم دوربین دید در شب میرم و همشونو نجات میدم نیازی هم به سربازهای گمنامتون هم ندارم