سه‌شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۲

آدمخوار پاکستانی یک نوزاد را هم خورد!

کد خبر : ۱۲۱۶۱۷

پلیس پاکستان مرد آدمخواری را به اتهام خوردن یک نوزاد دستگیر کرد. او پیش از این نیز به اتهام آدمخواری دو سال را در زندان سپری کرده و سپس آزاد شده بود.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، پلیس پاکستان روز دوشنبه مردی که به اتفاق برادرش یک نوزاد را خورده بودند، دستگیر کرد. برادر او فرار کرده و پلیس درجستجوی اوست.



ظفر اقبال رئیس پلیس روستای داریاخان در ایالت پنجاب که محل سکونت این دو برادر آدمخوار است، گفت: همسایه ها پس از اینکه متوجه رایحه نامطبوعی از خانه این دو برادر شدند با پلیس تماس گرفتند.

وی افزود: ماموران در خانه آنها سر یک نوزاد را کشف کردند. مرد آدمخوار دستگیر و به جرم خود اعتراف کرد. او گفت که برادرش جسد یک نوزاد را از گورستان مجاور به خانه آورد. آنها جسد را کباب کرده و خوردند.

ظفر اقبال تصریح کرد: محمد عارف و فرمان علی دو برادر آدمخوار در سال 2011 به اتهام آدمخواری زندانی شده و سال گذشته آزاد شده بودند. در آن زمان، آنها اجساد تازه دفن شده را از گور بیرون آورده و می خوردند. هنگام دستگیری جسد یک زن جوان در خانه آنها کشف شد که فاقد یک پا بود. این واقعه پاکستان را به لرزه درآورد. دادگاه این دو برادر را به 2 سال زندان محکوم کرد.

امیر عبدالله رئیس پلیس ناحیه بهاکار ایالت پنجاب گفت: در پاکستان هیچ قانون خاصی در ممنوعیت آدمخواری وجود ندارد. بنابراین ما محمد عارف را به اتهام بی حرمتی به جسد انسان دستگیر کرده ایم. ماموران جستجوی گسترده ای را برای یافتن فرمان علی برادر او آغاز کرده اند.

مقامات محلی که از این مورد جدید آدمخواری دو برادر هنوز شوکه هستند، گفتند: محمد عارف و فرمان علی که از طرف خانواده شان از سالها پیش طرد شده اند در خانه کوچکی در روستای داریاخان ایالت پنجاب به دور از همه و بدون هیچ ارتباطی با اهالی زندگی می کردند.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
یورگون
اینها اگر ایرانی بودند اول طرف را میکشتند بعد میخوردند ، باز مرام و معرفت داشته اند که فقط مردگان دفن شده را بخورند. پارادوکسهای اجتماعی را جدی بگیرید جامعه ما در آستانه انفجار اخلاقی است. روانشناسان و جامعه شناسان شرافتمند کجا هستند که هشدار بدهند؟
ث
راس میگه دیگه چه ربطی به اسلام داره
کجای اسلام گفته ادم بخورین
مهدی
وقتی یک نفر بیست و چند نفرو میکشه دوستان ادعای روشنفکری حرفی از دینش نمیزنن... اخه ادم!! چه ربطی ب دینش داره? اصلا کی گفته مسلمون بوده? الهام شده بهت??!!
بی نام
چرا نمونه های این رفتارها در ایالات متحده در دهه های اخیر زیاد بوده است . اما آنچه باعث می شود بعضی نظرات طعنه آمیز در رابطه با بروز این موارد در مسلمانان درج شود ، اتفاقاتی است که در سالهای اخیر در بین مسلمانان می بینیم :
عدم پایبندی به اصول اخلاقی ، دروغ و ریا ، ثروت اندوزی و پای گذاشتن روی منافع ملی به اسم رعایت موازین اسلامی ، بی اعتنائی به حقوق دیگران و از بالا نگاه کردن به آنان به اسم اینکه متولی دین هستند و مختار در انجام هر کاری ( یعنی به نوعی خود را در موضع خدائی می بینند ) و ... بسیاری از رفتارهای نابهنجار دیگر که اعتبار اسلام و مسلمانی را خدشه دار کرده است .
بورس نیوز
به شما چه!!!
به بورس بپردازید این خبرها چیه آخه میذارید...
محمد
کامنت یک مگر هر کسی اسم اسلامی داشت مسلمان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینا مسلمان بد نام کن هستنند؟؟؟؟؟
ابراهیمی
وقتی نفوس زیاد میشه خب این چیزها هم داره
یاوری
این برادران مسلمان پاکستانی ما از خود عربها هزار پله مسلمان تر هستند هیچ موردی بعید نیست هر کاری ازشون بر میاد
اسماعیل
درپاسخ به کامنت 1: آخه چرا هرموضوعی را به دین افراد نسبت می دهید ایا درسایرادیان انسانهای بیمار روانی ومجرم وجود نداشته و مشابه این کارها انجام نمی شود.
رضا
الله اکبر
اشکان
کلا مسلمانان دارند رکورد می زنن