تصاویر دختران اتریشی، قبل و بعد از جهاد نکاح
کد خبر : ۱۲۱۹۰۳
پس از آنکه دو دختر ۱۶ ساله اتریشی که برای جهاد نکاح به سوریه رفته اند، تصاویر خود را در اینترنت منتشر کردند، پلیس بین الملل عملیات بازگرداندن آنها را آغاز کرد. اقدام این دو دختر جامعه اتریش و سایر کشورهای غربی را به تکاپوی بیشتر انداخته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، روزنامه تایمز اتریش گزارش داد؛ اینترپل عملیات بازگرداندن سمرا کسینوویچ 16 ساله و سابینا سلیموویچ 15 ساله را که در نخستین روزهای بهار شهر وین را به مقصد سوریه ترک کردند، آغاز کرده است.
این دو دختر در صفحه های اینترنتی خود به دوستانشان گفته اند که برای شرکت در جهاد نکاح به سوریه می روند.
خانواده ای سابرینا و سمرا ابتدا مدعی شدند که دختران آنها چنین کاری نکرده اند و پیغام های اینترنتی نیز دروغ است، اما این دو دختر دیروز تصاویر خود را نیز منتشر کردند و پلیس اتریش از اینترپل خواست برای بازگرداندن آنها اقدام کند.
دختران تاکید کرده اند که نمی توانند محل دقیق خود در سوریه را فاش کنند، اما در تصاویری که گذاشته اند، کلاشینکوف به دست دارند و در میان تعداد زیادی از مردان تکفیری احاطه شده اند.
پلیس اتریش معتقد است این دو دختر هنوز به مناطق جنگی اعزام نشده اند و به احتمال زیاد در یکی از مقرهای آموزشی تکفیری ها در حال آموزش دیدن و آماده شدن هستند.
دخترها پس از اطلاع از تعقیب اینترپل در صفحه خود نوشتند؛ بی جهت زحمت نکشید، دست هیچکس به اینجا نمی رسد.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
پس پیام من کو یه چند روز منتشر ش کردید بعد حذف شد .بی معرفتا
از قلمبه تو صورتشون معلومه ژنشون عرب اصیل هست از نوع بادیه نشین.مگه دختر اتریشی تو مغزش پهن هست از این ... بخوره.
مگه جهاد نکاح آموزش داره. به نظر بیشتر آمیزش داره تا آموزش. مگر اینکه فیگورهای متفاوت را تمرین کنند تا در مقابل اعراب و دم سیاه های 50 کیلویی کم نیارند.
چرت و پرته . محجبه ها سنشان خیلی بالاست
کفار برای بد جلوه دادن دین اسلام دست به هر کاری می زنند بعد می گن اینا رو ببینین مسلمانند . اینه دین اسلام !!! خدا به فریادشان نرسه
در مورد کامنت 2 باید بگم که درست نیست که این جمله " عرب سوسمارخور" رو بگی چون در ایران هم اعراب زندگی می کنند که خود من یکی از آنها هستم و از این حرفها ناراحت می شویم ولی بیشتر ما عربها این جهاد نکاح و خیلی چیزهای دیگه که کشورهای عربی انجام میدن قبول نداریم
جهادگران في سبيل الشيطان
کامنت 2، به نکته ی باریک و در عین حال ظریفی اشاره کردی
اسم اولیه بهش میاد
خاک بر سر لجنشون
حضرت عباسی اینا کم دارن، حالا وقتی اونجا 4 تا عرب سوسمارخور را که دیدن به ... خوردن می افتن سینه خیز برمی گردن.
در حال آموزش دیدن رو خوب اومده ها !!