يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۶

درآمد فردوسی‌پور در بازی‌های جام جهانی

کد خبر : ۱۲۲۹۸۹
به گزارشافکارنیوز، درست در زمانی که فردوسی‌پور در حال محاکمه فوتبالیست‌های ملی‌پوشی بود که باید جسم و ذهن خود را آماده حضور پرافتخار در جام‌جهانی کنند، خبری اعلام شد مبنی بر اینکه عادل فردوسی‌پور تهیه‌کننده برنامه‌های جام‌جهانی در تلویزیون شده است. این یعنی قرارداد چندصد میلیونی جدیدی برای حداکثر دو ماه.

کسانی که با کار تهیه در تلویزیون آشنا هستند می‌دانند تهیه‌کننده طرف قرارداد با صدا و سیماست و پول برنامه نیز به وی پرداخت می‌شود. اگر این برنامه در ایام برگزاری جام‌جهانی هر روز پخش شود در مجموع حدود ۴۰ برنامه (با برنامه‌های قبل و بعد از بازی‌ها)‌ حدود صد و پنجاه دقیقه‌ای یعنی ۶۰۰۰ دقیقه (حداقل)‌ پخش خواهد شد که با کمترین رقم حدود دقیقه‌ای یکصد هزار تومان،‌ یعنی ۶۰۰ میلیون تومان به فردوسی‌پور پرداخت خواهد شد.

البته اگر به ازای هر مسابقه جام‌جهانی یک برنامه پخش شود، با توجه به برگزاری ۶۴ مسابقه و نیز برنامه‌های قبل و بعد بازی‌ها حدود ۸۰ برنامه ۱۵۰ دقیقه‌ای یعنی ۱۲۰۰۰ دقیقه برنامه و حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به فردوسی‌پور پرداخت خواهد شد.

ممکن است این اعداد و ارقام صحیح نباشد اما قطعا فردوسی‌پور می‌تواند با اسناد و مدارک رسمی و نه فقط حرف، آنها را ثابت کند. پس بهترین راه در این باره انتشار قراردادهای فردوسی‌پور مثل افشای قراردادهای بازیکنان است. البته همه این پول به فردو‌سی‌پور نخواهد رسید و به عوامل برنامه هم اختصاص خواهد یافت اما به هرحال باید شفاف‌سازی صورت گیرد.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
از شير مادر حلال تره
امیر
اونوقت تو 90 به درآمد فوتبالیست ها گیر میده
مهدی
حلالش باشه برنامه میسازه پولشو میگیره مثل بعضیا نیست که.....
حمید
عادل....عادل است
علی
اگه ده برابر اینم بهش برسه حقشه میتونید در این ارتباط نظرسنجی بزارید
علي
نوش جونش . حقشه . نون هنر و توانمنديشو مي خوره ؟ فساد و رانتخواري هزاران ميلياردي و ويژه خواري نكرده كه !
سعيدعطايي
اولا كه همش به عادل خان نمي رسد دوما حقش است چون رودرواسي نمي كند هركس خطايي كند و عادل بفهمد اشكارش مي كند
سالار
از کی پول حلال خوردن جرمه
fardad-kiss
يك مقدار اين تحصيلكرده هاي واقعي بخورند كناه هستش نوش جونش هر جند عادل همه ميشناسند ولي اي كاش اين حرفها واقعي بود
مهدی
نوش جونش
نوید
افرین راست گفتی.
ارش
تمم پول که فقط برای عادل نیست/ جند ده نفر شریک هستند