جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۸

پایان گفتگو های ایران و 5+1

کد خبر : ۱۲۳۷۸۶
 «هانس دیتر لوکاس» مذاکره‌کننده ارشد آلمان در گروه 1+5 با ایران درباره مذاکرات هسته‌ای در خصوص مذاکرات وین 4 و اینکه آمریکا و ایران آن را سخت و کند ارزیابی کرده‌اند، ارزیابی شما چیست، گفت: هنوز کار زیادی پیش رو است. هر جا که اراده باشد، راهی هم هست. توافق تا مهلت مقرر هنوز ممکن است.  

همچنین «وانگ کیونگ» مذاکره کننده ارشد چین در گروه 1+5 با ایران نیز امروز درباره روند مذاکرات 1+5 با ایران گفت: ما در فرآیند مذاکره هستیم. هیچکس از قبل نگفت که این دور از مذاکرات آسان خواهد بود. با توجه به پیچیدگی و حساسیت موضوعات و مذاکرات نمی‌توان یک شبه به نتیجه و راه حل رسید. این امری طبیعی و منطقی است. ما در موقعیتی هستیم که مسبوق به سابقه نیست و باید راه حل را در این شرایط پیدا کرد، به همین دلیل باید نهایت سعی و تلاش را به کار بست. از طرفی دیگر فکر می‌کنم که همه طرف‌های درگیر در مذاکرات حسن نیت دارند و می خواهند که توافق جامع هر چه زودتر حاصل شود. 

مذاکره کننده ارشد چین ادامه داد: در این مقطع زمانی نکته‌ای که مطرح هست این هست که چطور این اراده سیاسی خوب در مدت زمانی کوتاه و زود به یک فرمول قابل پذیرش دوجانبه ترجمه شود. ما می‌خواهیم در این راستا کار کنیم و تحقق این امر را ببینیم. همه طرف‌ها متعهد به حصول توافق در ضرب الاجل تعیین شده هستند یا حداقل در این راستا حرکت می‌کنند.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر