شنبه ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۴

توقف نماد بانک دی و پرسش های مکرر در خصوص آن

طبق گزارش وضعیت نمادهای متوقف شرکت‌های پذیرفته شده در فرابورس ایران ، منشر شده در سامانه کدال به تاریخ بیست و ششم شهریور ماه جاری علت توقف نماد بانک دی عدم ارائه اطلاعات جدید با توجه به تصمیمات مجمع فوق العاده بانک میباشد.
کد خبر : ۱۳۳۹۵۹

دادستان بورس در خصوص توقف نماد بانک دی چه گفت ؟

پرسش:

خواهشمند است دلیل توقف سهم بانک دی و زمان بازگشایی آن را از سازمان مربوطه پی گیر شوید. با تشکر


پاسخ دادستان بورس:

طبق گزارش وضعیت نمادهای متوقف شرکت‌های پذیرفته شده در فرابورس ایران ، منشر شده در سامانه کدال به تاریخ بیست و ششم شهریور ماه جاری علت توقف نماد بانک دی عدم ارائه اطلاعات جدید با توجه به تصمیمات مجمع فوق العاده بانک میباشد.

توضیح اینکه بانک دی در تاریخ بیست و نهم تیرماه بعد از مجمع عادی سالانه ، مجمع فوق العاده ای برگزار کرده بود که ظاهرا در آن مجمع افزایش سرمایه ای به میزان صد درصد از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران به تصویب رسید.

 اکنون سازمان بورس از بانک دی اعلام رسمی نتایج مجمع، و ارائه مفروضات بودجه ای و اعمال تعدیل احتمالی با توجه به افزایش سرمایه را درخواست نموده است.

مجتبی عرفاتی - وکیل دادگستری


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
سلام ببخشید این بازگشایی کی هست اخه والا دیگه کل سرمایه را دادیم بانگ دی الان موندیم این چه کوفتی بود اخه پول مردم را خوردن آب از روش بستن و رفتن
lawyer
عرض ادب. خواهشا درصورت مطلع بودن از زمان بازگشایی نماد بانک دی اطلاع رسانی کنید .با تشکر
sadrs
سلام خواهشا درصورت مطلع بودن از زمان بازگشایی نماد بانک دی اطلاع رسانی کنید متشکرم
داوود
من که دیگه از کل بورس که هیچ از زندگی توی این مملکت خسته شده ام.کجای دنیا شنیده اید دکتر متخصص بیکار؟کجای دنیا شنیده اید بورس با 10 ماه افت بدون دلیل؟اینهم از بازگشایی و بستن بی قانون نمادها و در آخر کجای دنیا شنیده اید بیسوادهای بیش از حد ثروتمند؟
ناشناس
خوب این یعنی چه ؟ این برای ما میشه باز شدن سهم . الان بیش از دو ماه است پول ما بلوکه شده است هر بار که زنگ می زنیم یک صحبت جدیدی مطرح می شود .
پيام
سلام
لطفا اگه از سود و نماد سمايه هم خبر داريد اطلاع بديد ..
ممنون
مرتضي احمدزاده
با تشكر فراوان از زحمات پرسنل بورس نيوز
قاسم نژاد
سایت فروش بان دی کی باز گشایی میشود