دوشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۹
کارگزاری مبین سرمایه از بورس انرژی گزارش داد:

مقاومت برق روی قیمت 430 هزار ریالی

روند نزولی میانگین وزنی قیمت همانطور که در تصویر فوق مشاهده می شود در معاملات امروز متوقف شده و صعود را در آن شاهد هستیم. هنگامی که قیمت به این محدوده می رسد افزایش تقاضا را در بازار شاهد هستیم که در نتیجه باعث افزایش قیمت می شود.
کد خبر : ۱۴۶۴۲۶
نویسنده :
مبین سرمایه
گزارش بازار:

به گزارش بورس نیوز به نقل از گروه خبر و تحلیل بازار برق کارگزاری مبین سرمایه در معاملات امروز دوشنبه 94.01.17 در بازار برق بورس انرژی 506 مگاوات برق به ارزش 5 میلیارد و 311 میلیون ریال مورد معامله قرار گرفت که نسبت به روز معاملاتی گذشته 34 درصد کاهش را نشان می دهد.

میانگین وزنی قیمت (میانگین وزنی کل معاملات روزانه نماد‌های معامله شده در بازار برق بورس انرژی) در معاملات امروز پس از دو روز نزول دوباره شیب صعودی به خود گرفت و با 2 درصد افزایش سبز پوش شد.

نمودار میانگین وزنی قیمت:




روند نزولی میانگین وزنی قیمت همانطور که در تصویر فوق مشاهده می شود در معاملات امروز متوقف شده و صعود را در آن شاهد هستیم. همانطور که در تصویر مشخص است قیمت نتوانسته از مقاومت 430,000 ريال عبور و به زیر آن نفوذ کند. به نظر می رسد این قیمت برای شرکت های توزیع از جذابیت برخوردار است زیرا هنگامی که قیمت به این محدوده می رسد افزایش تقاضا را در بازار شاهد هستیم که در نتیجه باعث افزایش قیمت می شود.

در معاملات امروز بازار برق بورس انرژی تمایل به خرید در نمادهای ابتدای دوره که به سررسید تحویل نزدیکتر بوده و روزهای پایانی معاملاتی خود را پشت سر می گذارند به دلیل روند نزولی قیمت در این نمادها، بیشتر از سایر روزها بود.

آمار معاملات امروز به تفکیک نماد‌های معاملاتی:



بررسی روند نماد 1394.01.27:

نمودار زیر روند قیمت در نماد بارپایه 1394.01.27 را نشان می‌دهد. همانطور که در نمودار زیر مشخص است شاهد ثبات قیمت در محدوده 440,000ريال و نوسانات اندک در طول دوره معاملاتی در این نماد هستیم.

روند نماد 1393.01.7 (روند قیمتی نماد فوق در سال گذشته) :


اشتراک گذاری :
ارسال نظر