اهالي مستطيل شيشه اي تالار
شاخص بورس ( سود نقدي و قيمت ) روز شنبه ( 23/6/87 ) با 76/195 واحد كاهش به 25/46528 رسيد
همچنين شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) نيز با 88/49 واحد كاهش عدد 56/10112 را نشان داد
و شاخص بازار دوم ( تالار فرعي ) نيز در اين روز با 14/6 واحد كاهش عدد 97/13602 را تجربه كرد .
به گزارش خبر نگار بورس نيوز ؛ سرانجام معامله عمده شركت تايد واتر انجام شد و آخرين رقم پيشنهادي 18003 ريال بود كه از كارگزاري آگاه به عنوان كارگزار خريدار اين بلوك مديريتي ياد مي شود .گفته مي شود وجود تركيبي از چند خريدار بخش خصوصي در تخصيص سهام ياد شده بسيار محتمل است .
صرف نظر از معامله عمده تايد واتر ارزش بازار امروز با 114 درصد افزايش به بيش از 503 ميليارد ريال رسيد كه 71 در صد از ارزش كل بازار امروز متعلق به معاملات سهام شركت مخابرات بود .
امروز مخابرات منفي بود اما هنوز بازار بر روي اين سهم تمركز دارد وضعيت عالي مخابرات ، گزارش مطلوب و تقسيم سود مناسب در مجمع و اعلام سود مناسب براي سال 88 اين سهام را در زمره كم ريسك ترين سهام موجود بازار قرار داده است.
به گزارش بورس نيوز ؛ برخي شنيده هاي بازار بيانگر تقسيم سود قابل ملاحظه اي براي سال مالي 87 اين شركت مي باشد .
از شركتهاي سرمايه گذاري ايرانيان ، آينه پارسيان ، صندوق بازنشستگي صدا و سيما و اشخاص حقيقي از جمله فروشندگان سهام مخابرات در بازار اين روز بوده اند .
به گزارش بورس نيوز؛ بيشترين دستور فروش در اين روز متعلق به سهام شركت فولاد خوزستان بود و از سوي ديگر كاهش قيمت انواع ورقهاي سرد و گرم در بورس كالا طي هفته گذشته و كاهش قيمت جهاني بيلت ، شرايط دشواري را براي شركت فولاد مباركه اصفهان بوجود آورده است و بنظر مي رسد با تداوم اين وضعيت اين شركت در رسيدن به سود 90 توماني اعلام شده خود با مشكل مواجه گردد.
به گزارش بورس نيوز؛ شنيده مي شود كه ميانگين فروش متانول توسط شركتهاي خارك و فن آوران در بازار هاي آسيايي حدود420 دلار مي باشد افزايش نرخ برابري دلار در برابر ريال نيز باعث افزايش سود آوري در اين شركتها خواهد شد . بنابراين احتمال مثبت شدن وضعيت اين دو شركت در بورس طي روزهاي آينده نيز وجود دارد .
در معاملات امروز 129 نماد مورد معامله قرار گرفت كه 35 نماد با افزايش قيمت و 77 نماد با كاهش قيمت مواجه شدند . همچنين ارزش كل معاملات امروز به 2161 ميليارد ريال رسيد كه عرضه عمده تايد واتر با 1643 ريال و مخابرات با 3/359 ريال بيشترين ارزش معاملاتي اين روز را داشتند .