دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۲

ايسنا:افت شاخص بعد از افزايش2 هزار واحدي طبيعي است

کد خبر : ۱۴۷۵۳
مديرعامل شركت بورس:
افت شاخص بعد از افزايش2 هزار واحدي طبيعي است
عرضه مابقي سهام مخابرات به شرايط بازار بستگي دارد

مديرعامل شركت بورس در مورد زمان بازگشايي نماد فولاد مباركه اصفهان، دلايل افت شاخص و روند نزولي آن و عرضه مابقي سهام مخابرات توضيحاتي ارايه كرد.
 
دكتر علي رحماني ـ مديرعامل شركت بورس ـ در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد زمان بازگشايي نماد فولاد مباركه گفت: در صورتيكه اطلاعات درخواست شده از سوي شركت ارايه شده باشد اين اطلاعات هفته جاري مورد بررسي قرار گرفته و به عموم منتشر مي‌شود و به محض انتشار اطلاعات در سايت بورس نسبت به بازگشايي نماد اقدام خواهد شد.
 
وي خاطرنشان كرد: شركت بورس پيگيري‌هاي لازم را انجام داده است تا اطلاعات شركت هر چه سريع‌تر ارايه شده و به عموم منتشر شود تا متعاقب آن نماد سهم بازگشايي شود. رحماني توضيح داد: اطلاعات مربوط به كاهش قيمت فولاد، افزايش قيمت سنگ آهن و تاثير آن بر سودآوري و اينكه آيا در برنامه توليد شركت تغييري رخ داده است يا نه وهمچنين موضوع قطعي برق كه با برنامه پيش‌بيني شده آنها تفاوت داشته و اثرات آن بر ميزان توليد و سودآوري شركت بايد در اختيار بازار قرار گيرد، زيرا اطلاعات جديد ناشي از افزايش توليد شركت براي مردم و بازار مهم بوده و بايد به اطلاع عموم برسد تا نسبت به بازگشايي نماد اقدام شود.
 
وي در مورد تاثير فولاد در منفي شدن شاخص اظهار كرد: تاثير اين شركت روي شاخص مهم نيست زيرا زماني كه شاخص دو هزار واحد افزايش مي‌يابد بايد پذيرفت كه كاهش آن طبيعي است و زماني كه شاخص افزايش يافت اعلام شد كه اين افزايش ناشي از افزايش سهم و تعديلات آن بوده است.
 
رحماني با بيان اينكه سلامت بازار و نقدشوندگي مهمترين عامل براي بورس است تاكيد كرد: شرايط اقتصادي و ده‌ها عامل ديگر نظير كاهش قيمت نفت، تقويت دلار روي سود و محيط اقتصادي شركت‌ها تاثير گذار بوده و نمي‌توان بر اين پديده‌ها سرپوش گذاشت.
 
وي تاكيد كرد: براي شركت بورس حفظ شاخص مطرح نبوده و موضوع سلامت بازار از اهميت ويژه‌اي برخوردار است يعني بايد اطلاعات شركت‌ها در اختيار عموم قرار گرفته و معاملات مبتني بر اطلاعات نهاني صورت نگيرد و قيمت‌ها دستكاري نشود همچنين نقدشوندگي موضوع بسيار مهمي است ولي طبيعتا افت شاخص تاثير گذار است كما اينكه پيش‌بيني شده بود از مرداد به بعد روند نزولي خواهيم داشت و در حال حاضر بايد ديد كه با انتشار گزارش شش ماهه شركت‌ها چه وضعيتي از سود نمايان مي‌شود.
 
عرضه مخابرات به شرايط بازار بستگي دارد مديرعامل شركت بورس در مورد وضعيت مابقي سهام شركت مخابرات اظهار كرد: در حال حاضر منتظر برگزاري مجمع شركت هستيم زيرا طبق اعلام قبلي قرار بود تا پايان شهريور نسبت به برگزاري مجمع اقدام شود و اين شركت در حال آمادگي براي برگزاري مجمع عادي است.
 
وي تصريح كرد: عرضه مابقي سهام مخابرات مشكلي نداشته و به شرايط بازار بستگي دارد زيرا در بازار كمبود نقدينگي شديدي وجود دارد كه اثر خود را روي سهام شركت‌ها گذاشته است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر