دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۴

طراحي طرح بيمه ارزش مضاعف سهام

کد خبر : ۱۵۷۱۷
به گزارش بورس نیوز به نقل از ايرنا، مديرعامل شرکت سهامي بيمه ايران گفت: طرح بيمه ارزش مضاعف سهام براي بازار طراحي مي‌شود.

«جواد سهاميان مقدم» در حاشيه همايش گراميداشت هفتاد و سومين سالگرد تاسيس بيمه ايران در سالن اجتماعات توسعه نيشکر و صنايع جانبي اظهار داشت: در اين طرح سهامداران پس از تاييد بيمه مرکزي، بيمه خواهند شد.

وي افزود: طبق اين طرح سهامداراني که فرصتي براي فروش سهام ندارند به جاي عرضه سهام به بازار، بيمه به سهام آنها اعتبار مي‌دهد به گونه‌اي که با بانک‌ها قرارداد بسته و بانك‌ها معادل درصدي از سهام به آنها اعتباري دهد.

سهاميان مقدم گفت: بيمه ايران به بانك‌ها تضمين مي‌دهد که اگر دارنده سهام اقساط ماهانه را پرداخت نکند بيمه مطالبات بانک را مي‌پردازد.

مديرعامل شرکت سهامي بيمه ايران در خصوص اقدامات سال گذشته به فروش بيمه الکترونيک اشاره کرد، به گونه‌اي که افراد بدون مراجعه به واحدهاي بيمه از دفتر کار يا منزل مي‌توانند با ورود به سايت بيمه ايران خدمات دريافت کنند.

وي به طرح پرداخت خسارت‌هاي سيار در 22 منطقه و در صحنه تصادف اشاره کرد و گفت: در اين طرح کارشناسان بيمه با حضور در صحنه تصادف و ارزيابي‌هاي مربوطه، خسارت بيمه‌گذار را بلافاصله و در ظرف 20 دقيقه در صحنه تصادف دريافت مي‌کنند.

سهاميان مقدم به اجراي طرح تفاهم‌نامه بيمه ايران با پست بانک جمهوري اسلامي براي پوشش بيمه‌اي روستاييان اشاره و اضافه کرد: از آنجا که 50درصد مردم کشور ما را روستاييان تشکيل مي‌دهند اين طرح براي افزايش نفوذ بيمه اجرا شد.

وي در مورد قوانين جديد بيمه شخص ثالث که از 19 شهريور ماه امسال لازم‌الاجرا شد، گفت: در قوانين قديم افراد و بستگان درجه يک بيمه‌گذار و کارکنان بيمه‌گذار مشمول دريافت غرامت نمي‌شدند اما در طرح جديد تمامي اين موارد مشمول دريافت غرامت مي‌شوند.

وي افزود: به عبارت ديگر در قانون جديد فقط راننده مشمول دريافت حق بيمه نمي‌شود بلکه تمام کساني که در صحنه تصادف دچار حادثه شدند، مشمول دريافت غرامت مي‌شوند.

مديرعامل شرکت سهامي بيمه ايران در خصوص ديگر قوانين جديد بيمه شخص ثالث اظهار داشت: در قوانين گذشته براساس قانون ديات، ديه زن و مرد متفاوت بود به گونه‌اي که ديه زنان نصف ديه مردان بود و ديه جرح زنان اگر از يک سوم ديه کامل تصادف تجاوز مي‌کرد مبلغ پرداخت آنها به يک دوم تقليل مي‌يافت. وي اظهار داشت: اما در قانون جديد بر اساس تساوي دريافت حقوق زن و مرد غرامت خون و هزينه‌هاي جرح و نقص عضو را بدون در نظر گرفتن جنسيت يکسان دريافت مي‌کنند.

سهاميان مقدم افزود: همچنين مقرر شده بدون راي دادگاه 50درصد ديه بدون راي دادگاه به زيان‌ديدگان و وراث مقتول پرداخت شود. مدير عامل شرکت سهامي بيمه ايران در ادامه از اصحاب رسانه‌ها در خواست کرد براي افزايش نفوذ فرهنگ بيمه بايد به صورت جدي اقدام کنند و در مردم باور در کمين بودن هميشگي خبر را به وجود آورند.

سهاميان مقدم گفت: ايجاد باورهاي قوي در افراد تصميم گيرنده در نظام اقتصادي و همچنين آموزش فنون و باورهاي بيمه‌‌هاي در مراکز آموزشي از دبستان تا دانشگاه از ديگر عوامل افزايش فرهنگ بيمه است.

وي ادامه داد: شرکت‌هاي بيمه بايد در ارائه پوشش‌هاي بيمه‌اي، خلاقيت و نوآوري داشته باشند و بايد مطابق با نيازهاي مردم پوشش‌هاي بيمه‌اي ارائه شود.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر