ایلنا:بايد مديريت کارآمد را در دستور کار راهآهن قرار دهيم
کد خبر : ۱۵۹۵۲
مديريت کارآمد يکي از الزامات رسيدن به رشد مطلوب راهآهن است که بايد در دستور کار مسؤولان اين بخش قرار گيرد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، محمود رضا کيمنش در مراسم اختتاميه همايش ريلي با بيان اين مطلب گفت: يکي از بحثهاي مهم آينده بخش راهآهن بهرهبرداري از زيرساختها و طرحهاي در دست اجراست.
وي ادامه داد: واگذاري به بخش خصوصي يکي از الزامات آينده اين بخش است و با توجه به اين که 70 سال از وجود راهآهن در ايران ميگذرد اما مديريت ضعيفي بر اين بخش اعمال شده است.
کيمنش با بيان اين که فضاي فعلي راهآهن درگير خصوصيسازي شده است، تصريح کرد: اين امر با شدت و ضعف در حال پيگيري است.
قائم مقام مديرعامل راهآهن درباره ويژگيهاي حمل و نقل ريلي در چشمانداز 1404 گفت: رسيدن به برترين سامانه حمل و نقل ريلي، استفاده از فناوريهاي نوين، مشارکت حداکثري بخش غير دولتي، تأمين نيازمنديهاي ذينفعان، تعامل سازنده و مؤثر در ارتباطات بينالملل است.
کيمنش ادامه داد: در راستاي اجراي کردن استراتژيها و برنامههاي کلان راهآهن جهت دستيابي به رتبه مناسب در سطح منطقه در طي دو سال گذشته اقدامات گستردهاي انجام شده است.
مديرعامل راهآهن اهداف کلان شبکه ريلي را دسترسي حداکثر بار و مسافر به افزايش ظرفيت بر اساس تقاضا، رسيدن به سهم بهينه بار و مسافر ريلي در بازار حمل و نقل داخلي و بينالمللي، افزايش بهرهوري براي اقتصاديتر کردن هر چه بيشتر حمل و نقل ريلي و رشد پايدار است.
قائم مقام مديرعامل راهآهن گفت: رتبه راهآهن ايران در ميان راهآهنهاي منطقه در سال 2006 رتبه چهارم است.
محمودرضا کيمنش ادامه داد: براي کسب رتبه اول در منطقه در زمينه راهآهن بررسي وضعيت در زمان حال تنها قسمت محدودي اطلاعات مورد نياز جهت برنامهريزي فراهم شده است که براي تعيين اهداف بلندمدت نيازمند آشنايي با اهداف بلندمدت و طرحها و پروژههاي راهآهنهاي منطقه هستيم که در حال حاضر کميتههاي کارشناسي در حال انجام اين امر هستند.
وي تصريح کرد: تا سال 2025 حدود 90 درصد اين اطلاعات جمعآوري و تحليل خواهد شد، به گونهاي که برتري راهآهن و سيستم حمل و نقل ريلي تا افق چشمانداز بيست ساله کسب شود.
ارسال نظر