سهام بانكهاي دولتي را عرضه نمي كنيم
با توجه به شرايط فعلي بورس تصميم گرفتيم تا نسبت به واگذاري سهام شركتهاي دولتي در راستاي خصوصي سازي با تأمل بيشتري اقدام نماييم و واگذاري ها را تا مطلوب شدن وضعيت بازار سرمايه به تاخير بياندازيم .
اسماعيل غلامي معاون امور آماده سازي سازمان خصوصي سازي با بيا ن مطالب فوق به خبرنگار بورس نيوز اظهار داشت : واگذاري سهام شركتهاي مشمول اصل 44 بايد با توجه به شرايط كل بازار سرمايه صورت پذيرد يا به عبارت ديگر بايد ظرفيت هاي لازم براي واگذاري هاي جديد وجود داشته باشد تا اين اقدام بتواند آثار مثبت و قابل قبولي را از خود برجاي بگذارد .
وي افزود : اگر در واگذاري ها شرايط و ظرفيت زمان عرضه لحاظ نشود نه تنها اجراي اين قانون اثر مثبتي نخواهد داشت بلكه موجب ضرر و زيان سهامداران و نيز از بين رفتن اعتماد سرمايه گذاران نسبت به بازار سرمايه را نيز در پي خواهد داشت .
غلامي با اشاره به آماده بودن سهام برخي از شركتها براي عرضه در بورس تصريح كرد : در حال حاضر سهام شركتهاي پالايشگاه تبريز ، برخي از بانكهاي دولتي و تعداد ديگري از شركتها آماده واگذاري مي باشند كه زمان عرضه آنها منوط به فراهم شدن بسترلازم براي واگذاري در بورس است.
وي در پايان خاطر نشان كرد : سهام شركتهاي واگذاري شده در راستاي اجراي اصل 44 از پتانسيل رشد خوبي برخوردار مي باشند كه با بازگشت رونق به بازار سرمايه رشد خود را آغاز خواهند كرد.