سه‌شنبه ۰۵ آذر ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۹
نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر:

به معاملات قراردادهای آتی سکه در بورس کالا خوشبینم

سکه هایی که توسط بانک کارگشایی برای معامله در بورس تحویل می شود، به تاریخ روز است زیرا در سالهای قبل، سکه های تاریخ گذشته را به قیمت پایین تر می خریدند.
کد خبر : ۱۶۱۱۸

 

بنابر گزارش بورس نيوز محمد کشتی آرای ، نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر در مراسم افتتاح معاملات قراردادهای آتی سکه در بورس کالای ایران ضمن استقبال از این معاملات اظهار داشت: من به معاملات قراردادهای آتی سکه در بورس کالا خوشبینم.
 
وی  با اعلام معامله سکه به تاریخ روز در بورس کالا گفت: سکه هایی که توسط بانک کارگشایی برای معامله در بورس تحویل می شود، به تاریخ روز است زیرا در سالهای قبل، سکه های تاریخ گذشته را به قیمت پایین تر می خریدند و به همین خاطر تولیدکنندگان عمده ، قسمت اعظمی از این سکه های تاریخ گذشته را جمع و ذوب کرده اند. هم اکنون نیز اکثر سکه های موجود در بازار به  تاریخ روز است.
 
وی با اشاره به نقش اتحادیه در تنظیم بازار طلا و سکه گفت:  بورس سکه یک بازار بومی و داخلی است و ما  قوانین و مقررات را با همکاری بورس تعیین کرده ایم و نمی گذاریم بازار صدمه ببیند و نظرات خود را منعکس می کنیم.
 
 البته اتحادیه دخالتی در عرضه ندارد  ولی به نوعی کنترل بازار را در اختیار دارد و حافظ منافع مردم است و حتی الامکان مشاوره و راهنمایی لازم را به افراد می دهیم  .
 
وی با اشاره به نقش بورس سکه در شفاف سازی قیمت گفت:  شفاف سازی قیمت و عرضه سکه های استاندارد در بورس دو ویژگی بسیار مهم این بازار است که باعث می شود کلیه فعالان از قیمت واقعی آگاهی یافته و از سویی دیگر باعث می شود که سکه های غیر استاندارد از بازار کم کم  خارج شود. 

 

اشتراک گذاری :
ارسال نظر