موج:تشكيل اتاق فكر در بورس
حسن قاليباف اصل مدير عامل شركت بورس اوراق بهادار تهران، در نشست بررسي مسائل كنوني بازار اوراق بهادار و ارائه راهكارهاي عملي كه در محل اتاق بازرگاني تهران از سوي كانون نهادهاي سرمايه گذاري ايران تشكيل شده بود، از حضور كمرنگ سرمايه گذار خارجي به عنوان عاملي در تاثير پذيري بازار سرمايه از بحرانهاي مالي جهاني نام برد.
وي اثر واقعي بحرانهاي مالي جهاني را بر بخشهاي واقعي اقتصاد ذكر كرد كه اين امر در ابتدا اثر خود را در كاهش قيمت سهام شركتها به معرض نمايش گذاشته است.
به گفته وي، در حال حاضر در بازار سرمايه حدود 70 شركت از p/e كمتر از 3 برخوردارند.
مدير عامل شركت بورس تهران به مشكل نقدينگي شركتهاي سرمايه گذاري موجود در بورس اشاره كرد كه منجر شده است مانند گذشته به حمايت از سهام خود در شرايط بد بازار نپردازند.
وي با بيان اين كه تداوم اين وضعيت اعتماد را از بازار سرمايه سلب ميكند، تصريح كرد: به دنبال راهكارهايي براي جلب مجدد اين اعتماد به بورس هستيم.
وي با اشاره به نقش سهامداران عمده در حمايت از بازار سرمايه، بر مثبت بودن اين نقش تاكيد كرد.
وي ياد آورشد: در حال حاضر اطلاعات دريافتي نشان از عدم اعتماد مردم در نقد شوندگي سهامشان در بورس دارد.
قاليباف خبر از تشكيل اتاقهاي فكر در بازار سرمايه داد و گفت: در صدد هستيم با تشكيل اين اتاقها از نظرات فعالين بازار سرمايه استفاده كنيم تا ضمن عبور از اين وضعيت، نگاهي به بخش واقعي اقتصاد داشته باشيم.
به گفته وي، گزارشات حاصل از اين بررسيها به وزارت خانههاي مربوطه به منظور حمايت از بازار سرمايه ارسال خواهد شد.