دوشنبه ۰۹ دی ۱۳۸۷ - ۰۹:۲۱

شانا:100 پروژه شرکت ملی نفت تا پایان امسال به بهره برداری می رسد

کد خبر : ۱۷۰۷۴

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران گفت: بخش عمده بیش از 100 پروژه شرکت ملی نفت ایران در سی امین سال پیروزی انقلاب و همزمان با یکصدمین سالگرد تولید نفت در کشور به بهره برداری می رسد.

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران در گفت و گو با خبرنگار شاناافزود: از سال 1385 ساختاری برای پیگیری طرح های مهمسی امین سال پیروزی انقلاباسلامیدر ریاست جمهوری تشکیل شد و در جلسات پیگیری طرح های شرکت ملی نفت ایران، طرح های یاد شده در قالب «طرح های پیگیری سی امین سال پیروزی انقلاب» پیگیری و گزارش پیشرفت طرح ها ماهانهاعلام می شود.

وی با بیان این که بخش عمده ای از پروژه های یاد شده امسال به بهره برداری می رسد، گفت:به دلیلاختصاص نیافتن اعتبار کافی، بهره برداریبخش اندکی از این پروژه ها به سال آینده موکول می شود.

ارائه MDP توسعه میدانفارسی

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایرانگفت: شرکتهندی او.ان.جی.سی به عنوان پیمانکار اکتشاف میدان فارسی، عملیات اکتشافی میدان را انجام و تجاری بودن آن در هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران به تصویب رسید و در حال مذاکره با پیمانکار برای انجام مراحل بعدی کار هستیم.

دلپریش از ارائه طرح جامع توسعه بلوک فرزاد B میدان فارسی (MDP)از سوی شرکت پیمانکار به شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: مدیریت برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران در حال بررسی MDP میدان است و به زودی برای تاییدبه هیئت مدیره شرکت ملی نفت ارسال میشود.

توسعه میدان های نفتی ریگ، دودرو و شوروم

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایراندرباره مذاکره بابنیاد مستضعفان وجانبازان انقلاب اسلامی وشرکت گاز پروم نفتروسیه به طور موازی برای توسعه سه میدان نفتی ریگ، دودرو و شوروم گفت: دردو تا سهسال گذشته این رویه وجود داشته است که برایتوسعه میدان های نفتی و گازی باشرکت های مختلفی مذاکره می کنیم وهر کدام اراده قوی تریرا در همکاری با ایران داشتند، به عنوان پیمانکار اجرای پروژه انتخاب می شوند.

دلپریشتاکید کرد: در توسعه مخازن نفتی و گازی،مذاکره با یک شرکت داخلی یا خارجی به معنای مذاکره نکردن با دیگر شرکت ها نیست.

وی دربارهپیشرفت کار در اجرای توسعه سه میدان یاد شده، گفت:شرکت گازپروم نفت روسیهدر حال دریافت اطلاعات و مطالعه میدان هاست و طرح جامع توسعه(MDP) آنها را ارائه نداده است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر