پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۲:۰۵

ایسنا : كاهش قيمت نفت اجراي هدفمندسازي يارانه‌ها را تسهيل مي‌كند

کد خبر : ۱۷۲۰۱
علي عسگري ـ مشاور معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور ـ در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهار كرد: ارزان شدن نفت و ساير حامل‌هاي انرژي، فاصله قيمتي اين محصولات را با قيمت‌هاي يارانه‌اي كاهش مي‌دهد، بنابراين پياده سازي، پرداخت نقدي يارانه‌ها و آزادكردن قيمت‌ها آسان‌تر مي‌شود.
 
وي افزود: با اين وجود ما در زمان تدوين طرح تحول اقتصادي اين طرح را در قالب سناريوهاي مختلف با دامنه قيمت‌هاي متفاوت نفت طراحي كرده‌ايم، بنابراين طرح تحول اقتصادي در هر دامنه‌اي از قيمت نفت از 150 دلار تا 40 دلار و پايين‌تر هم قابل اجراست.
 
عسگري تصريح كرد: منابع در نظر گرفته شده براي پرداخت نقدي يارانه‌ها به گونه‌اي تركيب و انتخاب شده كه با قيمت‌هاي مختلف نفت قابل حصول خواهد بود و از انعطاف لازم برخوردار است.
 
 معاون وزير نيرو در مورد چگونگي توزيع منابع مالي حاصل از آزادسازي قيمت‌ها نيز عنوان كرد: مصارف در نظر گرفته شده براي اين منابع چندين جزء دارد و بخشي از آن صرف پرداخت نقدي به جامعه مي‌شود، بخش ديگري نيز در راستاي تقويت بسترهاي تامين اجتماعي هزينه خواهد شد.
 
 اين عضو كارگروه تحول اقتصادي تاكيد كرد: آنچه مسلم است دولت قصد دارد در جريان اجراي طرح تحول اقتصادي از بخش‌هاي مختلف جامعه حمايت‌هاي لازم را به عمل آورد و البته اين بخش‌ها در حال حاضر نيز مورد حمايت هستند ولي با اجراي طرح تحول اقتصادي كيفيت اين حمايت‌ها تغيير مي‌كند و هدفمند مي‌شود.
 
وي خاطر نشان كرد: يكي از اين بخش‌ها، واحدهاي توليدي هستند چرا كه توليد در اثر اجراي طرح تحول اقتصادي نبايد صدمه ببيند چون پيامدهاي آن، ساير حوزه‌ها را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر